sangap

Kuala Lumpur, Malaysia

#861 Jun 13, 2010
Janda Puchong..ko ni peniupu la...
laki kelate yang jawab
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

#862 Jun 13, 2010
no no fon janda
0132311148
wak tak tipunye...pandai2 la ayat
syok

Kuala Lumpur, Malaysia

#864 Jun 13, 2010
janda ni duk kat area mana wak??
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

#866 Jun 13, 2010
janda ni duk area selayang la rasa nye....
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

#867 Jun 13, 2010
syok wrote:
janda ni duk kat area mana wak??
syok kalau hang dpt, hang bgtau wak ok
Banana

Malaysia

#868 Jun 13, 2010
Sory my no 0193630238
sangap

Kuala Lumpur, Malaysia

#869 Jun 13, 2010
ye ke ni wak??
sape nama janda tue?dia sangap ke?
apex

Santa Clara, CA

#870 Jun 13, 2010
WhiteINK87 wrote:
<quoted text> byar 400? Aku leh ajar free2 je. Proxy? Cgi? Opera mini? Smua aku tau..
pecah lobang la ko ni..hu3..
apex

Santa Clara, CA

#871 Jun 13, 2010
Eleh wrote:
Nak main tenet percuma kat maxis aku pun bleh ajar kat org,simple je aku x charge sampai 4rat pun ni khas untuk pengguna prepaid lah....aku dah lama online fb percuma heheh..
kasi ajar la..
nakal

Bayan Lepas, Malaysia

#872 Jun 13, 2010
wei,kome xder ke nombr2 bohsia ipoh?
sedekah la satu.......
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

#873 Jun 13, 2010
hai syok semalam ko layan mak jan ke......
PawangBasah

Malaysia

#874 Jun 14, 2010
Wak...janda tu umur brapa wak? Nama dia?
Yang dekat2 area shah alam ker, subang ker takda ker wak? kalau ada, bgtau aku wak.. 0196601507
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

#875 Jun 14, 2010
PawangBasah wrote:
Wak...janda tu umur brapa wak? Nama dia?
Yang dekat2 area shah alam ker, subang ker takda ker wak? kalau ada, bgtau aku wak.. 0196601507
are shah alam takde la pawang....
wak belum tilik lg la., kalau ada wak bg.
pawang ko call la mak jan tu dulu.. gerenti layannye....
100 seperatus di jamin terangkatnye.
janda kulai

Kuala Lumpur, Malaysia

#877 Jun 14, 2010
2thn sudah cerai
30thn
36-30-32
mislia 0177640046
janda pahang

Kuala Lumpur, Malaysia

#878 Jun 14, 2010
36-30-32
1thn cerai
amy 0177876997
hanya untk g clubing shj.
sex no!!
syok

Kuala Lumpur, Malaysia

#879 Jun 14, 2010
entah laa wak..sent sms tp x reply...tul ke number tu entah2 jantan yang punye...
boy kelantan

Kuantan, Malaysia

#880 Jun 14, 2010
pmpuan y nk n suke sex..
khas utk pmpuan jew

utk area kelantan sahaja..
msg me k gurl..
0129877640
atoi

Malaysia

#881 Jun 14, 2010
de bohsia x..
gigolo best

Malaysia

#882 Jun 14, 2010
janda pahang..awak ni ex bf dia ke?pernha main ngan dia ke?
PawangBasah

Malaysia

#883 Jun 14, 2010
wak wrote:
<quoted text>
are shah alam takde la pawang....
wak belum tilik lg la., kalau ada wak bg.
pawang ko call la mak jan tu dulu.. gerenti layannye....
100 seperatus di jamin terangkatnye.
Wak...aku dah call, mmg dia layan...pehhh terus crita bab sex... Dia mengeluh sebab dia lambat klimaks, kalau dapat laki pun asyik cepat klimaks, dia pun muda gak lagi. Ni yg aku nak test power ni. saiz dia pun ok : 36-32-38

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
jom berbalas pantun (Jun '10) 4 min syafira 321
Siapapun Pemerintah .Indon tetap juga berak mer... 6 min malonte babi 72
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 6 min PRADITA 83,687
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 19 min Ilhamabdi 27,641
Kenapa Indon Berkelakuan Aneh Di Forum? 24 min malonte babi 108
didlm injil yesus kepalanya dipantek paku beton... 37 min Insan3 anjing 2
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 38 min Imran 3,816
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 3 hr Sulaiman 62,869
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 3 hr aldi 13,201
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 9 hr rio 9,568

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE