Send a Message
to AnnaLoves

Comments

12

Joined

Oct 30, 2012

AnnaLoves Profile

Forums Owned

Recent Posts

bp holdings - bp holdings

hoop dat iedereen zal het lezen van dit één! Geniet van!  (Nov 3, 2012 | post #2)

bp holdings - bp holdings

BP verkoopt TNK-BP Joint Venture spel te Rosneft LONDEN--BP PLC (BP.LN) zei maandag dat het heeft ingestemd met de verkoop van haar belang van 50% in Russische oliemaatschappij TNK-BP Ltd (>> TNK-BP Holding OAO) aan staat-backed reus OAO Rosneft (>> Rosneft' NK OAO) voor 17,1 miljard dollar in contanten plus aandelen die 12,84% van het Russische bedrijf. Onder de voorwaarden van de transactie, BP 4,8 miljard dollar van het geld zal gebruiken zij ontvangt voor haar TNK-BP belang voor de aankoop van een extra 5,66% van de aandelen van Rosneft, te nemen de totale inzet tot 19,75%, het zei in een verklaring. Na het verwerven van deze aandelen, zal BP hebben opgedaan 12,3 miljard dollar in contanten uit de transactie, het zei. De deal markeert een historische verschuiving in BP's aanwezigheid in de sleutel Russische oliemarkt, het bevrijden van een turbulente joint venture met een groep van Sovjet-geboren miljardairs en potentieel toegang te verschaffen tot Arctic olie exploratie rechten die zijn zeer begeerd door bedrijven strekkende tot vervanging van afnemende olievoorraden elders. BP krijgt twee zetels op Rosneft van negen-persoon bord als onderdeel van de deal en verwacht te kunnen verantwoorden voor zijn aandeel in de winst van Rosneft, productie en reserves op basis van eigen vermogen. De ondertekening van de definitieve overeenkomsten is afhankelijk van de Russische regering akkoord te gaan met de verkoop van de 5,66%-belang in Rosneft en het is de bedoeling dat de verkoop van TNK-BP en deze verdere investeringen in Rosneft op dezelfde dag voltooien zou, BP zei in een verklaring.  (Nov 3, 2012 | post #1)

BP HOLDINGS - Wat we doen - BP HOLDINGS

Superbe :)  (Nov 3, 2012 | post #30)

bp holdings

Dit artikel helpt me meer.Bedankt voor uw delen, ik zal betalen meer attenties naar uw blog. Kijken uit naar uw artikelen beter en beter.Zie je volgende keer.  (Nov 3, 2012 | post #65)

BP HOLDINGS - Wat we doen - BP HOLDINGS

Dus informatief dingen hier worden beschreven, bedankt ik echt blij om te lezen dit bericht, was ik alleen maar denken over het en u mits mij de juiste informatie ik echt bookmark, om verder te lezen, dus voor het delen van de informatie.  (Nov 3, 2012 | post #28)

bp holdings

Ik kan niet stoppen met het lezen van dit. Haar zo fris, zo gevuld met updates die ik gewoon niet wist. Ik ben blij om te zien dat mensen in feite over dit onderwerp op een elegante manier schrijven, alle diverse onderdelen om het gepresenteerde. Je bent een mooie blogger. Gelieve te gaan met het. Ik kan niet wachten om te lezen wat na dat is.  (Nov 3, 2012 | post #64)

BP HOLDINGS - Wat we doen - BP HOLDINGS

Hallo, ik heb het surfen rond uw blog en het lijkt echt echt netjes. Ik ben het maken van een familie blog en worstelt om het ziet er geweldig uit. Hoe moeilijk was het maken van uw blog? Kon iemand me willen, een amateur dat doen? Ik wil echt te maken iets als dit. Gewoon wil vertellen u uw startpagina lijkt gebroken toen ik bladeren met behulp van Mozilla.  (Nov 3, 2012 | post #26)

bp holdings

Hier heeft u enkele effectieve en waardevolle informatie. Bedankt voor de informatie in deze blog. Dit is de derde keer ik in deze blog bezocht. Keep posting dergelijke dingen. Thanks a lot voor de informatie.  (Nov 3, 2012 | post #63)

BP HOLDINGS - Wat we doen - BP HOLDINGS

Hallo, ik ben blij om te lezen de volledige inhoud van deze blog en ik ben erg opgewonden en blij om te zeggen dat de webmaster heeft gedaan een zeer goede baan hier om alle informatie-inhoud en informatie op één plaats, zal ik moeten verwijzen deze informatie met verwijzing op mijn website  (Nov 3, 2012 | post #23)

bp holdings

Ik kan niet merci voldoende voor de artikelen op uw website. Ik weet u een heleboel tijd en energie in deze plaatsen en hoop dat je weet hoe sterk ik geniet er van. Ik hoop dat ik doe de identieke ding man of vrouw op een bepaald moment.  (Nov 3, 2012 | post #62)

Top Stories

BP Holdings – FUNNYORDIE

Dit is inderdaad goed nieuws!  (Oct 30, 2012 | post #2)