tok

Santa Clara, CA

#44 Aug 13, 2010
Sebenar dekat mana pun kita boleh download opera mini 5.1 selagi ada internet sebab syarikat opera software ASA sedia kan untuk seluruh dunia . Mangkuk tol la indon sekor ni . Kalau nak tau opera mini yang paling canggih ialah opera mini for android .
lolr

Kuantan, Malaysia

#45 Aug 20, 2010
tah, bengong nyer indon..org msia sebok cite psl teknologi die sbok cite psl perkauman plk..tah pe2 la..biler nak maju..
bodo tol dak nie

Santa Clara, CA

#47 Aug 21, 2010
oprah wrote:
dorr budak budak mana kok? man maling ilmu indo tuh..wakakaka
qp
bapak ko buat opera mini ke bodo. Bodo. Opera mini bkn berasal dari indonesia. X skolah ke?
jiman

Santa Clara, CA

#48 Aug 21, 2010
bodo tol dak nie wrote:
<quoted text>
bapak ko buat opera mini ke bodo. Bodo. Opera mini bkn berasal dari indonesia. X skolah ke?
iya.benar kata kata mereka. Bikin malu indonesia saja. Gimana kita mahu maju?? Kalau iriati segala.
kucinggatal

Puchong, Malaysia

#49 Aug 22, 2010
bro mcm mna nak setting opera mini 5.0 handler utk sony ericsson w810i...nak minta http server,socket,dan front query serta proxy skali.....blehhhhhh--------msg jak kat 0138969858
Dax sabah

Santa Clara, CA

#50 Aug 27, 2010
Guna trick cgi jak ba...Byk freesite yg bleh jalan itu...Bikin pusing palak kmu sak itu...Bengap2x..
Dax sabah

Santa Clara, CA

#51 Aug 27, 2010
kucinggatal wrote:
bro mcm mna nak setting opera mini 5.0 handler utk sony ericsson w810i...nak minta http server,socket,dan front query serta proxy skali.....blehhhhhh--------msg jak kat 0138969858
pa kata ko yg msg...0138776816...
sunkse

Seri Kembangan, Malaysia

#52 Sep 11, 2010
cm ne nk on9 gune opera mini melalui prepaid celcom??aku pke hp sony c510..spe2 leh tlg bg setting tok hp aku??
sunkse

Seri Kembangan, Malaysia

#53 Sep 11, 2010
celcom prepaid user..plz give setting for me
Hdcdc

Mount Morris, MI

#54 Sep 11, 2010
Yg 5.1 punya tak bleh msuk terus, lnggan broadband pun tak dapat gak.. Ejas2 setting pun dapat msuk kejap jer.. Pastu dia sekat balik,. Yg 4.2 pulak dpt msuk,. Tpi tak bleh nk daun load....isk2.. Kita guna jer laju.. Tempat dia yg terbabas kot.. Kesian..

Since: Jan 10

Location hidden

#55 Sep 11, 2010
opera xleh try pakai Bolt pulak..
Lowprof

Mount Morris, MI

#56 Sep 12, 2010
kena kau x post sini..join-lowprof.onmbl.com
nuar97

Mount Morris, MI

#57 Sep 19, 2010
celcom pnya seting tda ka..........
ujang

Santa Clara, CA

#58 Sep 19, 2010
nuar97 wrote:
celcom pnya seting tda ka..........
setahu aku maxis aje yg boleh surf opera mini. celcom, digi tak tahu lah pulak.
ujang

Santa Clara, CA

#59 Sep 19, 2010
tok wrote:
Sebenar dekat mana pun kita boleh download opera mini 5.1 selagi ada internet sebab syarikat opera software ASA sedia kan untuk seluruh dunia . Mangkuk tol la indon sekor ni . Kalau nak tau opera mini yang paling canggih ialah opera mini for android .
btl ke bro. tak sangka pulak aku pakai ni yg tercanggih punya... ahaks..
akule

Malaysia

#60 Sep 19, 2010
klau korang pkai nokia symbian..try guna opera mobile 10..aku pkai celcom prepaid bleh download 45mb dlm 6minit..laju giler
nuar97

Mount Morris, MI

#61 Sep 19, 2010
'klau korang pkai nokia symbian..try guna opera mobile 10..aku
pkai celcom prepaid bleh download 45mb dlm 6minit..laju giler'

kau download tu free ke ??
prime optimus

Kuala Lumpur, Malaysia

#62 Sep 19, 2010
akule wrote:
klau korang pkai nokia symbian..try guna opera mobile 10..aku pkai celcom prepaid bleh download 45mb dlm 6minit..laju giler
klu pki prepaid direct (x amik broadband yg rm6 sehari/rm20 seminggu tu) mmg laju tp kedit yg xleh thn. Opera mobile10 mmg sdp tp klu dah lost conection xleh nak reconect kena exit dulu and then start balik..(opera mobile10 symbian. BETA.) opera mini 5 boleh la thn tp agk lembab ckit. Opera mini4.2 bgs klu utk simple browsing.. Lbh laju klu nak dibanding ngan yg 5 punya. Lain2 mobile browser cam BOLT pun sdp gak pki tp slalu hang.. Kdg2 laju la jg.(ikut line kot..)Klu jenis x sbr mmg menyumpah seranah di buatnya. Ucweb pun bgs tp feature dia yg agk kureng..(X leh nak dwnld sesetengah benda.Contoh, gambar.)
prime optimus

Kuala Lumpur, Malaysia

#63 Sep 19, 2010
ujang wrote:
<quoted text>
setahu aku maxis aje yg boleh surf opera mini. celcom, digi tak tahu lah pulak.
aku pki celcom prepaid, celcom broadband ngan maxis prepaid. Semua ok xde mslh nak surf ngan opera mini. Aku pun dah try mmbr punya digi prepaid pun boleh jg. Maknanya semua pun boleh surf pki opera mini. Wifi pun boleh. Mgkn ada setting yg x kena klu ada yg x blh..
nuar97

Mount Morris, MI

#64 Sep 19, 2010
prime optimus wrote:
<quoted text>
aku pki celcom prepaid, celcom broadband ngan maxis prepaid. Semua ok xde mslh nak surf ngan opera mini. Aku pun dah try mmbr punya digi prepaid pun boleh jg. Maknanya semua pun boleh surf pki opera mini. Wifi pun boleh. Mgkn ada setting yg x kena klu ada yg x blh..
tpi masalanya free ka nda..........klu free share2 la setting

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 8 min Cbr 250 Keren 92,988
@ Gw gay Bandung ||| Gay gabung Sini @ (Part 2) (Dec '09) 8 min Ipan 33
KESIAN, INDONESIA DIPIMPIN Oleh DEWA BADUT JOKOWI 23 min kmp 2,715
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 35 min edy 4,160
Tenggelamkan TKI Cibai ke Laut 1 hr TKI Cibai 1
KENAPA SUKU JAWA BANYAK Yang KRISTEN? (Sep '09) 1 hr Bravoer 671
Aku Ingin Chinese pergi dari Negara Indonesia d... (May '10) 1 hr islam kedok iblis 7,248
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 1 hr aigit 13,327
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 4 hr FayBoy 3,521

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE