ringgit malayr tak laku di singpor..!! lebih berharga rupiah..!!

Posted in the Malaysia Forum

Comments
1 - 20 of 41 Comments Last updated Jun 22, 2010
First Prev
of 3
Next Last
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Jun 22, 2010
 
ringgit malays tak laku di singpor..!
ringgit brunai laku sangat di singpor
UPIAH LAKU DI KEDUA KERAJAAN TU ..! JADI LEBIH BERHARGA RUPIAH TENTUNYA KAN...!!! HIHIHIHIXIXIXICUICUICUI...!
Indon OTAKBABI

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jun 22, 2010
 
arini umril antik wrote:
ringgit malays tak laku di singpor..!
ringgit brunai laku sangat di singpor
UPIAH LAKU DI KEDUA KERAJAAN TU ..! JADI LEBIH BERHARGA RUPIAH TENTUNYA KAN...!!! HIHIHIHIXIXIXICUICUICUI...!
Duit rupiah enggak ubah seperti sampah yang bertaburan di tepi jalan di indonesia! Haha

“NO GUTS NO GLORY”

Since: May 10

__ORIGINAL NEMESIS__

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Jun 22, 2010
 
Rupiah?? penat nak kira tu.... standard 'sen' Malaysia!!
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Jun 22, 2010
 
UANG RINGGIT MALAYS DI PAKAI BAK TISUE ..!! BUAT BERSIHKAN DUBUR

SEHABIS BERAK DI SINGPOR DEH OM....!!!! SUER..!!! HIHIHIXIXIXI....!
JADI URIL PUN TUKAR UANG RUPIAH KAT RINGGIT MALAYS TUK DI BAGI2 KAT SINGPOR TUK CEBOK ..!! SEBAGAI GANTI TISUE...!!! XIXIXIHIHIHI....!!!
hahadede

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Jun 22, 2010
 
rupiah indo tak laku di indonesia loh.
Di mal-mal mewah, barang semua dalam US/Sing $!!!

WTF???
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Jun 22, 2010
 
DON NEMESIS wrote:
Rupiah?? penat nak kira tu.... standard 'sen' Malaysia!!
TAPI LAKU OM DI SINGPOR..!! DARIPADA RINGGIT MALAYS..! TAK LAKU ..! JADI LEBIH BERHARGA RUPIAH KAN...??? HIHIXIXI...!!
Indon OTAKBABI

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Jun 22, 2010
 
arini umril antik wrote:
UANG RINGGIT MALAYS DI PAKAI BAK TISUE ..!! BUAT BERSIHKAN DUBUR
SEHABIS BERAK DI SINGPOR DEH OM....!!!! SUER..!!! HIHIHIXIXIXI....!
JADI URIL PUN TUKAR UANG RUPIAH KAT RINGGIT MALAYS TUK DI BAGI2 KAT SINGPOR TUK CEBOK ..!! SEBAGAI GANTI TISUE...!!! XIXIXIHIHIHI....!!!
Setahu aku rupiah saja yang di gunakn utk mengesat najis.ini kerana tiada nilai.rm1 bsmaan ?rupiah.Aku ada wang rupiah,aku gunakan untuk menyalakan api mmbakar sampah di halaman rumah.Pergi ke pengurup wang pn x laku

“NO GUTS NO GLORY”

Since: May 10

__ORIGINAL NEMESIS__

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Jun 22, 2010
 
arini umril antik wrote:
<quoted text>
TAPI LAKU OM DI SINGPOR..!! DARIPADA RINGGIT MALAYS..! TAK LAKU ..! JADI LEBIH BERHARGA RUPIAH KAN...??? HIHIXIXI...!!
memang la laku!! sebab ada money changer... tapi adat laa, kalau pergi negara orang, mesti kena tukar matawang negara tu!! takkan tu pon aku nak ajar!!
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Jun 22, 2010
 
hahadede wrote:
rupiah indo tak laku di indonesia loh.
Di mal-mal mewah, barang semua dalam US/Sing $!!!
WTF???
tapi masih bisa ko opm di beli dengan rupiah om...!! kalau dengan ringgit di cibir lo om di singpo..!! hihihixixixicuicuicui...!!!

si om makin terlihat deh lol nya...!!! hihixixixi...!!! terasa sangat terhina nya oleh singpor di banding ringgit brunai yah om....!!!! hihihixixixicuicuicui...!!!
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Jun 22, 2010
 
Indon OTAKBABI wrote:
<quoted text>
Setahu aku rupiah saja yang di gunakn utk mengesat najis.ini kerana tiada nilai.rm1 bsmaan ?rupiah.Aku ada wang rupiah,aku gunakan untuk menyalakan api mmbakar sampah di halaman rumah.Pergi ke pengurup wang pn x laku
hihihixixixi....heibat om...!!! hebat bohongnya..!!!hihihixixixi. >>!!!!
Indon OTAKBABI

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Jun 22, 2010
 
arini umril antik wrote:
<quoted text>
hihihixixixi....heibat om...!!! hebat bohongnya..!!!hihihixixixi. >>!!!!
Ini bukan bohong mas.ini realiti 1rupiah=RM0.00 bkn kah rupiah itu ibarat tisu tandas yang d guna oleh Cina laknat?
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Jun 22, 2010
 
yang gak bohong tu RINGGIT MEMANG TAK LAKU DI SINGPOR...OM INI FAKTKAN..!!! HIHIHIXIXIXI WALAUPUN DEMIKIAN RUPIAH MASIH LAKU DI SINGPOR ..OM...!! HIHIHIXIXIXICUICUICUIIII....!! !
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Jun 22, 2010
 
