malingsia negara maling hina warisan teuku abdul ranajis

Posted in the Malaysia Forum

Comments
1 - 20 of 2,045 Comments Last updated Aug 24, 2013
First Prev
of 103
Next Last
FUCKMALINGSIA

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Sep 9, 2007
 
GANYANG MALINGSIA YANG HINA, NAJES DAN BANGSAT!
cina bangsa amah

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Sep 9, 2007
 
Di mana malingsia ?
Just a girl next door

Mentakab, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Sep 9, 2007
 
Pls......no all
FUCKMALINGSIA

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Sep 9, 2007
 

Judged:

2

1

1

MALINGSIA TERLETAK DI SEMENANJUNG MALAYA/MALINGYA YANG SEBAGIAN BESAR SUKUNYA SUKU MEMALING/MELAYU YANG HINA, KURAPAN, BAU, KOTOR, BANGSAT, BRENGSEK, MALING, DKK

GANJANG MALINGSIA! CRUSH MALINGSIA!
indocool

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Sep 9, 2007
 

Judged:

1

cina bangsa amah wrote:
Di mana malingsia ?
Malingsia itu ya malaysia!!! stupid malay!!! kau sudah lama join di forum pake pura-pura tak tahu.
sumanto

Lampung, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Sep 9, 2007
 

Judged:

2

1

1

FUCKMALINGSIA wrote:
MALINGSIA TERLETAK DI SEMENANJUNG MALAYA/MALINGYA YANG SEBAGIAN BESAR SUKUNYA SUKU MEMALING/MELAYU YANG HINA, KURAPAN, BAU, KOTOR, BANGSAT, BRENGSEK, MALING, DKK
GANJANG MALINGSIA! CRUSH MALINGSIA!
woii anjing lu, gw bukan malaysia tapi gw jg melayu, sialan lu asal ngomong aja, dasar cina bangsatz!!
indocool

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Sep 9, 2007
 
owww,sudah saatnya dihilangkan istilah Serumpun, Ras Melayu. Aku sendiri gak merasa sebagai Ras melayu. Aku orang Indonesia, itu saja.
FUCKMALINGSIA

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Sep 10, 2007
 
sumanto wrote:
<quoted text>
woii anjing lu, gw bukan malaysia tapi gw jg melayu, sialan lu asal ngomong aja, dasar cina bangsatz!!
exception for melayu indonesia..
pengecualian untuk orang melayu Indonesia..
Pak Yop

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Sep 10, 2007
 

Judged:

3

2

1

indocool wrote:
<quoted text>
Malingsia itu ya malaysia!!! stupid malay!!! kau sudah lama join di forum pake pura-pura tak tahu.
kau lah bodoh indon,kau tak pergi sekolah ke? kau tengok dalam peta dunia mana ada tulis "malingsia".Kat dlm peta dunia tulis "Malaysia".

bahasa malaysia vs indon
indon bisa gampang = indon bisa (biasa,easy) gampang (mudah,boleh,be able,can, should,)

kalau di Malaysia.

indon bisa (biasa) gampang (anak haram atau anak gampang)

jadinya: indon biasanya anak haram.(betulkan ramai indon anak haram)kah kah kah

polis indonesia di panggil "bapak polisi"
polis di Malaysia di panggil "tok atau datok"
jadi polis indonesia mesti menghormati polis malaysia kerana datok dan bapak,datok (grandfather) adalah pangkat lebih tinggi dari bapak (father). ha ha ha
Daeng baco

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Sep 10, 2007
 

Judged:

2

Dasar goblok, dimana otakmu kau simpan.....
Sekarang bahasa diperbandingkan...
Katrok kowe....
KariPodeh

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Sep 10, 2007
 

Judged:

5

1

1

Tak sudah-sudah orang indonesia ni, asyik nak bergaduh dan memburukkan orang. Yang mengaku doktor pun sibuk nak ajak bergaduh. apakah identiti bangsa anda sedimikian rupa. kalau benar begitu, insaflah, bertaubatlah dengan taubat nasuha. Jangan mengutamakan nafsu serakah anda dalam menjalani kehidupan seharian. bumi Tuhan ini luas, kejakanlah ia dengan sebaik mungkin. Jangan tidak tahu nanti dibezakan antara manusia dan lembu (sapi). Lembu itu haiwan ciptaan Tuhan, melata diatas muka bumi mencari makan. Tidak pula ia memaki orang lain sesuka hati, tapi anda bagaimana.....pikirkan.
indocool

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Sep 10, 2007
 
KariPodeh wrote:
Tak sudah-sudah orang indonesia ni, asyik nak bergaduh dan memburukkan orang. Yang mengaku doktor pun sibuk nak ajak bergaduh. apakah identiti bangsa anda sedimikian rupa. kalau benar begitu, insaflah, bertaubatlah dengan taubat nasuha. Jangan mengutamakan nafsu serakah anda dalam menjalani kehidupan seharian. bumi Tuhan ini luas, kejakanlah ia dengan sebaik mungkin. Jangan tidak tahu nanti dibezakan antara manusia dan lembu (sapi). Lembu itu haiwan ciptaan Tuhan, melata diatas muka bumi mencari makan. Tidak pula ia memaki orang lain sesuka hati, tapi anda bagaimana.....pikirkan.
ooowww... akhirnya datang juga pak ustad. mari gabung dengan diskusi ini. hanya pak ustadlah yang biasa mengajak orang lain untuk bertobat. Tampaknya pak ustad mengajak kita untuk mengubah topik diskusi, yaitu : Bagaimana membedakan Sapi dengan Manusia ???

