Skandal Datin Seri Rosmah Mansor = Isteri PM

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 2
Next Last

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#1 Jun 28, 2009
Video pendedahan ekslusif penggunaan ilmu hitam, gangster, serta pembunuhan Altantuya yang dikaitkan dengan Rosmah Mansor, Isteri Perdana Menteri Malaysia!

“X”

Since: Aug 07

Location hidden

#6 Jun 28, 2009
Agama ko tak ajar ko jadi baik ker? aku fikir maybe ko ni FREE-THINKER sebab tu ko bebas mengutuk semua orang tak kira la Malaysia or Indonesia.

sila belajar hormati orang. walaupon ko free-thinker aku tau ko mak bapak ko mesti tak menyesal lahirkan ko yang ada akhlak yang baik kan..

“Only If”

Since: Apr 09

Ksitigarbha Bodhisattva

#7 Jun 28, 2009
HaNtU tOyOL wrote:
Video pendedahan ekslusif penggunaan ilmu hitam, gangster, serta pembunuhan Altantuya yang dikaitkan dengan Rosmah Mansor, Isteri Perdana Menteri Malaysia!
yol..you share photo nya ke email gw lagi ya!
gw mau masukin ke blog.

Selamat
salam dharma

Since: Mar 08

Kuala Lumpur, Malaysia

#8 Jun 28, 2009
aku pun nak tengok HT upload kt utube.akak nak tengok ni :)

“hAtin' on the club..”

Since: Mar 08

jb best....

#9 Jun 28, 2009
mak jughe nk tgk video itu..HT cpt la upload..

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#10 Jun 28, 2009
Lisa_84 wrote:
aku pun nak tengok HT upload kt utube.akak nak tengok ni :)
kak lisa coba taip nie kt youtube..

rosmah mansor -new episode (2)

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#11 Jun 28, 2009
Lil erica wrote:
mak jughe nk tgk video itu..HT cpt la upload..
sudah diupload kt youtube

taip nie :-

Rosmah Perempuan Puaka! Part 2

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#12 Jun 28, 2009
Ponari wrote:
<quoted text>
yol..you share photo nya ke email gw lagi ya!
gw mau masukin ke blog.
Selamat
salam dharma
hihiih

Ponari..
cuman ada videonya...
ko liat kt youtube...
terus ketik ayat nie....:-

Rosmah Perempuan Puaka! Part 2

:P

“X”

Since: Aug 07

Location hidden

#13 Jun 28, 2009
njoyz2323 (18 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam lagi satu, nape si ikmal 2 beriya marah2 mcm&#65279; de plak adik rosmah 2.. padahal laki yang dikatakan adik rosmah lebih cool dr de.. ntah2... jeng2.. hehehe
njoyz2323 (18 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam cakap?
semua orang leh cakap..
tapi mana buktinya...
jangan kerana dendam smpai nak memburukan org..
xkan pasal xlayan mak ko mcm raja ko nak kutuk de macam2..
sertakan bukti...
kalau aku yang introduce bomoh kat rosmah, aku xkan senang2 mengaku kat khalayk, malu la sikit..
maknanya sebelum rosmah g jumpa omoh, mak datin ni mst dah g jumpa dulu.. taubat la makcik..
manusia xlepas dari wat kesilapan..
jangan kerana hasad dengki sampai sanggup buka pekong org lain, dr sdiri yg npk&#65279; bodh
udin79 (22 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam ini semua muka-muka puki tak dapat projek dr Rosmah...

Buat cerita memburuk2 kan org...
Kalau berani kenapa lari keluar negara??

Apa motif nya?

Kalau bg projek kata kroni rosmah...kalau tak bagi buat aib kat org...
Ajakkan lah pragdima otak anda!!!&#65279;

dari GM -

takde bukti pon...

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#14 Jun 28, 2009
GANGSTER MLAYU wrote:
Agama ko tak ajar ko jadi baik ker? aku fikir maybe ko ni FREE-THINKER sebab tu ko bebas mengutuk semua orang tak kira la Malaysia or Indonesia.
sila belajar hormati orang. walaupon ko free-thinker aku tau ko mak bapak ko mesti tak menyesal lahirkan ko yang ada akhlak yang baik kan..
hihiihih

agama semua mempromosikan kedamaian,ketenangan dan kebaikan,jadi tidak usahlah kita membabitkan agama dalam soal ini,biar kita menjustifikasikan diri kita dalam model lain,misalnya dari segi kefahaman yang logistik dan realistik,masalah provokasi itu ada dimana2,saya juga menggunakan taktik ini untuk mengumpan forumer menanggapi thread saya,sesiapa sahaja boleh mengeluarkan imej2 dan sisi negatif/positif dikalangan diri mereka,just be ourself la....ok,selamat untuk awak....

hihiihihihi ^_^

“X”

Since: Aug 07

Location hidden

#15 Jun 28, 2009
HaNtU tOyOL wrote:
<quoted text>hihiihih
agama semua mempromosikan kedamaian,ketenangan dan kebaikan,jadi tidak usahlah kita membabitkan agama dalam soal ini,biar kita menjustifikasikan diri kita dalam model lain,misalnya dari segi kefahaman yang logistik dan realistik,masalah provokasi itu ada dimana2,saya juga menggunakan taktik ini untuk mengumpan forumer menanggapi thread saya,sesiapa sahaja boleh mengeluarkan imej2 dan sisi negatif/positif dikalangan diri mereka,just be ourself la....ok,selamat untuk awak....
hihiihihihi ^_^
memancing ke arah keburukan juga tak elokkkan...
selamat juga untuk awak.

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#16 Jun 28, 2009
GANGSTER MLAYU wrote:
<quoted text>
memancing ke arah keburukan juga tak elokkkan...
selamat juga untuk awak.
hihiih

yups,itu betul cakap awak
tapi kadang kala rasanya..
hanya keburukan dapat mengubah keburukan seseorang

muehehheh ;D

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#17 Jun 28, 2009
GANGSTER MLAYU wrote:
njoyz2323 (18 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam lagi satu, nape si ikmal 2 beriya marah2 mcm&#65279; de plak adik rosmah 2.. padahal laki yang dikatakan adik rosmah lebih cool dr de.. ntah2... jeng2.. hehehe
njoyz2323 (18 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam cakap?
semua orang leh cakap..
tapi mana buktinya...
jangan kerana dendam smpai nak memburukan org..
xkan pasal xlayan mak ko mcm raja ko nak kutuk de macam2..
sertakan bukti...
kalau aku yang introduce bomoh kat rosmah, aku xkan senang2 mengaku kat khalayk, malu la sikit..
maknanya sebelum rosmah g jumpa omoh, mak datin ni mst dah g jumpa dulu.. taubat la makcik..
manusia xlepas dari wat kesilapan..
jangan kerana hasad dengki sampai sanggup buka pekong org lain, dr sdiri yg npk&#65279; bodh
udin79 (22 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam ini semua muka-muka puki tak dapat projek dr Rosmah...
Buat cerita memburuk2 kan org...
Kalau berani kenapa lari keluar negara??
Apa motif nya?
Kalau bg projek kata kroni rosmah...kalau tak bagi buat aib kat org...
Ajakkan lah pragdima otak anda!!!&#65279;
dari GM -
takde bukti pon...
aik,betul ker??
2yol c aL

Johor, Malaysia

#18 Jun 28, 2009
HaNtU tOyOL wrote:
Video pendedahan ekslusif penggunaan ilmu hitam, gangster, serta pembunuhan Altantuya yang dikaitkan dengan Rosmah Mansor, Isteri Perdana Menteri Malaysia!
Yahudi Malaysia adalah istilah yang merujuk kepada Yahudi yang tinggal di Malaysia, atau yang berasal dari negara ini. Mereka khususnya tinggal di negeri Pulau Pinang, tetapi juga boleh dijumpai di tempat-tempat yang lain di negara, terutamanya di Kuala Lumpur dan Melaka. Yahudi Malaysia terdiri terutamanya daripada orang Yahudi Timur (khususnya orang Yahudi Baghdad), dan Yahudi Eropah (Yahudi Ashkenazi). Terdapat juga sebilangan orang Yahudi Cina dari Kaifeng, China. Orang Yahudi Kaifeng melarikan diri dari tanah air mereka di China, khususnya semasa pihak Komunis anti-agama mengambil alih tanah besar China daripada Kuomintang, kerajaan nasionalis China, pada tahun 1949.

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#19 Jun 28, 2009
dimohon komen yang berciri sampah,tidak ditanggapin forumer yang lewat thread ini,makasih ;D
Stephen

Doha, Qatar

#20 Jun 29, 2009
Lisa_84 wrote:
aku pun nak tengok HT upload kt utube.akak nak tengok ni :)
Stephen

Doha, Qatar

#21 Jun 29, 2009
HaNtU tOyOL wrote:
<quoted text>kak lisa coba taip nie kt youtube..
rosmah mansor -new episode (2)
Stephen

Doha, Qatar

#22 Jun 29, 2009
Lisa_84 wrote:
aku pun nak tengok HT upload kt utube.akak nak tengok ni :)

“Kill me when u misses me~!”

Since: Dec 07

Jakarta,Indonesia

#23 Jul 19, 2009
up lagi ^_^
southern devil

Kuala Lumpur, Malaysia

#24 Jul 19, 2009
HaNtU tOyOL wrote:
up lagi ^_^
puki mama kau itu baru up kan .

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 13 min Kal_El 76,116
VlDEO YOUTUBE: JAWA AKRAB DENGAN YESUS 17 min astagfirullah 29
Making Malays & Islam Proud? Instead of speech,... 35 min work out 3
kenapa rasa pepek islam dan kristen berbeda yah... (Jun '10) 1 hr Kristen mana gw tau 973
JAKARTA VS KUALA LUMPUR , Menurut agan Gimana ? (Jul '12) 1 hr Firz_Daurens 397
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 1 hr bankbro 13,089
MARI dukung ISIS untuk memberantas maksiat di I... 1 hr force field 13
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 3 hr ramlan 3,605
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 12 hr Garuda 62,803
•••

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••