Send a Message
to CAMAR

Comments

50

Joined

Nov 29, 2007

CAMAR Profile

Recent Posts

Business News

Vemma is the best MLM company

Anda akan diberi website percuma untuk mempromosi produk ini. Untuk keterangan lanjut, sila klik dan register percuma di sini : http://mentorjutaw an03.blinkweb.com Dapatkan produk yang cukup hebat ini.  (Mar 3, 2011 | post #2)

Business News

Vemma is the best MLM company

Vemma is the best MLM company. Join us now. http://www.vemmabu ilder.com/89295540 5  (Feb 11, 2011 | post #1)

Dataran Teroka 2015

INFO TENTANG DATARAN TEROKA 2015 BERHAD http://www.skywalk international.com  (Feb 6, 2009 | post #6)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

NI DIA UNTUK TATAPAN SEMUA SH DAN SEMUA SAHABAT.. DATARAN TEROKA 2015 BERHAD KLIK http://www.skywalk international.com KALAU MASIH TAK PUAS HATI TERPULANG LE..  (Feb 6, 2009 | post #41377)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

Salam Brother semua Berita ni memang confirm.... Sahabat aku dah dapat hibahnya....yang ni apply punya. Dia apply rm20,000 je....Lama dia tunggu....dekat 2 th. Dia dapat RM200 seminggu....tempoh bayaran selama 10 tahun..... Lu kira la sendiri.... Kalau tak percaya,,,,,terpul ang le....aku yang buatkan surat untuk pengesahan permohonannya.  (Dec 21, 2008 | post #31550)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

Vote here..... ramai yang kata hibah mesti dapat http://www.topix.c om/forum/world/bru nei/T0U5UMHAQN5C05 1E8  (Dec 2, 2008 | post #28138)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

Jangan Gaduh2 Kita Vote Kat Sini http://www.topix.c om/forum/world/bru nei/T0U5UMHAQN5C05 1E8  (Dec 1, 2008 | post #28014)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

En. Adzmi ada sms kat saya baru2 ni. belum ada tarikh tepat nak bayar katanya. Tunggu je la dulu.  (Nov 28, 2008 | post #27118)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

tengok ni http://www.youtube .com/watch?v=dbg-0 cgkpeA Yayasan yang disebut tu  (Oct 10, 2008 | post #18548)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

Salam Rupa-rupanya ramai Rakyat Indon sedang sama2 menunggu pencairan harta ini,,,,ikuti di http://melayubertu ah.wordpress.com/2 008/04/21/yayasan- amallillah%e2%80%9 d-berwujud-cairnya -dana-rp-480-trili un-pada-mei-2008-n anti/ Diaorangpun ada promote topik ini untuk bacaan diorang. Sama BEB....(gak nye)  (Oct 10, 2008 | post #18545)

Hibah itu benar,sama2 doakan..

Salam Sahabat2 semua, kalau tak silap sebenarnya Tuan Hj. tak janji akan bayar pada 15 Sept. Sebenarnya apa yang berlaku, beliau kata segala urusan diharap akan selesai pada atau sebelum 15 Sept. Selepas tu mereka akan bercuti selama 14 hari. Cuba sahabat fikirkan, jumlah yang nak diberi tu adalah banyak. Tidak mungkin akan dapat diagihkan dengan segera. Mungkin selepas tarikh tu, kita akan dapat habuan kita. Itupun berperingkat. Urusan pemberian imbuhan akan memakan masa. batch by batch. Yang dulu didulukan. Ramai yang keliru bab ni. Saya harap kita semua akan bersabar. Jangan kerana itu, kita menuduh yang bukan2. Memang ramai yang mengharap. Ada yang pinjam sana, pinjam sini semata2 nak masuk program ni. Seandainya selesai, kita akan dapat habuannya. Jumlah wang yang akan dapat adalah banyak. Banyak halangan yang diterima oleh pihak 3A. Bertahun mereka berusaha untuk mendapatkannya. Kita menunggu tak sampaipun 4 tahun. Mereka hanya berusaha, tapi Allah yang menentukannya. Ingatlah saudara, rezeki tu bukan datang bergolek sepertimana yang diharap. Mereka yang berusaha, kita yang mendapat habuannya tanpa perlu bekerja. Kenapa kita tidak bersyukur. Kita hanya pandai kutuk, cerca dan macam2 lagi. Fikirlah dengan akal yang waras. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.  (Sep 14, 2008 | post #16457)

Q & A with CAMAR

Hometown:

Kuala Lumpur

Blog / Website / Homepage:

www.mymesra2u.net