kedekut taik ayam

United States

#44871 Feb 11, 2013
spyMm wrote:
<quoted text>
hehe.cakap jangan sembarang.bukan ke haritu ada budak wap lain minta supaya geng mobishare supaya tidak kongsi trik buat masa ni.itu pendapat dia,tapi mungkin tidak bagi mobishare.
aku tak paham pe ko ckp, nk join ddos mobi-share.net ckp je
spyMm

United States

#44872 Feb 11, 2013
kedekut taik ayam wrote:
<quoted text>aku tak paham pe ko ckp, nk join ddos mobi-share.net ckp je
apa masalah kau sebenarnya?
kedekut taik ayam

United States

#44873 Feb 11, 2013
kroni bley la cakap, download bley ikut suka
oooo

United States

#44874 Feb 11, 2013
gudguy bodo. bagang....dlu bkan main lgi..merayu kat sni...nk sruh org lpak kat wap die...skarang kene bayar plak....
spyMm

United States

#44875 Feb 11, 2013
kedekut taik ayam wrote:
kroni bley la cakap, download bley ikut suka
kroni? yang ada title pun tidak dapat download ikut suka,hanya donator sahaja yang dapat lynn istimewa sikit.jgn kerana marah kau ddos mobi sampai orang lain terkena tempiasnya..
kedekut taik ayam

United States

#44877 Feb 11, 2013
spyMm wrote:
<quoted text>
kroni? yang ada title pun tidak dapat download ikut suka,hanya donator sahaja yang dapat lynn istimewa sikit.jgn kerana marah kau ddos mobi sampai orang lain terkena tempiasnya..
ko ni mmg kroni die ni, bagitau die 1 minggu atau tutup bisnes
syntax error

Johor Bahru, Malaysia

#44878 Feb 11, 2013
suh org letak kredit kalau post trik org, diri sendri tak post
newbie_tester

United States

#44881 Feb 11, 2013
Ketayuan wrote:
Woi..mintak trik kencing satu malaya
aku trik kencing takde camna nak share kahkahkah
kedekut taik ayam

United States

#44882 Feb 11, 2013
1 minggu tu je aku bagi mase
newbie_tester

United States

#44883 Feb 11, 2013
Itu otai punya keje wrote:
<quoted text> yg aq heran gmana dia buat lebih 7ratus shout dlm masa 2minit..laju pd pc..gilak punya otai..
itu masih sikit klau nak lebih pun boleh kahkahkah
Pertanyaan

United States

#44884 Feb 11, 2013
oooo wrote:
gudguy bodo. bagang....dlu bkan main lgi..merayu kat sni...nk sruh org lpak kat wap die...skarang kene bayar plak....
yg dia mntak derma tu pasal hosting mobi-net tu aja.bukan yaang lain.ku lihat disana teda pun diminta apa.cuma trik aja dikongsi bha.
Xii

Satellite Provider

#44885 Feb 11, 2013
syntax error wrote:
bnyk lagi tmpt boleh donlot cite melayu, free plak tu, kualiti lagi ok,
die pun donlot video orang, convert pastu upload dan wat bisnes, youtube script pun rembat karya orang, shout pun tiru topix
tapi yg lawaknya die tak bagi copy paste trik orang
kat mana yee??
aku nak download juvana laa....
tak sempat nak download kat gudguyy....
dah tutup la pulakk....

Since: Jan 11

United States

#44886 Feb 11, 2013
apelah yg korang gaduhkan pasal tu pun nk ambik hati sampai nk hack berfikir positif la

Since: Nov 11

Location hidden

#44888 Feb 11, 2013
Pertanyaan wrote:
<quoted text>
yg dia mntak derma tu pasal hosting mobi-net tu aja.bukan yaang lain.ku lihat disana teda pun diminta apa.cuma trik aja dikongsi bha.
alahai hosting x sampai 1ribu.. Meh join ni dlm 3,4 hari dh dpat beli 3 host baru. http://lpgnxtreme.com/...

@
join www.skyetv.synology.me
syntax error

Johor Bahru, Malaysia

#44890 Feb 11, 2013
dekatkan jarak
Xii

Satellite Provider

#44891 Feb 11, 2013
alpha bravo wrote:
apelah yg korang gaduhkan pasal tu pun nk ambik hati sampai nk hack berfikir positif la
rambut sama itamm....
hati lain2 kalerr....
biasa la tuu....
Xii

Satellite Provider

#44892 Feb 11, 2013
syntax error wrote:
dekatkan jarak
huhh??
syntax error

United States

#44894 Feb 11, 2013
https://mega.co.nz/ #!pQQ2CAZR!Hc1k4hYpbRla_D9ughg 5nCP-tMdMvLk8E5u2c6GChZc
Ayam Kampung

United States

#44896 Feb 11, 2013
newbie_tester wrote:
<quoted text> itu masih sikit klau nak lebih pun boleh kahkahkah
Woi Woi Hahaha....Mane nick biru engkau?
amadirasul

United States

#44897 Feb 11, 2013
maxis lama hidup kembali dulu pakai ip ni58.71.139.253 tukar pakai ip ni 202.075.133.049 tapi kena pakai opera yg dah di mod tapi susah sikit nak tembus kena cuba 23 kali selamat mencuba

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
This is Malaysia Forum - NOT INDON FORUM 3 min garuda penyet 28
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 6 min MahmudShah 107,514
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 11 min Gile sex 4,735
Singapura Pemberi Utang Terbesar RI (Dec '13) 14 min ranbir kapoor 649
Tanah,galian,mineral indon majoriti dikuasai as... 24 min ranbir kapoor 556
Hot News!! INDON merompak lagi Di Malaysia !! 30 min Pemburu Indon 4
Low IQ, Punca Indon Dijajah Asing? 34 min ranbir kapoor 322
Sabah sudah mampu ikut mengeruk minyak Indon!! 41 min ranbir kapoor 29
KASlHAN KPD M'SIA TAK BOLEH BELI HELICOPTER,BRU... 53 min Ki Gending 86
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 1 hr Bravoer 2,850
Indonz bangga menjadi babu,TKI dan kuli orang S... 1 hr Pemburu Indon 39
More from around the web