HAIRUL

Seri Kembangan, Malaysia

#1 Mar 26, 2009
Haiiiii...perhatian kepada semua yang masih single dan mengaku single...dan kesunyian..aper kater berkenalan kat ruangan nih...OK????
melayu maju

Ampang, Malaysia

#2 Apr 3, 2011
cari jodoh...ada kerr orang nak kat aku..yang chubyy niii
puteri

Shah Alam, Malaysia

#3 Apr 5, 2011
melayu maju wrote:
cari jodoh...ada kerr orang nak kat aku..yang chubyy niii
ada org lg chubby..tp kan awk bole kurangkn chubby...tp tu kan semua kurniaan ilahi..
amat

Europe

#4 Sep 19, 2011
sapa sudi kwn dgn sy..sy tggl rwg umor 22thn bekerja sndri...jika ada sesiapa yg berminat sms atau call sy 0147354260
syamira

Labuan, Malaysia

#5 Sep 20, 2011
mencari lelaki yang jujur dan ikhlas..berumur di antara 25 hngga 30 sahaja...0176701194
shareena

Singapore, Singapore

#6 Dec 30, 2011
hi boleh buat kenal tak? nama saya shareena umur saya 24 tahun. awak single tau dah khawin belum ni number saya 91128914.awak ni orang singapore tau malaysia
Toni

United States

#8 Jan 6, 2013
shareena wrote:
hi boleh buat kenal tak? nama saya shareena umur saya 24 tahun. awak single tau dah khawin belum ni number saya 91128914.awak ni orang singapore tau malaysia
sy ni org indonesia call me on 08159856040
veiren

Surabaya, Indonesia

#9 May 11, 2013
hai saya from indonesia kalau yg mau cari pacar atau calon istri orang indonesia call atau sms saya ya...+6285318467772,ditunggu ya...
hareena

Singapore, Singapore

#11 Aug 19, 2014
Haiiiii...perhatian kepada semua yang masih single dan mengaku single...dan kesunyian..aper kater berkena org Singapore tau malay sia

Since: Aug 14

Jakarta, Indonesia

#12 Aug 19, 2014
hai..aq dari indonesia..tepatx di kalimantan timur..no hp 082350739086..pin..7671FB7B...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
ISLAM ANJING, MUHAMMAD BABI, AULLOH SWT MoNYET (Apr '13) 16 min Justin Lee 47
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 36 min John 98,505
Di butuhkan cowok pemuas janda (Mar '13) 1 hr LEO 52
Malaysia vs Thailand 2 hr Thailand sporter 5
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 2 hr Henrie 1,107
TIONGHOA BANGSA TERKUTUK Gan..(MASUK GAN) (May '11) 2 hr bantu teraphy 393
ayo kita gorok leher orang jawa keturunan yahud... (Sep '13) 2 hr tralala 78
KESIAN, INDONESIA DIPIMPIN Oleh DEWA BADUT JOKOWI 5 hr malonT 4,125
Jokowi PIDATO , Dunia Berdecak KAGUM ada yang I... 8 hr malonT 721
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 17 hr kontoculai 62,911
More from around the web