ARINOVERA

Puchong, Malaysia

#27 Aug 1, 2007
MUNGKIN MEREKA SANGKA BATANG TU MACAM SOSEJ LEPAS TU DALAM DIA ADA INTI YANG TAK BOLEH JUMPA KAT MANA2
suci

Malaysia

#28 Aug 1, 2007
sundal punya org
corrupted

Klang, Malaysia

#29 Aug 1, 2007
adoi.. topic lowclass. apsal x tanya mak kao.? oops, kan dah terlepas ckp.
hahaha

Pasir Gudang, Malaysia

#30 Aug 1, 2007
hantu wrote:
kenapa semua piker macam orang tak beriman aje kenape ye!!!!!!!!
dia orag belum kena sondol dgn batang bapakdia sendiri lah tu....
JIMMY

Kuala Lumpur, Malaysia

#31 Aug 1, 2007
hahaha wrote:
<quoted text>dia orag belum kena sondol dgn batang bapakdia sendiri lah tu....
PER YG LU ORG MREPEK NI?NK KNE LIPAT KE?
korang pun samer

Kuala Lumpur, Malaysia

#32 Aug 2, 2007
masyallahhh...korang pun same je nga budak underground tu..mcm takde topik lain nak bincang...Allah bagi kita akai..so guna bebaik
Kelembai

Cheras, Malaysia

#33 Aug 2, 2007
alah meseg macam nie boleh lah ko buat lawak baboon..meh jumpa tengok.. kat mana-mana ko cakap ajer.. pasti ki datang...
SANGAP

Kuala Lumpur, Malaysia

#34 Aug 2, 2007
Sister Mariah Carey wrote:
paderi paul dulu suka isap lobang puki i
WEI XYAH LA NK CKP BKN2...LUBANG PUKI KO MMG TUK DJILAT KE?
isa

Ipoh, Malaysia

#35 Aug 5, 2007
bangsa kapir paling bodoh dan bahlul. Dah tahu arak tu merosakkan badan, babi tu ada cacing merbahaya, sex bebas berpenyakit, depa hentam juga.
isa

Ipoh, Malaysia

#36 Aug 5, 2007
kamu pun asalnya allah yang jadikan dari tanah yang kotor, nak lagak pulak
koek best

Malaysia

#37 Aug 5, 2007
kotek sedap!!ilove it
aien

Muar, Malaysia

#38 Aug 5, 2007
koek best wrote:
kotek sedap!!ilove it
sedap...rase pe ek???
hang nadeem

Petaling Jaya, Malaysia

#40 Aug 7, 2007
kauorg tak pernah kena hisap ke?
mira

Shah Alam, Malaysia

#41 Aug 9, 2007
sape nk isap tetek aku meh ler
raza

Malaysia

#42 Aug 9, 2007
mira wrote:
sape nk isap tetek aku meh ler
ko ni aku agak ialah lelaki..menyamar ppuan kan?
kalau betul ko ppuan, mai la isap btg aku...
frank lampard

Puchong, Malaysia

#43 Aug 9, 2007
selamt bagus dari merana..jangan bukan kerana merreka kita berduka..ok babai
ajeman

Malaysia

#44 Aug 12, 2007
hisap je lah, dah nak bagi stim... kekadang kekucir dlm mulut plak..!!!
mai

Shah Alam, Malaysia

#45 Aug 15, 2007
its to stupid ckp pasal 2!!!!!
nesh

Klang, Malaysia

#46 Aug 20, 2007
mira wrote:
sape nk isap tetek aku meh ler
aku nak
nesh

Klang, Malaysia

#47 Aug 20, 2007
aku nak

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
KESIAN, INDONESIA DIPIMPIN Oleh DEWA BADUT JOKOWI 3 min jokowi vs najib 2,592
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 3 min Bondet 92,783
Boneka Full Silikon 8 min deny55 1
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 25 min kakang 27,861
M'sia dukung warga Jakarta menentang Ahok! 34 min Melon sok tau 121
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 37 min Firman xxx 2,600
Makan TAHI BERLENDIR..wow..Sedap nyer 1 hr Witomo 30
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 9 hr zabur 13,323
BENTROK LAMPUNG TENGAH: SUKU LAMPUNG Vs JAWA! (Nov '12) 21 hr penyidik 225
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 22 hr zira 3,520

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE