Comments
81 - 100 of 150 Comments Last updated Jan 31, 2011
Ashraf

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#85
Jan 27, 2009
 
belalang wrote:
<quoted text>
nafkah batin... wajib tuuu...
naskah batin.. wajibul ghunnah
Mbah_TUkinem

Saitama, Japan

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#86
Jan 27, 2009
 
Rodok bontot otoh cuma rm25 tuh!!!
mix

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#87
Jan 28, 2009
 
cina tua wrote:
ada sape penah balun jubor amoi
Eeeeeee, gelinya, belom cebok
I Love Cibai

Kluang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#88
Jan 28, 2009
 
mix wrote:
<quoted text>
Eeeeeee, gelinya, belom cebok
aku suka baunya... belum cebok lagi bagus... sebelum balun, cium dulu baunya sambil melancap... jilat sikit2 dulu...
penjahat wanita

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#89
Jan 28, 2009
 
sama jer...amoi main x best....mulut jer bising
nak main sruh diaorg basuh bersih2 dlu....nanti leh kene genorea bahaya tu....
seman kerbau

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#90
Jan 28, 2009
 
belalang wrote:
<quoted text>
nafkah batin... wajib tuuu...
Belalang, la ni lepas kawin dua aku tak tanam btg dlm cipap lain...agaknya dah sebulan lebih dah. Last aku tibai masa kat Surabaya dec 2009 sbb dua2 bini bendera merah. Aku kongkek cipap budak perempuan banjar. Dara lagi ketat teramat tapi aku rodok tak lebih dua kali. kesian...dia kangkangpun macam tak rela. 1st time pulak tu tapi ngan duit rodokan btg aku dia suap nasi kemulut bapak dia yg macam bapak ayam tu. Lepas aku rodok, aku bagi rm150 pd dia tapi aku bayar direct kat bapak dia rm50 harga rodokan aku.Menyesal aku rodok budak baik macam tu tapi aku kena pilih yg bersih aje takut AIDS...
seman kerbau

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#91
Jan 28, 2009
 
Ashraf wrote:
<quoted text>naskah batin.. wajibul ghunnah
Sorry dec 2008 lah belalang
seman kerbau

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#92
Jan 28, 2009
 
belalang wrote:
<quoted text>
wa tau lu hensom lagi..
itu ah so laaa..
sudah tue...
sudah kulang pik-up... ooo
:))
belalang dah kawen? ko kawenlah, nikmati cipap dara yg panas. Best giler...
memey

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#93
Jan 28, 2009
 
seman kerbau wrote:
<quoted text>
Belalang, la ni lepas kawin dua aku tak tanam btg dlm cipap lain...agaknya dah sebulan lebih dah. Last aku tibai masa kat Surabaya dec 2009 sbb dua2 bini bendera merah. Aku kongkek cipap budak perempuan banjar. Dara lagi ketat teramat tapi aku rodok tak lebih dua kali. kesian...dia kangkangpun macam tak rela. 1st time pulak tu tapi ngan duit rodokan btg aku dia suap nasi kemulut bapak dia yg macam bapak ayam tu. Lepas aku rodok, aku bagi rm150 pd dia tapi aku bayar direct kat bapak dia rm50 harga rodokan aku.Menyesal aku rodok budak baik macam tu tapi aku kena pilih yg bersih aje takut AIDS...
abg seman, memey rasa kl abg man mampu kawinlah satu lagi. memang melakukan persetubuhan adalah nikmat teratas di dunia ni. memey & hubby kalau masa cuti umum wanita tu buat cara lain. we close that pearl but my hubby can climax with my fingers and breast. abg seman fahamkan method die. When clear kita peranglah. my hubby pumping. memey sucking. abg dah main today? memey baru tadi.hubby baru basuh pepek memey ngan sirehemas.ni memey tengah restkan hubby ngan bagi dia hisap puting. memey sapu madu tualang. tapi tgn dia gatal gentel2 puting sebelah lagi. nanti memey tulis lagi nak concentrate ngan my hubby dulu bagi dia puasssss....
memey

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#94
Jan 28, 2009
 
memey wrote:
<quoted text>
abg seman, memey rasa kl abg man mampu kawinlah satu lagi. memang melakukan persetubuhan adalah nikmat teratas di dunia ni. memey & hubby kalau masa cuti umum wanita tu buat cara lain. we close that pearl but my hubby can climax with my fingers and breast. abg seman fahamkan method die. When clear kita peranglah. my hubby pumping. memey sucking. abg dah main today? memey baru tadi.hubby baru basuh pepek memey ngan sirehemas.ni memey tengah restkan hubby ngan bagi dia hisap puting. memey sapu madu tualang. tapi tgn dia gatal gentel2 puting sebelah lagi. nanti memey tulis lagi nak concentrate ngan my hubby dulu bagi dia puasssss....
mey. abg main pukul 7:45 pg tadi. jap aje sbb abg nak gi keje. abg tak pakai madu tualang sbb ada susu ibu. kl anak abg x menyusu lg best...pumping bwh nyonyot atas. nanti memey ada anak bila tetek bengkak susu mintak tolong hubby. mesti dia syok masa main sbb saat tu amat indah.lelaki rasa sempurna tgk anak dan bini yg dah jadi wanita sempurna. cipap bini2 abg lepas bersalin semua ketat lebih dari anak dara. bini abg bab2 ni memang arif. pandai2lah cover our private part masa tgh bercium tu, tak bestnya kena share ngan sikenit susu tapi babah dia maintain buat adik. nanti kita share cita lg abg nak balik lunch ngan anak bini. nak mandikan bini jap...lepas tu abg nak mandi junub lak, surelah 2 round main kaw2. idea byk lepas main.

