Send a Message
to Andrie Che Mhol

Comments

158

Joined

Jun 23, 2013

Andrie Che Mhol's Favorites

Andrie Che Mhol Profile

Recent Posts

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

waahhh cacad main menentukan sahaja tanpa pemberitahuan juri.. Saya sbg juri sangat kecewa :/  (Jul 5, 2013 | post #750)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

saya hadir tuk menyelamatkan IM malindo.. Vote im malindo :D  (Jul 5, 2013 | post #749)

visca EL BARCA!! Welcome to KUALA LUMPUR :D

fcbarcelona.com/fo otball/first-team/ detail/article/bar ca-to-play-against -a-malaysian-xi-in -kuala-lumpur-on-a ugust-10th  (Jul 4, 2013 | post #3)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

Ohh K ., saya vote Im malindo Lw cam tu ^_^  (Jul 3, 2013 | post #631)

segalanya tentang malaysia dan indonesia

up up up ^_^  (Jul 3, 2013 | post #64)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

Vote Kopral-hansip-tela dan ^_^ bang dol  (Jul 3, 2013 | post #626)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

Im malindo -sumpah gue gak bohong The next winner :v LOL  (Jul 2, 2013 | post #524)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

Im malindo : walau pun dia dulu sangat memnbenci indon tapi berkat pak kopral-hansip-tela dan dorang sedar bahawa tak semua indon teruk.. Dia pilih berdamai -RODA-X : selalu gencet para maloners bangang yang HOAX -Open Minded : dia mantap pemikiran tentang kegagalan pemerintahan indon yang sedang teruk lepas kenaikan bbm dan RUU ormas.. -JOXZIN_jogja : terkadang damai terkadang kick malon dengan ucapan nya yang pedas mengalahkan cabe-cabean.. Hehe -SUMPAH GUE GAK BOHONG : melawan semua ketidakadilan negara yang di anggap menyengsarakan rakyat.. -garuda emas merah putih : dia juga gemar membrantas maloners yang menjadi provokator.. Dulu Im Malindo adalah sasaran nya tapi ntah sekarang ni.. Jadi pilihan terbaik ada di tangan tuhan :v LOL  (Jul 2, 2013 | post #521)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

tidooo bang dol hehe.. Ane vote Im malindo la.. Saper setuju kite genk :D  (Jul 2, 2013 | post #516)

@HANZIP_RONDA serukan PERDAMAIAN di TOPIX

lu atheis mana ade rasa bersalah.. Bangsat punya lu pantek..  (Jul 2, 2013 | post #17)

@HANZIP_RONDA serukan PERDAMAIAN di TOPIX

Jangan cakap besar la ko beruk.. Balik indon lagi baik.. Menyemak jerr ko kt sini la.. dasar bangang..  (Jul 2, 2013 | post #5)

@HANZIP_RONDA sayang dan cinta pada MALAYSIA

ktp/mykad anda negara mana ?? Jawab .. Pantek lu zip Gue bakal terus tanya sampe lu mati katak zip...  (Jul 1, 2013 | post #43)

@HANZIP_RONDA sayang dan cinta pada MALAYSIA

ktp/mykad anda negara mana ?? Jawab .. Pantek lu zip Gue bakal terus tanya sampe lu mati katak zip...  (Jul 1, 2013 | post #42)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

OKE_LAH ..  (Jul 1, 2013 | post #353)

MAYDO IDOL SEASON 16 "Superstar Alum"

tinggal berapa pilihan bang dol ?  (Jul 1, 2013 | post #348)

Q & A with Andrie Che Mhol

Headline:

One Malaysia

Hometown:

kuala lumpur

Local Favorites:

Jom bersama saye kita bangangkan mat2 indon lancau ni semua Indonesia bangang

Read My Forum Posts Because:

indon bangang

Read This Book:

say no to indon

Blog / Website / Homepage:

https://www.facebook.com/IndonDenganKonkritDanSimenBerpisahTiada?fref=ts

I Believe In:

allah swt dan nabi muhammad saw