Send a Message
to mencari kenalan

Comments

19

Joined

Nov 25, 2009

mencari kenalan Profile

Forums Owned

Recent Posts

ruangan mencari jodoh-untuk bujang, janda, duda sahaja

hai farah 31 msg leh tak nak berkenbalan lah 0127937112  (Dec 20, 2009 | post #1194)

ruangan mencari jodoh-untuk bujang, janda, duda sahaja

sudah lam hidup sendiri harap ada yg sesapa yd sudi ingin kenal tu sila sms 0127937112  (Dec 20, 2009 | post #1193)

mencari teman untuk mengisi kesepian/jodoh.

apa maksud bibie tu  (Dec 20, 2009 | post #35)

Salam Perkenalan dgn Janda

salam semua ada sesapa nak cri tman baru 0127937112  (Dec 20, 2009 | post #19)

Salam Perkenalan dgn Janda

hai makjan leh kert brapa no fon tu kol saya 0127937112  (Dec 20, 2009 | post #18)

cari kenalan lelaki/perempuan

hai msh ada lg ker kat dlm ni  (Dec 20, 2009 | post #12093)

ruangan mencari jodoh-untuk bujang, janda, duda sahaja

sapa yg ada kat cni skrg ni  (Dec 1, 2009 | post #1135)

cari kenalan lelaki/perempuan

peh bahaya ain tu  (Nov 29, 2009 | post #11704)

cari kenalan lelaki/perempuan

hai ain tgh makam pun on9 ker ini ain klon ni  (Nov 29, 2009 | post #11702)

teksi untuk disewa!!!!

askum, sapa yg ada teksi utk disewa atau sewa beli lembah kelang hubungi saya tak kisah teksi terpakai atau baru, deposit yg murah sila msg saya 0127937112  (Nov 29, 2009 | post #40)

cari kenalan lelaki/perempuan

sapa ada kat dlm ni  (Nov 29, 2009 | post #11701)

mencari teman untuk mengisi kesepian/jodoh.

hai pablo tu ada no fon try contact lah  (Nov 29, 2009 | post #15)

cari kenalan lelaki/perempuan

salam ain tak on9 ker  (Nov 28, 2009 | post #11695)

cari kenalan lelaki/perempuan

sapa lak guna nama aku ni aku bru rgister  (Nov 25, 2009 | post #11681)