“"Hantam Ajee Laaaa"”

Since: Sep 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#95
Jan 29, 2009
 
seman kerbau wrote:
<quoted text>
belalang dah kawen? ko kawenlah, nikmati cipap dara yg panas. Best giler...
nanti bila tiba mase nye..aku hantar kad..
memey

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#96
Jan 29, 2009
 
belalang wrote:
<quoted text>
nanti bila tiba mase nye..aku hantar kad..
bestnye boleh makan nasi minyak. memey bagi hadiah kondom dua dozen, kay tak. belalang tak nak ye??? ooo tak best le tu. tak pe memey anta buku kamasutra nak tak??? jgn2 nanti wife belalang kejang lebih dari 20 kali seround.
seman kerbau

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#97
Jan 29, 2009
 
memey wrote:
<quoted text>
bestnye boleh makan nasi minyak. memey bagi hadiah kondom dua dozen, kay tak. belalang tak nak ye??? ooo tak best le tu. tak pe memey anta buku kamasutra nak tak??? jgn2 nanti wife belalang kejang lebih dari 20 kali seround.
mey, belalang ni rasa bini dia bukan takat kejang 20 kali, entah2 berpuluh2 kali. dia pulun habis. wat pe mey bagi kondom, kurang geseran bagilah tongkat ali mahu lenguh bini dia mengangkang. batang belalang asyik terpacak aje. kalau bini dia dah sarat sok senanglah nak bersalin, belalang jolok ari2. mey buat apa tu...

“"Hantam Ajee Laaaa"”

Since: Sep 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#98
Jan 29, 2009
 
memey wrote:
<quoted text>
bestnye boleh makan nasi minyak. memey bagi hadiah kondom dua dozen, kay tak. belalang tak nak ye??? ooo tak best le tu. tak pe memey anta buku kamasutra nak tak??? jgn2 nanti wife belalang kejang lebih dari 20 kali seround.
aiskkk... serinok nye...
:D

tp lambat lagi kot...

“"Hantam Ajee Laaaa"”

Since: Sep 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#99
Jan 29, 2009
 
seman kerbau wrote:
<quoted text>
mey, belalang ni rasa bini dia bukan takat kejang 20 kali, entah2 berpuluh2 kali. dia pulun habis. wat pe mey bagi kondom, kurang geseran bagilah tongkat ali mahu lenguh bini dia mengangkang. batang belalang asyik terpacak aje. kalau bini dia dah sarat sok senanglah nak bersalin, belalang jolok ari2. mey buat apa tu...
siot tull la ko nie..
buat aku sok sendiri aje...

mau terbang RM300 ari nie..
Mak Badawi

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#100
Jan 29, 2009
 
Malon2 ini memang tolol ..
penjahat wanita

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#101
Jan 29, 2009
 
belalang wrote:
<quoted text>
siot tull la ko nie..
buat aku sok sendiri aje...
mau terbang RM300 ari nie..
mahal tu RM300...katner? summit hotel RM160
memey

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#102
Jan 29, 2009
 
Mak Badawi wrote:
Malon2 ini memang tolol ..
apalah mak badawi ni kat forum guna bahasa memaki hamun. Cakaplah elok2 bukan susah sgt.
memey

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#103
Jan 29, 2009
 
penjahat wanita wrote:
<quoted text>
mahal tu RM300...katner? summit hotel RM160
tak sangka mey, penjahat wanita ni memang licik. tak pe, now memey tahu sebenar dia tak virgin lagi.
memey

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#104
Jan 29, 2009
 
seman kerbau wrote:
<quoted text>
mey, belalang ni rasa bini dia bukan takat kejang 20 kali, entah2 berpuluh2 kali. dia pulun habis. wat pe mey bagi kondom, kurang geseran bagilah tongkat ali mahu lenguh bini dia mengangkang. batang belalang asyik terpacak aje. kalau bini dia dah sarat sok senanglah nak bersalin, belalang jolok ari2. mey buat apa tu...
mey baru habis lunch...kat ofis. abg man semalam main berapa round? belalang rm 300 tu spent kat mana agaknya...memey kena minum byk air manjakani & jamu rapat utk jaga kesihatan. memey rasa wives abg man mesti sama minum byk jamu utk kesihatan dalaman. Husband kami kuat main, barang kena jaga kalau tak kesian kat dia org. Untuk kaum wanita, ini semua penting agar husband kita awet muda & gagah perkasa. abg man mesti happy dgr.

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••
•••