sapa nak jual tanah ?? aku nak beli ni

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 18
Next Last
NAK BELI TANAH

Puchong, Malaysia

#3 Jun 28, 2007
OK TANAH DEKAT NEGERI PERLIS,KEDAH AND JOHOR SAHAJA...KAWASAN MESTI TEPI JALAN ...TANAH KEBUN ATAU TANAH KOSONG ...MESTI ADA GERAN

KELUASAN ANTARA 2-10 EKAR....

KALAU ADA BAGITAHU OK..DENGAN HARGA SEKALI..
jupiter

Pasir Gudang, Malaysia

#6 Jun 28, 2007
kalo harga tu hampir mencecah 1 juta camne...berani ke?
NAK BELI TANAH

Puchong, Malaysia

#7 Jun 28, 2007
DKAT MANA ??? DAN BERAPA KELUASAN DIA
jupiter

Pasir Gudang, Malaysia

#8 Jun 28, 2007
kat area batu pahat johor....
kau nak lokasi kat mana? tepi jalanraya besar atau tepi jalan dalam kampung?
cucu anjang noh

Ipoh, Malaysia

#9 Jun 28, 2007
ada lebih kurang lima ekar tanah kebun berhampiran jalan raya ke Lasah Felda di Perak.Geran clear ,ideal untuk bertani ladang.contacy 0124002146
NAK BELI TANAH

Puchong, Malaysia

#10 Jun 28, 2007
TO : JUPITER

LOKASI KAT TEPI JALAN RAYA BESAR ...
BERAPA HARGA YANG DITAWARKAN ???
karim bin abu

Pasir Gudang, Malaysia

#11 Jun 29, 2007
NAK BELI TANAH wrote:
TO : JUPITER
LOKASI KAT TEPI JALAN RAYA BESAR ...
BERAPA HARGA YANG DITAWARKAN ???
nanti aku check....apa2 hal sok pagi aku confirmkan...ok...
blackgold

Malaysia

#12 Jun 29, 2007
aku pung tengah cari tanah kalau ada yang boleh tolong kat negeri 9, ok gak............ ada yang boleh bantu, contact aku kat 0123722909....tk
blackgold

Malaysia

#13 Jun 29, 2007
sorry keluasan tanah dalam kalu boleh 10 ~ 100 ekar
NAK BELI TANAH

Johor Bahru, Malaysia

#15 Jun 29, 2007
kalau ada sapa sapa yang berminat nak jual tanah dia sendiri leh email kepada saya ok :

fma_(83)@yahoo.(com)
try test

Itam, Malaysia

#16 Jul 1, 2007
tanah tepi highway leh??? nk wat apa projek...10% saja...
ujang

Melaka, Malaysia

#17 Jul 3, 2007
NAK BELI TANAH wrote:
kalau ada sapa sapa yang berminat nak jual tanah dia sendiri leh email kepada saya ok :
fma_(83)@yahoo.(com)
eerrr ada tanah nak jual kat bangi lah , murah aje RM6000. INTERESTED TAK?
ajmal

Malaysia

#20 Aug 14, 2007
tanah di semenyih selangor tanah 4 ekar harga rm 300 ribu .geran rizab melayu (kekal)hubungi saya di talian 019-6063440
kacak

Klang, Malaysia

#23 Oct 13, 2007
aku ade.. tp dah jual
ah kwan

Malaysia

#24 Oct 20, 2007
tanah kat johor ada...tapi kat pulau 1.5 ekar...mau ke?
macho

Bukit Mertajam, Malaysia

#25 Oct 24, 2007
...tanah kubo ade le........
Sham80uk

Petaling Jaya, Malaysia

#26 Nov 19, 2007
siapa berminat untuk membeli tanah d sarawak tepi pantai 15 ekar sesuai untuk membuat rumah penginapan bertaraf 7bintang sila hubungi saya di sham80uk@yahoo.com jualan dalam 90ribu per ekar
udeng

Malaysia

#27 Dec 9, 2007
Tanah 20 lot untuk dijual. Kawasan tepi pantai. direct ngan owner. tiada org tengah. Kawasan Rompin, Pahang

Since: Dec 07

tanah tempat ku berpijak

#28 Dec 10, 2007
sape nak bli tanah wakaf..bleh buat kubur 2 tingkat.heheheeh...kat pekan rawang...heheheh

Since: Dec 07

Malaysia

#29 Dec 11, 2007
Tanah 20 lot area tepi pantai hiboran rompin. jualan tanah boleh beli secara lot atau semua. Jika ada yang berminat sila hubungi 0129377561-Kamal

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 18
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
KASlHAN KPD M'SIA TAK BOLEH BELI HELICOPTER,BRU... 4 min malaysia vs indon... 134
mampos!!!!!! ada sesetengah warga malaysia JADI... 9 min pengkid malaysia 4
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 13 min No Comment 107,836
This is Malaysia Forum - NOT INDON FORUM 35 min malaysia vs indon... 46
awek gersang nak batang yang besar dan mari2 (Nov '13) 36 min mr kriodio 61
Melayu bangsa sial yang dijajah JAWA 42 min Haji Muhammad Abd... 117
****** Muhammad SAW ternyata KAFIR : Tak Sunat (May '12) 51 min kontoculai 23
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 3 hr omar habeeb 2,876
Tanah,galian,mineral indon majoriti dikuasai as... 4 hr Ki Gending 583
More from around the web