Send a Message
to powerbro

Comments

20

Joined

Jul 15, 2010

powerbro Profile

Forums Owned

Recent Posts

ada ubat kuat utk wanita?

bro semua kalau mau ubat kuat untuk lelaki boleh msg aku nanti aku bg link website aku  (Jul 16, 2010 | post #9)

ada ubat kuat utk wanita?

ubat untuk meransang kan bini ko tu, caranya ko kena la foreplay dulu dengan bini ko tu, dok dekat dia gosok2 tang mana patut kemudian tengok respon dia, kalau dia mcm nak sur tu ko perhebatkan lagi serangn ko tu dan yang last sekali ko jilat jer pet2 dia bagi dia hanyut terus aku gerenti ko boleh balun dia hari2 lepas nie... lol ralat:- apa2 pun kena try and erro dulu laa hahaha  (Jul 16, 2010 | post #8)

Many prefer 'ubat kuat' to Viagra

Other ways rather than see a doctor take herbs product for alternatif please msg me if you need more info about product in my stock..  (Jul 16, 2010 | post #1)

Ingin mencari teman lelaki baru....

mau produk untuk lelaki msg jer aku...  (Jul 16, 2010 | post #219)

Ingin mencari teman lelaki baru....

kalau aku boleh ker  (Jul 16, 2010 | post #218)

Ingin mencari teman lelaki baru....

ala jgn segan segan la email jer kat aku kat [email protected] om aku sedia menjadi BF korang..lol  (Jul 16, 2010 | post #217)

MENGAPA KRISTEN tak bisa JAWAB -part.3-

dia dah x ada jawapan la.. sebabtu dia tak jawab...  (Jul 16, 2010 | post #78700)

Saya perlu ramalan nombor 4D untuk sabtu .

oit ko amik nombor nie.. 0000 sure melotup punyo..  (Jul 16, 2010 | post #1050)

Jika Perang, Dayak Sarawak & Dayak Kalimantan Akan Bergab...

bagus la bersatu kita tegoh  (Jul 16, 2010 | post #1657)

Senarai nombor telefon bohsia KL

sapa mau ubat power boleh la msg kat aku no problem punyo..  (Jul 16, 2010 | post #4784)

Senarai nombor telefon bohsia KL

aku pun nak jugak bohsia nie , ader ka tak pernah try lagi nie bohsia nie...  (Jul 16, 2010 | post #4783)

Tolong!! Kenapa AKU SUKA jilat Pepek?

apa! jilat pepek huhuhuh sodap tu...sampai menjilat biji tuuu  (Jul 16, 2010 | post #252)

Produk Untuk Lelaki

Aku ader jual produk2 untuk lelaki sapa sapa yang berminat untuk mengetahui dan untuk mendapatkannya boleh kita berbincang di sini sebelum membuat pembelian, - Jom Kita Tambah Power  (Jul 16, 2010 | post #1)

Produk Untuk Lelaki

Aku ader jual produk produk untuk lelaki kalau berminat kita bincang kat sini lebih lanjut lagi... jom kita tambah power  (Jul 16, 2010 | post #1)

malaysia tidak kelihatan kalau dilihat dari luar angkasa

kenapa org indon suka menyalahkan malaysia sedangkan org depa byk ke malaysia cari makan kat sana, kalau dah marah sangat panggil la balik rakyat depa yg ada di malaysia tu , balik kampung , kerja kat kampung (indonesia) ... tak perlu salahkan orng sana sini.. org indon ibarat baling batu sorokkan tangan nie.. buat malu ja...  (Jul 16, 2010 | post #113)