Comments
|
Koe taha eni ha kii kaveinga mahuinga he oku ikai ko ha toe loi ae vete mali moe mavae ae ngaahi api,oku tupunga pe ia mei he toe tuli moa ae uaifi pe husepaniti pea koe taha koe ngaue ia ae kava malohi.I he taimi e taha koe mali kei iiki ae fanau teeki ke nau fkpotopoto feunga.Koe kaunoa ae matua he nofo api ae fanau,pea koe taimi e taha koe hau pe ae pahia koa...mou laku mai.
|
||||
|
Koe lahi e vete mali kou tui au koe fk-vaivai 'ae finematu'a kihe matu'a tangata.Kapau 'e lea ma'u pe 'ae finematu'a kiho nau ngaahi mali 'o 'eke pe koe 'alu ki fe mo hu'uhu'u he faikava 'ahoia pea fk-tokanga'i 'enau teuteu he'ikai ke lava ai ha'anau toe ki'i side step he'e 'ilo'i.Tatau pe foki kihe matu'a tangata kenau hu'uhu'u kihe finematu'a ka fu'u tata'o pe 'ae lipi pea ki'i fk-manifi lea'i mo fk-tokanga ki ai.Tuku moe fk-popula he ka fua'a mo fk-popula ha taha 'e lea 'aki 'ae homo atu 'ae puaka tuku a koe toe siosio 'alu ia.Fai kihe loto 'oe motu'a pe koe finemotu'a kae lava ke fe'ofo'ofani e nofo mali mo fk-lata.
|
||||
|
sai pe nofo ia, ka koe toe kona 'o kole ki he tokoua ho'o mali, ko hono iku ia koe fuke'i ki hala, koi koa maalahi??
lmaoo |
||||
'E depend ia meihe kole pe koe kole ha?,kole me'a kai kole tapaka.Na'ake fa'a kole he tokua ho mali chapaRi?.'Oua 'e fa'a 'ai pe me'a moke 'eke mai kia au na'a faifai peau lohiaki'i koe lmaoo!!. |
||||
sa'ia au he kole atu he kokoe pe taha ma'a oku ou si'i ongo'i 'e ikai teke faka loto mamahi'i au, mo ke kaka'i au, lmaoooo |
||||
'Oua teke fu'u falala kakato mai na koe va'a mei popo eni kuke falala ki ai lol.'Oku 'ikai keu poto au he kakaa koe tau toitoi pe kou poto ai.Teke kei fie kole mai pe?.. |
||||
|
'io, kou fie kolekole atu pe, ke ke si'i tangutu hoku mata, lmaoooo
|
||||
'Io kae 'oleva keu ki'i ta'e kaukau ha uike 'e taha kau toki tangutu. |
||||
ua noa ene pilopilo'i ta'e lmaoo |
||||
Ko koe pe foki kuke 'ilo e. |
||||
tipeni pe ia mei ho kalasi tangutu, kapau teke tangutu aki ho usi,'e 'ia pe hono namu fai kehe ona, kapa teke holoholo hifo moe fo'i ifo.....namu kakala, neongo hono ta'e fufulu, namu mohokoi lmaoooo |
||||
Kuke lava pe 'e koe 'o tangutu 'aki ho 'usi?.'A ia kuke hala koe he me'a tangutu?.Koe ha, kuo kamata ke 'a'ali ho'o sio 'au?.Ko 'eni ia 'oku ta'e fufulu pe ia ka 'oku namu heilala pe ia.. |
||||
|
soli atu maa, for the dissrespect ahh
lol no joke no fun |
||||
'Oua 'e toe kole fk-molemole,ta pea haehae iiki. |
||||
|
Do oyu have great photos?