Indon OTAKBABI wrote:
<quoted text>
Ini bukan bohong mas.ini realiti 1rupiah=RM0.00 bkn kah rupiah itu ibarat tisu tandas yang d guna oleh Cina laknat?
HIHIHIXIXIXI...OM TOLOL GAK BISA NGITUNG YAH..!!!
Indon OTAKBABI

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Jun 22, 2010
 
arini umril antik wrote:
<quoted text>
HIHIHIXIXIXI...OM TOLOL GAK BISA NGITUNG YAH..!!!
Enggak tolol..tapi udahku bilang berulang kali.rupiah umpama sampah yang bertaburan.manakan bisa ad nilai?RM100 D tukr rupiah.jadi brapa ratus ribu?waduh pening palanya mau ngerah,angkanya besar tapi enggak bnilai kayak daun kering d tanah.odak begitu mas pentol?
Indon OTAKBABI

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Jun 22, 2010
 
Itu semua fakta palsu...mana buktinya?bagi link website klo blog budak x sek pon tau buat
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Jun 22, 2010
 
Indon OTAKBABI wrote:
<quoted text>
Enggak habis tolol..tapi udahku bilang berulang inggit malays umpama sampah yang bertaburan.manakan bisa ad nilai?RM100 Di tukar $ singpor.jadi tak berharga waduh pening palanya mau ngerah,angkanya besar tapi enggak bnilai kayak daun kering d tanah.odak begitu mas pentol?
tapi tetap kan om RM tak laku di singpor..??? kalau ringgit brunai dan rupiah laku di singpor...??? hihihixixixicuicuicui....!!!!! !

fakta ini tak terpungkiri lah om...! dunia tau ...!!! hihihixixixicuicuicui...!!!

“NO GUTS NO GLORY”

Since: May 10

__ORIGINAL NEMESIS__

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Jun 22, 2010
 
arini umril antik wrote:
<quoted text>
tapi tetap kan om RM tak laku di singpor..??? kalau ringgit brunai dan rupiah laku di singpor...??? hihihixixixicuicuicui....!!!!! !
fakta ini tak terpungkiri lah om...! dunia tau ...!!! hihihixixixicuicuicui...!!!
WOIII budak... aku lempang kang nangis ngadu kat bapak ko!! ko kalau bawak US DOLLAR pon, kena tukar kat penggurup wang jugak kalau nak berbelanja kat singapore!! sama jugak kalau kau datang kat Malaysia( kalau lepas lah), kau kena tukar rupiah kau yang MAHALL tu ke ringgit Malaysia.. PAHAM!!! cikgu ko tak ajar ke?? sekolah kat mana ko??
hahadede

Kuala Terengganu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Jun 22, 2010
 
arini, rupiah indo tak laku di singapura --Fakta !
Mesti tukar kepada sing $ dulu

sama dengan matawang negara lain seperti ringgit, US$, Euro, Aus$ Yuan, Yen etc. Di dept store terima matawang asing because itu service untuk turis sahaja tetapi rate nya biasa bad, lebih baik tukar di money changer
indon yahudi

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Jun 22, 2010
 
Indon cuma bisa gagah2an di forum. Dalam kehidupan nyata rupiah ga ada harga. Si singapore orang ngelap pantat pake rupiah njeng. Lu dari pada jadi kawara forum mending lu kerja sana cari duit. Anjing lu semua. Bikin malu aja. Indon gobllokk!!

Hihihihihihi anjing kau indon!
arini umril antik

Bogor, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Jun 22, 2010
 
hihihixixixi...sekor monyet beruk malaysem dah terbakar api buntut nya.....!!!! hihihixixixi....!!!! iyakan ...!!! ringgit brunai dan rupiah lebih berharga dari rnggit malaysem...??? hihihixixixicuicuicuiii....!!! !!! sebab tak laku di singpor....??? ni fakta ta terbantah lah om...!!!hihihi.....!!!
om sayang yah om..! kita belum bisa bersua...!!! tuk adu fisik...!!! rasanya hanya dengan sekelebat uril mampu deh menjatuh kan om ..dan bertekuk lutut kena sodokan kepalan tangan uril...!!! hihihixixixicuicuicui....!!!!!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 3
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

403 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 5 min Urang Minang Murtad 67,673
Malaysia Airlines flight MH17 shot down over Uk... 5 min larry 814
raya dah lalu malontez masih sembunyi jer 6 min Indon tak malu 11
Beli Rantai Babi/ Bui Harga Tinggi (May '09) 12 min Mbah kelowor 121
Political leadership and its importance to Mala... 21 min _malon_goblok 5
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 26 min salman 12,859
Kenapa tidak ada kesaksian orang Islam dibawa m... (Jan '12) 33 min gema 1,447
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 1 hr Whatever 3,468
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 3 hr tara 9,187
CARA NGENTOT CEWEK ISLAM SECARA GRATIS """""""... (Apr '13) 7 hr YESUS bertopeng Kancut 2,114
•••
•••