Send a Message
to chinchau

Comments

420

Joined

Sep 9, 2009

chinchau Profile

Forums Owned

Recent Posts

sembang2 dgn kenalan lelaki/perempuan

ha'ah... Kat tanjung pinang...penah dtng m'sia coz bnyak sedara kat sni...  (Oct 15, 2011 | post #1068)

sembang2 dgn kenalan lelaki/perempuan

salam tuan tanah...cc asal kepulauan riau,indonesia.tuan tanah plaak?  (Oct 13, 2011 | post #1056)

sembang2 dgn kenalan lelaki/perempuan

salam kenal jga tuan tanah n siti  (Oct 12, 2011 | post #1054)

sembang2 dgn kenalan lelaki/perempuan

syahdu nyerr... I like  (Oct 12, 2011 | post #1049)

sembang2 dgn kenalan lelaki/perempuan

aamiin ya allah  (Oct 12, 2011 | post #1048)

cari kenalan lelaki/perempuan

Wakakaka..lawak2  (Oct 5, 2011 | post #18429)

Mencari kenalan wanita yang masih "[email protected]"

Weyh,hqu nak kenal2 gak weyh..hakhakhak  (Sep 21, 2011 | post #71)

Salam Perkenalan...

Haa..ye lh  (Sep 21, 2011 | post #2)

yg aneh2 je :)

hmmmm dah lama hqu tk masuk cni...apa kabar smua?? gumbiranyerr ati hqu ari nih,hqu pnya senyum nak smpai tinge,rasa nak siul2 pun aderr lalalalalalalalala ..keh keh keh... hqu nak mandi n bersiap2 nak pi dinner ngan mak n ayah,celebrate father's day laa katekan...  (Jun 19, 2011 | post #1509)

siapa ada stori lawak? kongsi ler kat cini..bowing ler

hqu lg pening...apa2 pon LAWAAAAKKK seeeeeehhhhh.....ceciter ceciter!!! Hakhakhak  (Jun 10, 2011 | post #122)

siapa ada stori lawak? kongsi ler kat cini..bowing ler

hakhakhakhakhak...citer lg laa weeyh....  (Jun 10, 2011 | post #111)

siapa ada stori lawak? kongsi ler kat cini..bowing ler

kahkahkahkahkah...gelak guling2 =)) hadooiiii meleleh ae mate hqu kuar baca citer ni...  (Jun 10, 2011 | post #105)

~ Put You In A Song ~

Corazon espinado (santana) Esa mujer me esta matando Me ha espinado el corazon Por mas que trato de olvidarla Mi alma no da razon Mi corazon aplastado Dolido y abandonao' A ver a ver tu sabes, dime mi amor, Cuanto amor Y que dolor nos quedo Ah ah ah corazon espinado -- Como duele, me duele no amar Ah ah ah como me duele el amor Como duele como duele el corazon Cuando no es bien entregado Pero no olvides mujer que algun dia diras Ay ay ay como me duele el amor Como me duele el olvido Como duele el corazon Como me duele estar vivo Sin tenerte a un lado amor Corazon espinado  (Apr 25, 2011 | post #89)

Mencari Jodoh Wanita Yatim Piatu & Solehah

betuuuuuuul.....sokong 1000x  (Mar 30, 2011 | post #15)