Comments
41,981 - 42,000 of 48,358 Comments Last updated Tuesday Aug 12
Mr t

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45758
Feb 26, 2013
 
Otai2 ada tk cgi celcm yg blh run...
gandalf

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45759
Feb 26, 2013
 
Babindon wrote:
aku ada trick untuk bypass quota celcom tanpa guna VPN dan trick untuk bypass speed limit 1.5mbps kepada lebih laju bergantung kepada server,. trick untuk bypass quota yang dah habis dan telah di throttle oleh celcom pun ada... trick ini boleh digunakan sama ada komputer atau telefon bimbit...
cmne 2?blh share x bro?
ELEGEND

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45760
Feb 26, 2013
 
sOundtrOuble wrote:
ape maksodnye ip opera???
ip opera jak pn ko x tauk ka?ahaaaakz,, 141.0.11.253,,80.239.242.113,. 195.189.142.132....PAHAAAAM ka?
klubindo

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45761
Feb 26, 2013
 
newbie_tester

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45762
Feb 26, 2013
 
BELALANG TEMPUR wrote:
<quoted text> bro...cmna gunanya ni...pening tahap gaban trus aku tgk ni...hekhekhekelleh...
aku pun sebenarnya tak tahu cam mana nak gna jgak bro..kau pandai2 lah ltak kat fq tau kat proxy server buat sampai tembos kahkahkah
klubindo

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45763
Feb 26, 2013
 
kabus

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45764
Feb 26, 2013
 
BELALANG TEMPUR wrote:
<quoted text> bro...cmna gunanya ni...pening tahap gaban trus aku tgk ni...hekhekhekelleh...
trik bumi
coba jangan x coba
wa wa wa
kelabulmalami

Satellite Provider

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45766
Feb 26, 2013
 
test
your

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45767
Feb 26, 2013
 
ELEGEND wrote:
<quoted text> ip opera jak pn ko x tauk ka?ahaaaakz,, 141.0.11.253,,80.239.242.113,. 195.189.142.132....PAHAAAAM ka?
tuu ip blh run utk maxis celcom
rush

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45768
Feb 26, 2013
 
sape pena guna nokia lumia620?? Leh wat tenet free x...!!!!!!
BELALANG TEMPUR

Ashburn, VA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45769
Feb 26, 2013
 
kabus wrote:
<quoted text>
trik bumi
coba jangan x coba
wa wa wa
thanx bro...nnti ku try...
BELALANG TEMPUR

Ashburn, VA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45770
Feb 26, 2013
 
newbie_tester wrote:
<quoted text>
aku pun sebenarnya tak tahu cam mana nak gna jgak bro..kau pandai2 lah ltak kat fq tau kat proxy server buat sampai tembos kahkahkah
ok bro...ku cuba try...thanx ea...
rabid

Satellite Provider

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45771
Feb 26, 2013
 
rush wrote:
sape pena guna nokia lumia620?? Leh wat tenet free x...!!!!!!
Boleh kalau hujungnya ext .deb sebab Lumia ni platform based Linux. Connectivity macam biase. Dah try trik bumi, memang lepas tapi yang tak bestnye, aplikasi Lumia masih terhad... macam Window Mobile.
Pengestan

Satellite Provider

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45772
Feb 26, 2013
 
Hehe
Downtown Rockport

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45774
Feb 27, 2013
 
brow . klau ad bug dgn cgi yg aktif .. blh ka jalan dkt maxis mati laluan buat msa skrng ?
ucweb

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45775
Feb 27, 2013
 
kwn2 aku nak share trik ucweb maxis yg boleh download?

Boleh ka bh?

Since: Mar 11

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45776
Feb 27, 2013
 
Downtown Rockport wrote:
brow . klau ad bug dgn cgi yg aktif .. blh ka jalan dkt maxis mati laluan buat msa skrng ?
....thee hee hee...

Since: Mar 11

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45777
Feb 27, 2013
 
ucweb wrote:
kwn2 aku nak share trik ucweb maxis yg boleh download?
Boleh ka bh?
...thee hee hee...
Budak tak masak masak

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45778
Feb 27, 2013
 
ucweb wrote:
kwn2 aku nak share trik ucweb maxis yg boleh download?
Boleh ka bh?
sape kwn ko...
Gamakatsu

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45779
Feb 27, 2013
 
jackerxbixxit wrote:
<quoted text>...thee hee hee...
Ngko pki cekom ag ke...
Buat masa sekarang ni pakai celcom. Maxis gua stop dulu dah pening dok godek2 tak lepas, lepas tu maxis gua kena kacau beberapa nombor tak kenal bro, sim tu baru lagi tak siapa yang tahu. Huh!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

582 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
Mengapa kalo lagi di dalam ka'bah dilarang meli... (Oct '09) 4 min believe_ 1,574
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 4 min MAMAD 70,729
DALAM KABAH ADA SALIB & PaTUNG YESUS (Sep '10) 7 min chriistian 1,035
MUHAMMAD SAW TUKANG PENJILAT ITIL MEMEK ANAK KECiL (Jan '13) 7 min Penjaga Kuala 496
PROJEK MRT MALAYSIA RUNTUH TIGA DIPERCAYAI TER... 14 min Penjaga Kuala 8
Ayo DUKUNG ISIS . 15 min Insan3 466
BERANIKAH AMERIKA MENYERANG China ??? WW III ,,, 16 min Insan3 11
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 1 hr dito 12,950
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 1 hr ipoenk 27,296
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 4 hr jennifer landau 3,494
•••
•••