Send a Message
to padayappa

Comments

73

Joined

Sep 3, 2009

padayappa Profile

Recent Posts

Malaysia

SBY Sindir Utusan Malaysia di Jakarta

opo yo kok makin aneh ato ko mendingan paham ini... hahaha guwe ngomong iki bahasa koyo tarzan.. jiakakaka stress kamu indon  (Sep 18, 2009 | post #173)

Brunei

bonus kakitangan awam 2010

Rasanya org keje swasta yg byk pinjam ah long dgn ceti nak wat personal loan tak boleh.. hehehe kadar blacklist CTOS CCRISS pun org wasta yg tinggi...Next time belnja ikut kemampuan org2 swasta kalau nak bonus gi mintak dgn tokey  (Sep 4, 2009 | post #146)

Jakarta, Indonesia

kenapa indon goblok

sbb suka makan tempe dan jengkol suka lagu dangdut "yok ngebur mas" "ngebor apa ya" "ngebor selet bebek" "yoh ayok nyaman dong.....nyaman donkey"  (Sep 4, 2009 | post #1)

Jakarta, Indonesia

Indonesia Negara Terkaya di Asia Tenggara. Where Are U Ma...

iya pak itu bukti nyata paling mudah ramai waraga indon bekerja kuli kulingan di malaysia anak-anak di SMA juga tahu..... goblok  (Sep 4, 2009 | post #12)

Jakarta, Indonesia

Indonesia Negara Terkaya di Asia Tenggara. Where Are U Ma...

malaysia kaya kerana ramai warga indon aka PATI bekerja jadi kuli kulingan di malaysia  (Sep 4, 2009 | post #11)

Jakarta, Indonesia

Indonesia Negara Terkaya di Asia Tenggara. Where Are U Ma...

memang bahlol otak udang indon2 haii bodoh lagi tongong  (Sep 4, 2009 | post #10)

Malaysia

Tarian Pendet Bali- Indon malu sendiri

org indon sembang je lebihhh... masuk malaysia cari kerja kontrak berani la  (Sep 4, 2009 | post #142)

Malaysia

TV Malaysia suka Tayang Sinetron Indonesia & Hongkong

ini maksunya indon goblok koyo celeng maksih bapak2  (Sep 4, 2009 | post #178)

Malaysia

Mengapa ya? Malu mengaku Indon?

orang indon jgn malu yahhhh... asekkk yok dangdut ngebur wak kretek ah ah ah  (Sep 4, 2009 | post #15)

Malaysia

Mengapa ya? Malu mengaku Indon?

kalau INDON tu ada tambahan MAT gelaran MAT INDON ya bagi org indon glam ini Kalau dibilang INDOG pun bagus ni atau pun INDOGGY STYLE tak pun indonesialanbajing an  (Sep 4, 2009 | post #14)

Malaysia

TV Malaysia suka Tayang Sinetron Indonesia & Hongkong

weiii korang nak tahu sbbb apa tv indon kita beli sebabanya MURAH Sangat harganya jia ka ka ka kalau dah beli tu dah jadi hak penyiaran stesen TV. Sbb kat malaysia rating TV citer indon kuli2 dan PATI2 indon kat malaysia ramai so rating tinggi masa citer indon ni. So stesen TV untung atas bayaran iklan jia ka ka ka memag pandai stesen TV meniaga. Salah satu sbb Stesen TV indon tak beli siaran luar sbb harga kos nya tinggi rating rendah so rugi la  (Sep 4, 2009 | post #176)

Malaysia

INDON EARTHQUAKe: MANA BARRACK OBAMA?

kah kah kah malaysia tak kreatif tapi ada KLCC malaysia tak kreatif tapi ada Putrajaya malaysia tak kreatif tapi ada Cyberjaya Malaysia tak kreatif tapi ada Trek Sepang malaysia Tak kreatif tapi ada KLIA malaysia tak kreatif tapi ada sekolah bistari ada byk lagi malas nak tulis Tapi yg ini aling masyhur dikalangan warga indon Malaysia tak kreatif tapi byk kerja kosong pencuci jamban, kuli estate kerja kontrak dan kuli kulingan di semua sektor sampai sanggup org indon naik tongkang naik apa saja untuk datang ke malaysia  (Sep 4, 2009 | post #17)