Comments
|
Televizyonlarda,kaçan boga'ya yapilanlari seyrettim.Öyle moralim bozulduki yorum bile yapamayacagim.
Sadece sunu söyleyecegim: Insan olan Kurban kesmez ! |
||||
|
Judged:
2
1
1 Adam eti kesip yiyecek. Ben destekliyorum, kessinler. |
||||
|
Judged:
1
1 O zaman senin et hic yememen gerekiyor. |
||||
|
Judged:
1
1
1 Ne alaka?Saçmaliyorsun |
||||
Senin karsi oldugun ne? Kurban kesilis sekli mi, yoksa toplu kesim mi? Ilkine karsiysan eyvallah. Ikincisine karsi olmanin bir mantigi yok. Ha on gun birer hayvan kesmissin, ya da 10. gun 10 hayvani toplu kesmissin. Ayni sey. |
||||
|
Judged:
1
1
1 Benim karsi oldugum mu ne? -Hayvanlari büyük sehirlere transfer edip,onlari stresse sokmak,aç bir sekilde bir hafta eziyet etmek. -Benim karsi oldugum kacan hayvan daha fazla kacamasin diye ayagini satirla kesmek --Kaçan hayvani durdurmak için ona polis minubüsü ile çarpmak --Hayvani durdurmak için havaya ates etmek geri zekaliligini göstermek --Hayvani silahla vurmak --Hayvanlari birbirlerinin gözleri ,ve Türk çocuklarinin gözleri önünde kesmek ---Hayvanlari uyutmadan,elektrik soku vermeden bazen kör bir biçakla,iskenceyle öldürmek.V.S. Benim karsi oldugum Kurban Bayrami! |
||||
|
Judged:
1
1
1 |
||||
|
Judged:
1
1
1 |
||||
| ||||
|
Judged:
1
1
1 kurban bayrami da ac olan vatandaslar icin iskencedir herkes kurbani alip kendisi yiyiyor ac olanda kokusunu aliyor iskence bu...anlamini yitirmis bir halk |
||||
|
Judged:
1
1
1 hadi ordan magara hukukcusu insanlik formunun en dusuk halkasi olan arap ve kurtlerede kan akitmak duser nerde insan soyma,oldurme,suikast orda siz tam geleneklerinize uygunda din uretmissiniz.. soyle lan kereste hristiyan ulkelerde kurban kesme yokta adammmi kesiyorlar?Zaten muslumanligin en buyuk kaybi arab ve kurtlerin musluman olusuydu onlarin yerine birkac avrupa milleti musluman olaydi su an cok sey degisirdi.Sapik orf ve adetleri capulculukla birlestirerek muslumanligin icine ettiniz. |
||||
|
Judged:
1
1
1 Sanki Tehcir sahnelerini resimliyorsun, ama her ne hikmetse o zaman hayvani yonun daha agir basiyor. |
||||
|
Judged:
1 haa ya ermeni hayvanlarini trenlere yukledik yolladik. keske kesip yollasaydik suriye'ye..davar surusu gibi yuruyenlerde olmus.yolda hastaliktan telef olmus bi kisim ermeni hayvani. |
||||
|
|
||||
|
Judged:
1
1
1 SOYKIRIMCI KISILIGINIZI SAKLIYAMIYOR. |
||||
saklayamiyor olacakti. o kadar turk ekmegi yediniz. biraz ozenli kullan dilimizi. |
||||
|
Judged:
1
1
1 Soykirimci inkarci pezevenk. |
||||
|
Judged:
1
1
1 Hayvanlar masumdur. Ulan hangi hayvan iftiraci Zionistlik yapar. Hayvanin kudurmusunun vurulmasina karsi degilim! |
||||
|
Judged:
1
1 ilk defa akilli bir sey soyledigini duydum.. |
||||
|
Judged:
1
1
1 Ha siktir,pezevenkin çocugu! Sen ne anlarsin devrimden mevrimden.Senin o dedigin devrim Islamdan binlerce yil önce Anadoluda yapilmisti. Bak su linkteki freske,1.yüzyildan kalma(Ama bu devrim,bu freskten binlerce yil önce yapilmisti),Islamdan 500 sene evvel. Bu freskte Ayfigen ana kurban kesim yerine götürülüyor.Annesi solda aglarken babasi memnun aga yikilmis durumda.Gökyüzünde Türk tanrisi Ari temiz Ayfigenle degistirilmek üzere bir geyik yetistiriyor! http://www.theoi.com/image/F6.1Artemis.jpg |
||||
|
Ermeni teröristi olur,PKK olur,hayvanin kudurmusunun vurulmasina karsi degilim.
|
||||
|
||||
Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.
| Topic | Updated | Last By | Comments |
|---|---|---|---|
| The Europe Union is discriminating Muslims | 11 min | naman | 119 |
| Mothers of Ottoman Sultans by Ethnicity | 14 min | SHIRO | 41 |
| Turkey Has Voiced Concerns Over The Minaret Ban... | 14 min | tonto kowalski | 412 |
| Azerbaijan says Karabakh talks last chance for ... | 21 min | Uzun Hasan | 679 |
|
|
24 min | mumtaz | 36 |
| U.S suports Turkey as Europe discriminate Turks... | 25 min | luke | 42 |
| Ecumenical Patriarch on 60 mins. | 37 min | mumtaz | 68 |