Send a Message
to Penangite-Malaysian

Comments

1,172

Joined

Apr 22, 2009

Penangite-Malaysian Profile

Forums Owned

Recent Posts

anwar sedang dihina lagi oleh konspirasi kedua umno/bn

mestilah tak... sebab tu depa tak tergedik2 demo pasai isu "Allah" tu  (Feb 11, 2010 | post #286)

anwar sedang dihina lagi oleh konspirasi kedua umno/bn

Kanun Keseksaan hanya boleh digubah di Parlimen, yang dikuasai oleh sapa? Undang2 Syariah, walaupun milik negeri tapi tak boleh kena hukuman macam dalam Al Quran..  (Feb 11, 2010 | post #285)

Muslim maids from Mindanao option for Muslim employers

Bahasa Tagalog bila cakap memang bunyi tak best, tapi kalau nyanyi... mak oiii... sedap gila....  (Feb 11, 2010 | post #62)

Muslim maids from Mindanao option for Muslim employers

siap ada paruh lagi... eeee... masa The Amazing Race Asia (Season 2), peserta Malaysia (adik-beradik Vince AF) makan balut macan makan telur rebus biasa... sedap la kot  (Feb 11, 2010 | post #61)

Kenapa pelajar di sekolah asrama kena bayar makanan pada ...

LOL... memang akan kena ceramah kalau banyak lebihan makanan (sebab tak sedap)... tetapi selalunya lebihan makanan akan diletakkan di dalam tong khas dimana seorang penternak babi akan mengambilnya dan diberi makan kepada babi-babi peliharaan nya (secara gratis)... jadi jika banyak makanan yang tidak habis.. maka banyak lah rezeki untuk babi-babi itu...  (Feb 11, 2010 | post #17)

proton di mata orang malay

enjin proton tu daripada Lotus Engineering, kalau tak silap saya sebelum ini daripada mitsubishi kot... tak best daripada segi bentuk, keluasan dan kualiti.  (Feb 11, 2010 | post #85)

Facebook - Ramai Indon Minat XPDC!

lagu diorang yang paling famous ialah "C.I.N.T.A "  (Feb 11, 2010 | post #83)

Facebook - Ramai Indon Minat XPDC!

entah? saya pun tak tahu... ini band untuk orang umur 40 tahun ke atas  (Feb 11, 2010 | post #82)

Muslim maids from Mindanao option for Muslim employers

I love "Pangako sayo" and "Ikaw ang lahad sa akin"  (Feb 11, 2010 | post #56)

Muslim maids from Mindanao option for Muslim employers

jangan dia masak "balut" cukup la... ngeri aku nak makan  (Feb 11, 2010 | post #55)

Muslim maids from Mindanao option for Muslim employers

tak yah la nak join Moro... tapi aku rasa kalau belajaq secara serious ... orang Malaysia boleh fasih tagalog dalam 3 bulan kot... "Hindek ako alam"... =-D  (Feb 11, 2010 | post #54)

anwar sedang dihina lagi oleh konspirasi kedua umno/bn

mencuri - potong tangan berzina - 100 rotan/rejam sampai mampus minum arak - 80 rotan  (Feb 11, 2010 | post #282)

org ISLAM paling ramai buang "BAYI"

orang yang buang bayi itu bukan orang Islam (walaupun dalam IC dia tulis "Islam")  (Feb 8, 2010 | post #6)

proton di mata orang malay

kenapa tidak beli proton? ------- tak best  (Feb 8, 2010 | post #31)

anwar sedang dihina lagi oleh konspirasi kedua umno/bn

Aku heran lah dengan orang UMNO... isu penggunaan nama "Allah" oleh the HErald, bergegar2 mempertahankan nama "Allah". .. tapi hukum "Allah" tak mau bergegar2 dipertahankan...  (Feb 8, 2010 | post #102)