kenapa perempuan suka hisap batang?

Posted in the Malaysia Forum

Comments (Page 2)

Showing posts 21 - 40 of403
|
Go to last page| Jump to page:
ARINOVERA

Kuantan, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#27
Aug 1, 2007
 
MUNGKIN MEREKA SANGKA BATANG TU MACAM SOSEJ LEPAS TU DALAM DIA ADA INTI YANG TAK BOLEH JUMPA KAT MANA2
suci

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#28
Aug 1, 2007
 
sundal punya org
corrupted

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#29
Aug 1, 2007
 

Judged:

1

adoi.. topic lowclass. apsal x tanya mak kao.? oops, kan dah terlepas ckp.
hahaha

Pasir Gudang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#30
Aug 1, 2007
 
hantu wrote:
kenapa semua piker macam orang tak beriman aje kenape ye!!!!!!!!
dia orag belum kena sondol dgn batang bapakdia sendiri lah tu....
JIMMY

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#31
Aug 1, 2007
 
hahaha wrote:
<quoted text>dia orag belum kena sondol dgn batang bapakdia sendiri lah tu....
PER YG LU ORG MREPEK NI?NK KNE LIPAT KE?
korang pun samer

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#32
Aug 2, 2007
 
masyallahhh...korang pun same je nga budak underground tu..mcm takde topik lain nak bincang...Allah bagi kita akai..so guna bebaik
Kelembai

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#33
Aug 2, 2007
 
alah meseg macam nie boleh lah ko buat lawak baboon..meh jumpa tengok.. kat mana-mana ko cakap ajer.. pasti ki datang...
SANGAP

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#34
Aug 2, 2007
 
Sister Mariah Carey wrote:
paderi paul dulu suka isap lobang puki i
WEI XYAH LA NK CKP BKN2...LUBANG PUKI KO MMG TUK DJILAT KE?
isa

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#35
Aug 5, 2007
 
bangsa kapir paling bodoh dan bahlul. Dah tahu arak tu merosakkan badan, babi tu ada cacing merbahaya, sex bebas berpenyakit, depa hentam juga.
isa

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#36
Aug 5, 2007
 
kamu pun asalnya allah yang jadikan dari tanah yang kotor, nak lagak pulak
koek best

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#37
Aug 5, 2007
 
kotek sedap!!ilove it
aien

Pasir Gudang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#38
Aug 5, 2007
 
koek best wrote:
kotek sedap!!ilove it
sedap...rase pe ek???
hang nadeem

Batu Caves, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#40
Aug 7, 2007
 
kauorg tak pernah kena hisap ke?
mira

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#41
Aug 9, 2007
 
sape nk isap tetek aku meh ler
raza

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#42
Aug 9, 2007
 
mira wrote:
sape nk isap tetek aku meh ler
ko ni aku agak ialah lelaki..menyamar ppuan kan?
kalau betul ko ppuan, mai la isap btg aku...
frank lampard

Kuantan, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#43
Aug 9, 2007
 
selamt bagus dari merana..jangan bukan kerana merreka kita berduka..ok babai
ajeman

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#44
Aug 12, 2007
 
hisap je lah, dah nak bagi stim... kekadang kekucir dlm mulut plak..!!!
mai

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45
Aug 15, 2007
 
its to stupid ckp pasal 2!!!!!
nesh

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#46
Aug 20, 2007
 
mira wrote:
sape nk isap tetek aku meh ler
aku nak
nesh

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#47
Aug 20, 2007
 
aku nak

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 21 - 40 of403
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

483 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Topic Updated Last By Comments
Hasil REAL COUNT KPU tgl 22 Juli 2014...KEMUNGK... 2 min Jokowidongo 203
Kalau monyet bisa jadi R1, sunda kapan lagi? 9 min java_warisan belanda 18
Rud, emak gw yg kasih gw hp, kata nya lu jgn di... 10 min anonymous 2
nak gadis yang suka chat seks (May '09) 31 min almansyah 1,259
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 32 min dika 12,732
KELEMAHAN ISLAM: CUMA BERANI MENGHINA KRISTEN D... (May '13) 34 min Jibril 177
CAPRES GOBLOK kebanyakan wawancara gak mutu 36 min Pembela Prabowo 18
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 52 min Jibril 65,795
JANGAN BANTAH !!! INI ALASAN KENaPA PRABOWO HA... 2 hr Anak Kupang 1,322
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 4 hr Agency gigolo 26,963
•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••