Local News: Turkey 

| 

Sign Up

| 

Sign In

Advertisment

Insan olan Kurban kesmez!

Posted in the Turkey Forum

Comments

Showing posts 1 - 20 of21
< prev page
|
Go to last post| Jump to page:
Akilli

Istanbul, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 9, 2009

Televizyonlarda,kaçan boga'ya yapilanlari seyrettim.Öyle moralim bozulduki yorum bile yapamayacagim.
Sadece sunu söyleyecegim:
Insan olan Kurban kesmez !
AYDIN

Mont-sur-marchienne, Belgium

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 9, 2009

Judged:

2

1

1

Milletin ne ettiginden, sanane ulan isçi partili kyzyl marksist veled ?
Adam eti kesip yiyecek.
Ben destekliyorum, kessinler.
Serkan

Pittsburgh, PA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 9, 2009

Judged:

1

1

Akilli wrote:
Televizyonlarda,kaçan boga'ya yapilanlari seyrettim.Öyle moralim bozulduki yorum bile yapamayacagim.
O zaman senin et hic yememen gerekiyor.
Akilli

Adana, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 10, 2009

Judged:

1

1

1

Serkan wrote:
<quoted text>
O zaman senin et hic yememen gerekiyor.
Ne alaka?Saçmaliyorsun
Serkan

Pittsburgh, PA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Akilli wrote:
<quoted text>Ne alaka?Saçmaliyorsun
Senin karsi oldugun ne? Kurban kesilis sekli mi, yoksa toplu kesim mi? Ilkine karsiysan eyvallah. Ikincisine karsi olmanin bir mantigi yok. Ha on gun birer hayvan kesmissin, ya da 10. gun 10 hayvani toplu kesmissin. Ayni sey.
Akilli

Mersin, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

Serkan wrote:
<quoted text>
Senin karsi oldugun ne? Kurban kesilis sekli mi, yoksa toplu kesim mi? Ilkine karsiysan eyvallah. Ikincisine karsi olmanin bir mantigi yok. Ha on gun birer hayvan kesmissin, ya da 10. gun 10 hayvani toplu kesmissin. Ayni sey.
Benim karsi oldugum mu ne?
-Hayvanlari büyük sehirlere transfer edip,onlari stresse sokmak,aç bir sekilde bir hafta eziyet etmek.
-Benim karsi oldugum kacan hayvan daha fazla kacamasin diye ayagini satirla kesmek
--Kaçan hayvani durdurmak için ona polis minubüsü ile çarpmak
--Hayvani durdurmak için havaya ates etmek geri zekaliligini göstermek
--Hayvani silahla vurmak
--Hayvanlari birbirlerinin gözleri ,ve Türk çocuklarinin gözleri önünde kesmek
---Hayvanlari uyutmadan,elektrik soku vermeden bazen kör bir biçakla,iskenceyle öldürmek.V.S.

Benim karsi oldugum Kurban Bayrami!
Akilli

Mersin, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

Insan olan Kurban kesmez.
benim ispatlarimdi

Grenchen, Switzerland

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

vay ve akilli kürdleri kesiyorsunuz ona kari degilsin hayvanlara aciyorsun senin insani dengeni sikim ne komunisti lan bu seytanin kendisi..kurban a karsimis ulan munafik herif kurban bayraminin anlamini bilmeden yaziyorsun tabi klavyesi olan yaziyor..o kurban kesilmese bir devrim niteligindedir o kurban yoksa hala insanlar kesilecekti...
benim ispatlarimdi

Grenchen, Switzerland

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

mekka da okadar cok kurban kesiyorlarki tüm afrikaya yetermis ..ama ne yapiyorlar cöpe atiyorlar hac geregi kurban kesiyorlar o sicaklikta kim yiyebilirki okadar eti..ama tabi bunu konusmak yasaktir:))
kurban bayrami da ac olan vatandaslar icin iskencedir herkes kurbani alip kendisi yiyiyor ac olanda kokusunu aliyor iskence bu...anlamini yitirmis bir halk
el salvador

Istanbul, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

benim ispatlarimdi wrote:
vay ve akilli kürdleri kesiyorsunuz ona kari degilsin hayvanlara aciyorsun senin insani dengeni sikim ne komunisti lan bu seytanin kendisi..kurban a karsimis ulan munafik herif kurban bayraminin anlamini bilmeden yaziyorsun tabi klavyesi olan yaziyor..o kurban kesilmese bir devrim niteligindedir o kurban yoksa hala insanlar kesilecekti...
hadi ordan magara hukukcusu insanlik formunun en dusuk halkasi olan arap ve kurtlerede kan akitmak duser nerde insan soyma,oldurme,suikast orda siz tam geleneklerinize uygunda din uretmissiniz.. soyle lan kereste hristiyan ulkelerde kurban kesme yokta adammmi kesiyorlar?Zaten muslumanligin en buyuk kaybi arab ve kurtlerin musluman olusuydu onlarin yerine birkac avrupa milleti musluman olaydi su an cok sey degisirdi.Sapik orf ve adetleri capulculukla birlestirerek muslumanligin icine ettiniz.
Dander

Elizabeth Town, Australia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

Akilli wrote:
<quoted text>Benim karsi oldugum mu ne?
-Hayvanlari büyük sehirlere transfer edip,onlari stresse sokmak,aç bir sekilde bir hafta eziyet etmek.
-Benim karsi oldugum kacan hayvan daha fazla kacamasin diye ayagini satirla kesmek
--Kaçan hayvani durdurmak için ona polis minubüsü ile çarpmak
--Hayvani durdurmak için havaya ates etmek geri zekaliligini göstermek
--Hayvani silahla vurmak
--Hayvanlari birbirlerinin gözleri ,ve Türk çocuklarinin gözleri önünde kesmek
---Hayvanlari uyutmadan,elektrik soku vermeden bazen kör bir biçakla,iskenceyle öldürmek.V.S.
Benim karsi oldugum Kurban Bayrami!
Sanki Tehcir sahnelerini resimliyorsun, ama her ne hikmetse o zaman hayvani yonun daha agir basiyor.
alparslan

Istanbul, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

Dander wrote:
<quoted text>
Sanki Tehcir sahnelerini resimliyorsun, ama her ne hikmetse o zaman hayvani yonun daha agir basiyor.
haa ya ermeni hayvanlarini trenlere yukledik yolladik. keske kesip yollasaydik suriye'ye..davar surusu gibi yuruyenlerde olmus.yolda hastaliktan telef olmus bi kisim ermeni hayvani.
alparslan

Istanbul, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

guzel bir site :

http://www.soykirimyalani.net/
Dander

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

KESKE ler
SOYKIRIMCI KISILIGINIZI SAKLIYAMIYOR.
alparslan

Istanbul, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Dander wrote:
KESKE ler
SOYKIRIMCI KISILIGINIZI SAKLIYAMIYOR.
saklayamiyor olacakti. o kadar turk ekmegi yediniz. biraz ozenli kullan dilimizi.
Dander

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

Olduysada olmadiysada....
Soykirimci inkarci pezevenk.
Akilli

Adana, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

Dander wrote:
<quoted text>
Hayvanlar masumdur.
Ulan hangi hayvan iftiraci Zionistlik yapar.
Hayvanin kudurmusunun vurulmasina karsi degilim!
kahan

Kirikkale, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

Akilli wrote:
ilk defa akilli bir sey soyledigini duydum..
Akilli

Adana, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Judged:

1

1

1

benim ispatlarimdi wrote:
Ha siktir,pezevenkin çocugu!
Sen ne anlarsin devrimden mevrimden.Senin o dedigin devrim Islamdan binlerce yil önce Anadoluda yapilmisti.
Bak su linkteki freske,1.yüzyildan kalma(Ama bu devrim,bu freskten binlerce yil önce yapilmisti),Islamdan 500 sene evvel.

Bu freskte Ayfigen ana kurban kesim yerine götürülüyor.Annesi solda aglarken babasi memnun aga yikilmis durumda.Gökyüzünde Türk tanrisi Ari temiz Ayfigenle degistirilmek üzere bir geyik yetistiriyor!
http://www.theoi.com/image/F6.1Artemis.jpg
Akilli

Adana, Turkey

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Nov 11, 2009

Ermeni teröristi olur,PKK olur,hayvanin kudurmusunun vurulmasina karsi degilim.
Tell me when this thread is updated!
(registration is not required)
Showing posts 1 - 20 of21
< prev page
|
Go to last post| Jump to page:
Type in your comments to post to the forum
Name
(appears on your post)
Comments
Type the numbers you see in the image on the right:

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Be the talk of the town

Get your topix hats, t-shirts & more!

Shop our store now!

Daily Horoscope for December 24

Taurus

Keep calm! Your emotions are becoming increasingly heightened and intense today. As a result, you're likely to take things much more seriously than usual. That's wonderful if you're involved in a hot and heavy encounter with Mr or Ms Right, but it won't be such good news if you go overboard about silly trifles. If you're doing some last-minute shopping you'll want to be as extravagant as your budget allows. Or is it a case of Budget...? What budget?

Get your Horoscope »