yunita

Indonesia

#729 Jun 24, 2010
karena orang malaysia adalah binatang sex
liong62

Bayan Lepas, Malaysia

#730 Jun 24, 2010
gunakan ilmu ditempat yang betul, orang yang cerdik belum tentu berilmu...hantarlah sesuatu yang memberi manfaat dan memberi perangsang positif kepada pembaca...jangan salah guna ilmu yang tuhan berikan kepada anda...
Anonymous

Santa Clara, CA

#731 Jun 24, 2010
Jurig malon Gila Kalempong dasar lontong !
Lemot

Jakarta, Indonesia

#732 Jun 24, 2010
Kick da Fella wrote:
<quoted text>
ye ka?
muahahahah time kasih aku tak perlu tahu
ko taw mcm mane indon??
muahahahahaha ko pena henjut nie x pela ko henjut bangsa ko sendiri
muahahahah
bandung kan ada spesies keturunan indon juga...jangan malu plak:p
sex masih sesama manusia ok laaa, x macam malon sex kat rimba sama babun tua, mhuahahahaha ^_^

“sang sultan demak jaka tingkir”

Since: May 10

kesultanan demak, jayakarta

#733 Jun 24, 2010
Lemot wrote:
<quoted text>
sex masih sesama manusia ok laaa, x macam malon sex kat rimba sama babun tua, mhuahahahaha ^_^
buakakakakak
malingsia

Kediri, Indonesia

#734 Jun 25, 2010
malay memalukan
sick rozach

Jakarta, Indonesia

#735 Jun 25, 2010
hahahaha...malay suka aneh2 yah...kebanyakan dosa mereka jadi otaknya udah rusak kali yah? pikir2 miskin kali yah, gag da uang tuk beli kasur...hahahaha...padahal udah di pantatin britis, masih ajah miskin...
Hot Models

South Africa

#736 Jun 25, 2010
Meredith East Model Agency

We are a Private Agency that prove ladies to man.
We have Girls from different part of Africa as follow below.
Lesotho
Eritrea
Gabon
Ghana
Guinea
Kenya
South Africa
Ethiopia
Tanzania
Togo
Uganda
Zambia
For more information, on how we operate contacts us by email: hotsgirlsintown@live.com
PeterPorn

Malaysia

#737 Jun 25, 2010
Orang Indon memang x ada duit. Bila dah rompak rogol isteri orang. Baru-baru ini pendatang indon rompak dan rogol isteri orang depan suami dan anaknya kerana wang rompakan hanya RM500.

Jadi lepas tu ngetot dekat hutan... dekat sini indon terkenal kaki ngetot walaupun isteri orang indon senidir..

Lu orang je tak tahu...lihatlah Cut tari dan Luna maya tu...Ariel lagi hebat...sama lelaki juga di ngetot..

Yahhahh Indon hebat ngetot...congratulations
Anonymous

Santa Clara, CA

#739 Jun 25, 2010
PeterPorn wrote:
Orang Indon memang x ada duit. Bila dah rompak rogol isteri orang. Baru-baru ini pendatang indon rompak dan rogol isteri orang depan suami dan anaknya kerana wang rompakan hanya RM500.
Jadi lepas tu ngetot dekat hutan... dekat sini indon terkenal kaki ngetot walaupun isteri orang indon senidir..
Lu orang je tak tahu...lihatlah Cut tari dan Luna maya tu...Ariel lagi hebat...sama lelaki juga di ngetot..
Yahhahh Indon hebat ngetot...congratulations
ngentot ma istri org,ma artis lbh enak kaleee...
Dr pade lu ngentot ma anjing trus anjingnya kurapan.
hahaha...

“sang sultan demak jaka tingkir”

Since: May 10

kesultanan demak, jayakarta

#738 Jun 25, 2010
PeterPorn wrote:
Orang Indon memang x ada duit. Bila dah rompak rogol isteri orang. Baru-baru ini pendatang indon rompak dan rogol isteri orang depan suami dan anaknya kerana wang rompakan hanya RM500.
Jadi lepas tu ngetot dekat hutan... dekat sini indon terkenal kaki ngetot walaupun isteri orang indon senidir..
Lu orang je tak tahu...lihatlah Cut tari dan Luna maya tu...Ariel lagi hebat...sama lelaki juga di ngetot..
Yahhahh Indon hebat ngetot...congratulations
nah ini contoh manusia malon yang di lahirkan dalam hutan, wakakakak
PEJUANG INDONESIA

Indonesia

#740 Jun 25, 2010
EEEE......ga sadar ni?pa mungkin MALING....SIA tu bangsa hewan ya?maen pake di hutan lagi..macam ga da tempat ja.besok di lumpur sekalian!!!!!!aku rasa hutanpun minjam,eh salah mencuri yang bener.
mamat

Kuala Lumpur, Malaysia

#741 Jun 25, 2010
apa lah diaorang ni.dalam utan pun jadi ke?

“sang sultan demak jaka tingkir”

Since: May 10

kesultanan demak, jayakarta

#742 Jun 25, 2010
Sex dalam hutan, makan, mandi, berak, tidur pasti di dalam hutan, hahahahaaaaa
malaysia anjing

Semarang, Indonesia

#743 Jun 25, 2010
malaysia orangnya suka ngentot sama anjing
dasar malasyia anjing ngentot manusianya
malaysia anjing

Semarang, Indonesia

#744 Jun 25, 2010
guplak malasyia
majjal_malaysia_ dajjal

Indonesia

#745 Jun 25, 2010
majjal (malaysia dajjal) suka main sex di hutan? off course kerana majjal adalah dajjal dalam bentuk manusia malaysia
1 malaysia

Kulim, Malaysia

#746 Jun 25, 2010
sedar la diri bajingan! semua longkang, hutan, tempat sampah dan lain2 tempat lagi dipenuhi bangsa indon secara haram atau berpermit, seks yang macam binatang di hutan semuanya dilakukan oleh orang indon sebab tidak ada duit, maklum lah......... merantau secara haram plak tu, sebab tu di indon masih banyak hutan, sebab mereka sayangkan hutan, sekiranya ditebang habis lah hutan tempat mereka buat seks bersama binatang
Anonymous

Indonesia

#747 Jun 26, 2010
ternyata malingsial...banyak tarzannya..maennya di hutan,ga9 sanggup nyewa hotel...
Anonymous

Indonesia

#748 Jun 26, 2010
malaysia anjing wrote:
malaysia orangnya suka ngentot sama anjing
dasar malasyia anjing ngentot manusianya
TRazan pa monyet ya???jadi bingung,monyet aja deh...lebih bagus buat si maling.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 6 min pejuang tangguh 97,584
KESIAN, INDONESIA DIPIMPIN Oleh DEWA BADUT JOKOWI 10 min Mat Malaysia 4,039
Meluruskan Makna Cinta Versi 2 ^_^ (Aug '09) 51 min Malingsiah 588
Malaysia tidak pernah klaim budaya Indonesia (Y... 51 min Henrie 5
Malaysian Airlines plane shot down over Ukraine... 1 hr NAZTY Ukraine 1,782
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 1 hr gersang 4,452
yang mau ngomongin tai masuk sini (Nov '11) 2 hr kontolmalay 66
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 3 hr Huwahahaha 990
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 11 hr Mat Malaysia 62,904
More from around the web