Send a Message
to THE CARD ATM

Comments

790

Joined

May 8, 2012

THE CARD ATM Profile

Recent Posts

Malaysia

Ketakutan INDON sama Malaysia,Kenapa?

kah kah kah,ada manusia cakap gila sama yang lain padahal dia paling gila dan bodoh.  (Sep 20, 2012 | post #3306)

Malaysia

LUCU: TENTERA UNIFIL INDONESIA LARI NAiK TAKSI

habis soal teksi apalagi nak awak cakap lagi,ha ????? otak awak bisa di ukur.  (Sep 20, 2012 | post #1452)

Malaysia

LUCU: TENTERA UNIFIL INDONESIA LARI NAiK TAKSI

satu dunia ketawa,apahal yang awak cakap ni mana ada manusia di dunia ni cam awak bodohnya apalagi nak ketawa kalau pun nak ketawa yang di ketawakan awak lah bodoh sangat.  (Sep 19, 2012 | post #1448)

Malaysia

--wowDUNIA TERTAWAKAN INDONESIA---

atm bangkrap kerena ciplakan homo,kah kah kah.  (Sep 19, 2012 | post #909)

Malaysia

LUCU: TENTERA UNIFIL INDONESIA LARI NAiK TAKSI

habis di United States takde rencana nak pindah ke united kingdom....!!!  (Sep 19, 2012 | post #1445)

Malaysia

--wowDUNIA TERTAWAKAN INDONESIA---

kalau cam tu berarti atm ciplakan homo betul tak.  (Sep 19, 2012 | post #891)

Malaysia

Ketakutan INDON sama Malaysia,Kenapa?

judul thread kenapa indonesia takut sama malaysial,ini judul lucah budak keci,yang tak harus di pikirkan. di forum ni forum berisi nick hitam palsu tidak jelas dan menimbulkan penghasutan contoh forumer malaysial menggunakan nick hitam seolah-olah mereka forumer indonesia dan beri komentar menghina,atau kata- kata bodoh dan mereka(malaysial)m embalas dengan kata forumer indonesia bodoh kalah debat padahal ini kerjaan forumer malaysial supaya kelihatan haibat,seperti saya cakap ni trik,thread lucah budak keci.dasar bodoh awak semua alias budak keci menggunakan trik budak keci menggunakan nick hitam tuk permainan tak masuk akal.  (Sep 11, 2012 | post #3193)

Malaysia

LUCU: TENTERA UNIFIL INDONESIA LARI NAiK TAKSI

apa hubungan besi buruk f16 dengan taksi buruk??? wah awak seorang pemulung keh.  (Sep 6, 2012 | post #1409)

Malaysia

Ketakutan INDON sama Malaysia,Kenapa?

besi buruk f16 ??? apa hal ni lah tak paham saye.  (Sep 6, 2012 | post #3136)

Malaysia

--wowDUNIA TERTAWAKAN INDONESIA---

QUOTE who="Am Eye Sick"]<quo ted text> Baru sadar ya.. :-)[/QUOTE] kah kah kah kah kah (sambil berguling-guling) kah kah kah.  (Sep 6, 2012 | post #630)

Malaysia

--wowDUNIA TERTAWAKAN INDONESIA---

dari awal sampai terakhir yang saya lihat ni diorang sedang bicara atau buat cerita novel ala komedian keh,hairan masih ada saja yang buat cerita novel,kalau untuk buat cerita novel baru jangan lupa di jual dan hati-hati saya claim cerita novel tuh paham,tapi untuk argumentasi tak berbobot atau berisi,bagi saya hanya cerita lucah budak keci.  (Sep 5, 2012 | post #607)

Malaysia

SOAL laut cina selatan siapa yang nolong MALON??

untuk apa lawan cina kita cari keuntungan bersama,biar saja malaysial lawan china,FPDA bro.......haibat keh.  (Sep 5, 2012 | post #834)

Malaysia

Tujuh Kebodohan Rakyat Indonesia

sikit-sikit jawa,sikit-sikit jawa,atau taxi. jangan-jangan suku jawa merusak habitat awak keh,kah kah kah. atau yang ada di otak awak hanya suku jawa,padahal di dunia ini beribu suku yang awak tahu cuma suku jawa,kah kah kah bodoh tak berisi asal cakap kah kah kah.sudah cukup awak buat trik bodoh ni apa lagi buat nick baru tapi cara awak sama dengan nick yang awak ngunakan selama ni,kah kah kah datang ke london biar di kebukkin pangeran charles karena bodohnya awak di lihat.  (Sep 5, 2012 | post #1206)

Malaysia

--wowDUNIA TERTAWAKAN INDONESIA---

awak cakap bodoh,seronoknya awak cakap cam tu,saya pun boleh cam tu lah. awak cakap bodoh biasanya hanya orang bodoh mengatakan kawannya atau orang lain bodoh padahal dia pun bodoh cam awak contohnya asal cakap takde isinya sama dengan di kepala awak tuh lah takde isinya.  (Sep 5, 2012 | post #536)