Lelaki Melayu x pandai jilat p**i??

Posted in the Malaysia Forum

Comments (Page 9)

Showing posts 161 - 180 of264
|
Go to last page| Jump to page:
takde name

Skudai, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#199
Dec 2, 2007
 
cal aku 999 :)

“WIRA TUNGGAL PENDEKAR LAUT”

Since: Jun 07

KUASA PUTARAN MEDAN MAGNETIK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#200
Dec 17, 2007
 
call 994. xpun 007
jantan ori india sejati

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#201
Dec 19, 2007
 
jantan india lagi power tak caya jilat sampai naik terkedu
syura

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#202
Dec 30, 2007
 
x yah lah ;;aq nk rasa
ryann

Kluang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#203
Jan 5, 2008
 
hi..im ryann.r u lookin for male gigolo..?who can treat u well n wit full of passion..call dis num,0143649960.
DIS INFO IS ONLY FOR FEMALES.CALL ME IF U R INTERESTED,U WILL NOT REGRET
bitch

Sibu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#204
Jan 11, 2008
 
lagi kuning lagi sdap untuk dijilat.kita nak jilat yang cantik itu saja la beb.
cat

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#205
Feb 26, 2008
 
aku penah kena kongkek ngan bf aku cara paksa...
2 ari jalan x btl...sakit cipap aku...
tapi kali ke 2 x sakit dah...tapi sedap
hardtop

Satellite Provider

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#206
Mar 7, 2008
 
Datin diaries wrote:
<quoted text>
d
ekat2 sini juga...
hai datin.....leh kenal dgn you ker?
hardtop

Satellite Provider

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#207
Mar 7, 2008
 
cat wrote:
aku penah kena kongkek ngan bf aku cara paksa...
2 ari jalan x btl...sakit cipap aku...
tapi kali ke 2 x sakit dah...tapi sedap
PANJANGKER BTG BF U TU CAT?NAK CUBA KITA PUNYA X?LEH ..U BAGI EMAIL JER YA
SHARIFA RAHAYU

Singapore, Singapore

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#208
Mar 10, 2008
 
aku pernah main dengan kawan abang aku kat rumah.tu jam takde orang pun.aku isap konek dia dia jilat nonok aku...oh oh soo wonderful.kita main atas kerusi komputer dari jam 2ptg sampai 8mlm.jantan tu makan viagra sama spray horny.sebelum tu aku da cukor bulu sampai licin.aku gelek kan konek dia sampai dia tak boleh tahan.tetek aku punya keras macam batu.bila pukol 12mlm dia panggil kawan dia kat 4 orang.diorang lanyak aku sampai lobang jubor kau koyak tapi punya lah sedap.4 konek punya rasa.4 macam bangsa punya batang masok kat jubor aku.negro american,german mat salleh,navy bangsa maori dengan arab punya batang.nonok aku gatal 24jam.aku suka orang jilat aku.pernah 1 mat salleh ni jilat aku dalam kereta.pukimak punya mat saleh batang punya lah besar gemok pulak tu.kita main dalm kereta mercedes dia.dia punya driver pun sekaki.bila balik rumah kita main lagi.dia dokong aku lepas tu si driver tu main lobang bontot aku.muka aku penoh dengan air mani.tapi sedap....pernah main jubor tak?cuba lah dan kau rasa nikmat nya .aku tak suka pakai seluar dalam...tidor bogel jadi senang kalau adik beradik aku ternampak jadi diorang pun boleh sondol aku jugak....nonok aku selalu terbuka untuk mereka dan untuk sesiapa aje...ikhlas dari sharifa ayu///25years old.NUS GRADUATE SINGAPORE.
zaidi

Kuantan, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#209
Mar 12, 2008
 
hi semua
yu kong yuong

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#210
Mar 14, 2008
 
siapa minat saya call 0164122416 0165082957 nak pergi enjoy atau apa2 pun boleh.in penang.
zul

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#211
Mar 19, 2008
 
call la aku
jingo

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#212
Mar 27, 2008
 
best plak citer pasal jilat-menjilat.
dulu aku ada juga jilat pantat awek aku sampai dia punya punggung terangkat lah.
jingo

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#213
Mar 27, 2008
 
Pasal jilat ni tak yah cerita hari-hari aku jilat pantat awek aku. Dia yang nak sangat, pasal mula2 tu aku dah kasi sekali pastu dia nak berkali2
mie

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#214
Apr 5, 2008
 
hi, sudi x brknln ngan saya?
mie

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#215
Apr 5, 2008
 
hi..i m mie.r u lookin for male friend..? pls call dis num,0126560722.
DIS INFO IS ONLY FOR FEMALES.CALL ME IF U R INTERESTED,U WILL NOT REGRET...
EDs

Bandar Baru Bangi, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#216
Apr 9, 2008
 
Datin diaries wrote:
<quoted text>
keje...
1 nite stand 1K.
EDs

Bandar Baru Bangi, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#217
Apr 9, 2008
 
1 nite stand. price BDR.
joe

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#218
Apr 10, 2008
 
nak i jilat kan tak

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 161 - 180 of264
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••