Comments
|
Since: Nov 09
|
ne ne bojim ga se
cak mislim da je ovaj grip cista namestaljka, i da svaki ljudski organizam ovo moze prebroditi. mislim na h1n1 i ostale varijacije puka modifikovana greskica obicnog gripa, koja ima za cilj uzimanje novca malim drzavama i stvaranje mentalnog straha. uh dobar odgovor jel da? |
|||
|
Since: Dec 08
|
ne bojim ga se posto odrzavam licnu higijenu i to je dovoljno da ga ne dobijem (valjda)
|
|||
|
|
samo ciste ruke obavezno.
|
|||
|
|
uvek :D |
|||
|
“hahahhahah” Since: Aug 09
|
Ne bojim se ni ja gripa i slazem se s tobom Mirjana i naravno sa tobom SkyS.
|
|||
|
“The pen is mightier than....” Since: Sep 09
...the sword!!! ISP: Kosovo, Serbia |
It look's like serbs are afraid from swine and bird flu:
http://www.youtube.com/watch... |
|||
|
|
Ti si stvarno debil........kako mozes da se sprdas? Jadniku..........zar ne vidis koliko ljudi u Evropi umire zbog tog gripa? Ako te bas interesuje u Srbiji je 187 zarazeno,a dvoje umrlo. |
|||
|
Ajde bre ne seri glupa devojko... vidis da covek ne se plasi P)t)icjeg gripa...xixixixixixxi |
|||
|
|
Aloooooooo bre....... hm za pocetak da te pohvalim bre ,super ti znas nas srpski jezik. Da ne gresis u padezima rekla bih da si pravi Beogradjanin. Kada zamjenis red rjeci i mjesas padeze, onda pricas k'o pravi ciga. A glup si ti,jel' ti jasno. Plasis li se ti pticjeg gripa? svinjeceg? i drugih gripova? Ili ti imas u glavi ono "NECE GROM U KOPRIVE" p.s. je li istina kada grmi da ti trcis leci u koprive? oces li sad na njivu pobjeci da ne dobijes grip? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL |
|||
|
Glup? Kojeg gripa da se plasim? Ma ja lecim grip jbt....xexexexexexexex... zamutilo se u glavi pa sve svoje pripisujes meni? kakvo koprivo, grmljenje? Kao sto rekoh glupost bez granica....xixixixxixixixixixi |
|||
|
|
Pa kad ti meni mozes reci da sam glupa,mogu i jatebi reci da si ti glupan. Lecis grip..........ajde ajde sic sic...nemoj bre da si blizu mene sa tvojim komentarima, necu da taj tvoj grip predje na mene :))))))))) ja bih jos da zivim. Pa jesi li bio kod doktora, ima li nade da se oporavis? hoces da ti kupim injekciju? poslacu ti je brzinom svetlosti. Je li ti to imas temperaturu pa malo buncas? E Sterny......Sterny.....bas mi te zao smrc smrc nemas pojma koliko.........jadan ne bio brzo kod doktora ako nisi bio, nemoj da zarazis te jadne ljude na Kosovu. Pa tako sam cula......... da se ti plasis kada grmi pa da trcis i legnes na koprivu da te ne pukne grom, pa te pitam JE LI TO ISTINA-DA ILI NE? JEDNOSTAVNO ODGOVORI . Pa je li te svrbi poslije tjelo od koprive? hahahahaahahahhhahaha koja glupost,sta glupost? p.s. ocekujem odgovore na pitanja bas me interesuju veoma......baj. |
|||
|
“red apple” Since: Feb 09
Shqiperia Etnike ISP: Skopje, Macedonia |
JA BOJIM SE GRIPA xD
|
|||
|
Kao sto rekoh tvoja glupost nema granice, a ti ponovis sebe ko papagaj sa tim bajatnim recima bez nimalog ukusa!!! |
|||
|
|
ako ti se ne svidja, zaobidji, nemoj da smaras u svakom topicu... |
|||
|
ko kaze da ne mi se svidja, a ti prati tvoj savet: zaobidji me! |
|||
|
|
ako ti se svidja onda nemoj da smaras |
|||
|
|
ti si bre lud .lol i mnogo smesan momak.lol |
|||
|
“red apple” Since: Feb 09
Shqiperia Etnike ISP: Skopje, Macedonia |
ja lud ti luda tako je zivot |
|||
|
|
ti si bre bas bas bas ludo lud.lol da te pitam nesto ozbiljno, jer se ti smejes po ceo dan onako ili pijes nesto? lol |
|||
|
|
ne bih rekao da on pije :D |
|||
|
||||
Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.
| Topic | Updated | Last By | Comments |
|---|---|---|---|
| Only 30% of Serbs know to write and read.Serbia... | 5 min | Apis is gay | 1 |
| Forum se raspada! | 25 min | Knight Hospi... | 55 |
| What will Santa bring to terrorist serbs and mo... | 27 min | Serbs r tali... | 3 |
|
|
40 min | Stern des Su... | 524 |
| New military base – greatest success | 46 min | Stern des Su... | 113 |
| siptari su govna (Sep '08) | 48 min | Stern des Su... | 254 |
| jebem srbima majke u dupe | 49 min | Stern des Su... | 135 |