Photo competition Win cash or a flickr pro one-year membership. Click her for details http://101today.com/travel/index.php/topic,78... |
||||
|
I damaged my camera.
|
||||
|
It depends on both side, hubby and wifey needs to rekindle the fire/romance everytime, going out to dinner, or to the movies or even out to the club. Wifey needs to makesure that she is presentable everytime and everywhere, not only when she goes out in public but at home for her hubby, and vice versa. Wifey and hubby should be able to go out with friends once in awhile, like the saying "absence makes the heart grows fonder". Once the love is gone, it is often impossible to make a marriage work. So lets work on making our marriage works people.'Ofa atu, ko 'eku ki'i seniti pe 'ena 'e ua.
|
||||
That's a lot of laupisi you're saying.To fire/romance everytime?.Koe relationship ka 'i ai pe 'a LOVE never mind about romance.Manatu'i koe romance ia it has to go with spending,pea ka hala ha pa'anga than romance will turn sour.'E lava pe ke tutu ha te'elango 'i 'api,kuki moha me'akai pea open moha hina wine 'o tangutu enjoy and talk over the table 'oku sai ange ia.Koe toe 'ai ke toe out kihe club moe friends ke ha?koe me'a ia na'e totonu ke fai ki mu'a pea toki malii,'ai'ai e holi out pea sio e wife ia kiha taha 'oku toe sai ange pea 'alu ia ai kae li'aki e hubby ia he kalapuu.Koe ha e me'a ka make sure ai ke presentable ai e wife kihe husband,he 'oku presentable ia ki hono wife it should be both ways.Koe fu'u me'a fk-mamani 'ena ia ke teuteu pe kihe sio 'ae motu'a 'o a'u kihe nofo 'i 'api,fk-'ulia ia kapau temau lipisitiki pe mo lili'osi holo 'i peito 'o kuki mo fo mo vekiume.Love is suppose to be unconditional no matter what,pe 'oku 'uli'uli mo ngeli it should still be strong.He tau maia na'e pulou 'ae finemotu'a ia he kei 'eva 'ae motu'a ke puli ha me'a.Pea ka holi e motu'a ia ke teuteu e wife pea 'akahi e mahaki ia e motua ke 'oho moe laupisi vaivai. |
||||
|
koe sio a meki koe kakai fefine koe kii kakai eni oku nau fktupu lahi taha e mea koe palopalema,talu pe meihe kamataanga meihe to a ivi moenau natula pehe aipe a nau3 pea ai ai mohono toe talatukii nau3,kohono uhinga ia koe kakai tangata ataata pe tenau nofo i langi pe hevani hili e fkmaau fkosi ikai ha fefine ai
|
||||
Meki,ko ho'o sio 'oku ngata pe 'ia koe.Kataki kumi hao mali kake toki lea kae 'oua teke tafoki pe 'o tuhu kihe kakai fefine ta'e teke 'ilo'i pe teke feohi moha fefine keke 'ilo. Tali mai ange pe na'e mono 'e Ivi e 'apele kihe ngutu 'o Atama?.Na'e kai 'e Ivi ia 'e 'apele kuo 'osi fk-manga atu pe 'a Atama ia he mama'o ko 'ene tui mo fk-lai kia Ivi. 'Oku fai ha tau helepelu 'i langi mo hevani kuke tala ai 'oku 'ikai ha fefine aii.Pea kuke sio 'oku 'i ai ha 'angelo tangata koe kau 'angelo koe kakai fefine kotoa.Sio he loto tohitapu kae tuku ho'o sio takafi. |
||||
|
||||
Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.
| Topic | Updated | Last By | Comments |
|---|---|---|---|
| Samiu Vaipulu, Tonga's new Minister of Justice | 11 min | Moana-a-Maui | 33 |
| Tongan and Samoan history. (Apr '09) | 20 min | Da Man | 1696 |
| Malietoa vs Tui Toga | 24 min | Moana-a-Maui | 20 |
| Tui Manu'a Empire | 32 min | Moana-a-Maui | 5 |
| SAMOA birthplace of polynesia | 41 min | Moana-a-Maui | 42 |
| Tui Manu'a of Samoa vs Tui Pulotu of Fiji | 42 min | Moana-a-Maui | 6 |
| Tonga's Nukuleka, the birth place of Polynesia (Jan '08) | 1 hr | netbanger | 1240 |