Send a Message
to jimsonmatthew

Comments

5

Joined

Oct 6, 2012

jimsonmatthew Profile

Forums Owned

Recent Posts

Toronto, ON

Bradley Associates: Twitter to Launch Video, Group Messaging

never liked vine so this looks to me like a good news. can finally post vids directly on my timeline without the stupd looping video clips  (Feb 3, 2015 | post #5)

Fullerton, CA

Bradley Associates: HK serves as warning, academic says

excellent article , covers a lot of ground i’ve found a great article. thanks.  (Jul 3, 2013 | post #2)

bradley associates ref code 85230 09036BA

Hi der meget cool post! Fyr... Smuk.. Vidunderligt.. Jeg vil bogmærke dit websted og tage feeds også...Jeg er glad for at finde så mange nyttige info lige her inden afsendelse, vi vil arbejde ud ekstra strategier i denne henseende, tak for deling......  (May 28, 2013 | post #2)

San Diego, CA

Bradley Associates Reviews Madrid

Tiedemies kertoo aivojen toimintaa kartta http://nbclatino.c om/2013/02/22/a-sc ientist-explains-h ow-the-brain-activ ity-map-will-cure- mental-diseases-in -the-future/ Dr. Rafael Yuste muutti New Yorkiin espanjalainen, 26 vuotta, kaksi matkalaukkua, lääketieteen tutkinnon ja ei tiedä ketään. Tänään, neuroscientist ei ole vain professori Columbian yliopistossa, missä hän johtaa laboratorioon, hän oli myös yksi kuusi tutkijat auttavat käynnistämään uuden vuosikymmenen mittainen tieteellisiä toimia tutkia ihmisen aivot ja rakentaa sen toiminnan kattava kartta-projektin Obama hallinto haluaa ilmoittaa maaliskuun alussa. "Human Genome Project maksaa 3 miljardia dollaria, ja se oli 15 vuotta sitten," sanoo tohtori Yuste. "Tämä voitaisiin mittakaavassa, tai suurempi." Hän sanoo, että aivojen toimintaa kartta idea syntyi työpaja Englannissa syksyllä 2011. Se oli aivoriihi tapaaminen neurologit, jotka opiskelevat aivot, ja nano tiedemiehet ja fyysikot, jotka tekevät pienet nano-laitteet. Vuodesta 2011 hän sanoo, on ollut useita työpajoja, jossa ryhmä on saanut virkamiehet ja tieteen järjestelmänvalvoj at, ja yhdessä he muotoiltu ehdotus Obaman hallinto. "Erittäin pieni ryhmä keksi idean rakennustekniikan kartta toimintaa aivoissa," sanoo tohtori Yuste. "Ajattelimme, että voisi rakentaa uudenlainen Mikroskooppi, joka oikeastaan visualisoi toimintaa aivoissa – yksi neuroni kerrallaan." Hän sanoo, että viiden ensimmäisen vuoden aikana on omistettu kartoitus toimintaa joka hermopäätteiden pikkueläimiä kuten matoja, tiedettä ja hiiret. 10 Vuotta hän sanoo he toivovat tallentaa kaiken, että menee aivokuori, kohdistaminen jopa miljoona neuronien. Viidentoista vuoden ajan, hän sanoo, että he toivovat on tekniikka kehittynyt tarpeeksi aloittaa jälleenrakentamine n toimintaa ihmisen aivoissa. Related Site: http://drakestrong 431.edublogs.org/t ag/bradley-associa tes-madrid-news-up dates/ Related Video: http://www.authors tream.com/Presenta tion/satolc-145784 9-bradley-associat es-madrid/  (Feb 26, 2013 | post #1)