:)
FUCKMALINGSIA

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Sep 10, 2007
 
sapi = orang malingsia
manusia= bangsa lain wkowkwowkwo

“muka pribumi malaysia, lho...”

Since: Sep 07

CANADA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Sep 10, 2007
 
hahaha..hajr terus bro,
jangan kasih ampun.
song

Kluang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Sep 10, 2007
 

Judged:

1

korang semua bodoh...
jayawira

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Sep 10, 2007
 

Judged:

2

1

indocool nie dia tak cool.....
dia nie putus kasih dengan awek malaysia....
sebab tu dia bengang dalam semua kenyataannya.

maling? malaysia akan maling tanah-tanah di Indon dan dibangunkan menjadi kelapa sawit malaysia

indocool kena cool sebab dia tak berwang,
dengan cool sekali aku beli....
he he, projek 2oo juta rupiah beli tanah deh
jayawira

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Sep 10, 2007
 
aku pulang dari rantau
bertahun-tahun di negeri orang
oh malaysia.....

lagu indon tu......

orang indon tengok tv3? tv indon jual sek apa ka?
song

Kluang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Sep 10, 2007
 
jayawira wrote:
aku pulang dari rantau
bertahun-tahun di negeri orang
oh malaysia.....
lagu indon tu......
orang indon tengok tv3? tv indon jual sek apa ka?
hei bodoh...berambus kau...
Paduka Raja

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Sep 10, 2007
 

Judged:

1

1

Daeng baco
Petor, Indonesia

kau ni tembakau yee...:D
HAHAHAHAHAH....

tobaco...itulah yang indon celaka bodoh seperti kau hisap di dalam roko gudang garam busuk mu..

ihihihhihhi...

tak payah nak tunjuk kuat kat sini yee anak anjing kurap..
kalau setakat kau bangsa busuk indon HINDUNESIAL = INDOGNESIAL kami hanya perlu menghantar kodok busuk dari longkang Indah water sahaja untuk menghapuskan terus bangsa sial mu dari muka bumi ini...

kalau kau santet dengan ilmu dukun ladang tebu itu pun tak kan menjadi..:D ihihihihih...

kerana kami orang Islam amat terkenal dengan semangat perjuangan kami...

kesian bangsa mu...

kesian keturunan mu...

hihihiihihi...

bugis = kudis
indocool

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Sep 10, 2007
 

Judged:

1

Paduka Raja wrote:
Daeng baco
Petor, Indonesia
kau ni tembakau yee...:D
HAHAHAHAHAH....
tobaco...itulah yang indon celaka bodoh seperti kau hisap di dalam roko gudang garam busuk mu..
ihihihhihhi...
tak payah nak tunjuk kuat kat sini yee anak anjing kurap..
kalau setakat kau bangsa busuk indon HINDUNESIAL = INDOGNESIAL kami hanya perlu menghantar kodok busuk dari longkang Indah water sahaja untuk menghapuskan terus bangsa sial mu dari muka bumi ini...
kalau kau santet dengan ilmu dukun ladang tebu itu pun tak kan menjadi..:D ihihihihih...
kerana kami orang Islam amat terkenal dengan semangat perjuangan kami...
kesian bangsa mu...
kesian keturunan mu...
hihihiihihi...
bugis = kudis
^^^^ Tipikal orang yang hatinya penuh dengki. aku cuma ketawa saja kalau dia komen soalnya tidak perlu dilayani :)

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 103
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

486 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
MH17: 8 unanswered questions 4 min boo ya 49
Malaysian Airlines plane shot down over Ukraine... 5 min Avenger 381
++ info abg bispak bisyar bekasi ++ (Jan '11) 6 min jony 1,107
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 11 min aldo satria tranata 2,201
pasutri swinger balikpapan (Jan '13) 11 min dewi 211
Hasil REAL COUNT KPU tgl 22 Juli 2014...KEMUNGK... 11 min Aril Arsiandy 444
SAVE israel dari serangan biadab roket hamas 14 min xxqas 379
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 36 min xxqas 67,076
JANGAN BANTAH !!! INI ALASAN KENaPA PRABOWO HA... 38 min xxqas 1,786
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 3 hr yadi 9,145
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 3 hr Wiili 3,463
•••
•••