zack

Kuala Terengganu, Malaysia

#413 Mar 13, 2011
hehehe...nux join 0176022401...im single....n9
boy sangap

Rawang, Malaysia

#414 Mar 14, 2011
bile la nak dpt pepek ni....
call me 0133620827
pilu

Keningau, Malaysia

#416 Mar 16, 2011
INA wrote:
abang.. pepek ina basah selali. kalau abang jilatkan mesti kering... call ina ya nnti
bagi la num
pilu

Keningau, Malaysia

#417 Mar 16, 2011
aisha wrote:
i punya lagi sedap call...boleh jilat smpai puas
0194721410
yeke sedap?
chenta kamoo

Kuala Lumpur, Malaysia

#418 Mar 17, 2011
balak i suke nk jilat pepek i...i lak suke isap btg die...hak3...terangsang abes..da lme x jmpe die..da jumpe nti...baru terlepas rindu balik..i rindu balak i.
leverage

Malaysia

#419 Mar 17, 2011
aku pon addicted dgn pepek..gler besh pepek..kalo dapat jilat2..pastu kalo stim tu..kembang jer otot pepek..air mazi kuar lak tu..aku penah main ngan girlfriend aku..mmg aku suka gler jilat pepek dia..dah la pepek dia bersih terjaga..bulu pon trim ajer...aritu aku kerja la..ader perempuan cina ni aku kena buat treatment kat tepi kaki dkt groin die..masa buat treatment aku bukak lebih ckit sampai terdedah pepek dia..prosedur treatment tu pesakit kena potong bulu pepek dulu..perrhhh..cantik siot pepek perempuan cina..geram jer nak jilat..tgh2 wat kerja tu aku sentuh jugak ckit2 pepek dia..tp pakai glove la..na jer cucuk lubang pepek dgn jari..besh siot kerja aku sbg male nurse..kalo dapat perempuan yg muda mmg layan stim la.yg tua mmg aku buat xmow nak tgk..pt xcomplain aper sbb aku buat secara profesional dan coverline..hahaha
syah

Asia/Pacific Region

#420 Mar 17, 2011
hahahhahahaha aku setuju sangat dengan kamu.....memang dia ni bodoh mcm gajah juga hahahahahhaha..nak jilat pepek pun nak bagitahu semua orang....apa kata dia jilat pepek unta? hahahhahahaha aku chow dulu..hangat sungguh dalam forum ini
HaNtU tOyOL wrote:
ko jilat pepek gajah ker?hehehe
noraida

Kota Kinabalu, Malaysia

#421 Mar 17, 2011
banyak sangat tengok cerita blue
sebab tu dalam otak nak isap p***k ja
boy sangap

Kuala Lumpur, Malaysia

#422 Mar 17, 2011
hai...
spe2 yg sangap boleh knl2 dgn sye 0133620827
orng_seks99

Santa Clara, CA

#423 Mar 17, 2011
enth ape ape enth
orng_seks99

Santa Clara, CA

#424 Mar 17, 2011
aku pun penah jilat pepek jugk rasa masam2manis mcm gula gula nano2.
btgPENDEK

Santa Clara, CA

#425 Mar 17, 2011
ape yng korang cite ni?
Anonymous

Mount Morris, MI

#426 Mar 18, 2011
sape nk jilat batang aku ni telepon la aku.no phone aku 0176937833
Anonymous

Mount Morris, MI

#427 Mar 18, 2011
aku suka gak jilat pepek ni.
boy sangap

Kuala Lumpur, Malaysia

#428 Mar 18, 2011
main dgn boy sangap nak ?
Anonymous

Kuala Lumpur, Malaysia

#429 Mar 18, 2011
seman kerbau wrote:
<quoted text>
baby, malam tadi abg geram sgt ngan bini muda. kuar bilik air pakai towel je lak tu..putih melepak. Air naik kepala, abg terkam aje. Campak towel gomol kat atas sofa. Cangkung nyonyot pepet wangi dia...pindah atas katil baru seround nyonyot puting anak kecil abg potong stim. Bini abg tutuplah dgn simut body kami, si kenit nak neng, kesian mak dia, anak laki x sporting sbb terkejang2 kena tujah dari belakang. anak abg siap2 pegang emak dia kuat2. Anak tidur bini abg siap balas dendam. Pam pepek dia best2 kat btg abg sampai terpancut2 air benih abg. Best giler pepek bini abg...
pnjam bini ko boleh,hantar kat teluk,aku byar kosnya.....nak main ramai2 nie,member2 semua bagi bini die kat aku,kerana harge lumayan aku berikan,macam mane....(bodo xde otak,matang sikit bro)
Anonymous

Kuala Lumpur, Malaysia

#430 Mar 18, 2011
leverage wrote:
aku pon addicted dgn pepek..gler besh pepek..kalo dapat jilat2..pastu kalo stim tu..kembang jer otot pepek..air mazi kuar lak tu..aku penah main ngan girlfriend aku..mmg aku suka gler jilat pepek dia..dah la pepek dia bersih terjaga..bulu pon trim ajer...aritu aku kerja la..ader perempuan cina ni aku kena buat treatment kat tepi kaki dkt groin die..masa buat treatment aku bukak lebih ckit sampai terdedah pepek dia..prosedur treatment tu pesakit kena potong bulu pepek dulu..perrhhh..cantik siot pepek perempuan cina..geram jer nak jilat..tgh2 wat kerja tu aku sentuh jugak ckit2 pepek dia..tp pakai glove la..na jer cucuk lubang pepek dgn jari..besh siot kerja aku sbg male nurse..kalo dapat perempuan yg muda mmg layan stim la.yg tua mmg aku buat xmow nak tgk..pt xcomplain aper sbb aku buat secara profesional dan coverline..hahaha
nape x call,aku nak rase gak GF ko nye,hisyh....ntah2,berjerawat kat tepi2...matang sikit bro...
Anonymous

Kuala Lumpur, Malaysia

#431 Mar 18, 2011
chenta kamoo wrote:
balak i suke nk jilat pepek i...i lak suke isap btg die...hak3...terangsang abes..da lme x jmpe die..da jumpe nti...baru terlepas rindu balik..i rindu balak i.
otak kebudkan,meh sini main ramai2...aku byar...
syah

Asia/Pacific Region

#432 Mar 18, 2011
memang pun bodoh sangat mcm keldai..cerita memantat dengan bini pun nak bagitahu org....betul cakap kau..pinjam bini dia kita gang bang ramai2....buat malu bangsa dan ugama ajer si bangang ni
bong wrote:
<quoted text>pnjam bini ko boleh,hantar kat teluk,aku byar kosnya.....nak main ramai2 nie,member2 semua bagi bini die kat aku,kerana harge lumayan aku berikan,macam mane....(bodo xde otak,matang sikit bro)
arisman

Pekanbaru, Indonesia

#433 Mar 21, 2011
pepek itu yang bisa kembang kemput.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 3 min dekar 83,985
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 9 min Usah Nak diLaden 62,870
Syukuran Jokowi, Indon Buang Kepala Kera ke Ten... 28 min omar habeeb 4
info togel (Dec '12) 39 min ibu sanra 211
Negara Terbaik Untuk Berbisnis: Malaysia Masuk ... (Oct '13) 43 min Crush Em 2013 2,389
What song are you listening to right now? (Feb '11) 59 min Firz_Daurens 10,363
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 59 min Fetish_guy 3,827
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 1 hr livia 27,647
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 6 hr sasha indri 13,202

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE