“masterRey.STIFOR PPRO.com”

Since: Aug 07

Location hidden

#173 Nov 4, 2008
teloqpenang94 wrote:
saya penah lancap... tapi tu sebelum kahwin.. lepas kahwin saya kuat romen ngan bini.. bini badan mantap... tetek punyelah besar.. kote saya pun besar.. dier kater kulum kote saya pun sedap... rasa macam aiskrim...pastu dier kulum telur saya.. nikmat dier toksah discuss lah... dijamin sedap... saya meraung kuat kuat lepas tu... pastu saya klimaks dan keluar la air putih... iaitu air mani..
lu punyer citer sebijik cam dak tadika...

wakkakakakakka
ishwor

Petaling Jaya, Malaysia

#177 Nov 30, 2008
kulum kote memang best tapi kote yang di kulum la hahahah
perak

Puchong, Malaysia

#178 Feb 9, 2009
Spe nak kote aku........0125845516

Since: Oct 08

Location hidden

#179 Feb 9, 2009
dalam islam boleh ke kulom kulom nih???
akmal

Kuala Lumpur, Malaysia

#180 Feb 15, 2009
oit ni polis mendapati kamu semua bersalah !
MUHD-2743

Kuala Lumpur, Malaysia

#181 Mar 4, 2009
ASTARGFIRULLAHHALAZIM, BERTAUBATLAH KORANG NI. KALAU DENGAN SUAMI TAKPE LAH JUGAK
MUHD-2743

Kuala Lumpur, Malaysia

#182 Mar 4, 2009
Astargfirullahhallazim. bertaubatlah bagi yang Islam. kalau dengan suami takpelah jugak
apis

Kuala Lumpur, Malaysia

#184 Mar 29, 2009
woi..nak kulum kote shaye?

Since: Jun 08

Location hidden

#185 Mar 30, 2009
apis wrote:
woi..nak kulum kote shaye?
ape no tel ko
apis

Kota Kinabalu, Malaysia

#186 Mar 31, 2009
aku nak pompuan..ko jantan nottyboy

“Ganyang Similikity Palsu”

Since: Jan 08

Jakarta, Indonesia

#187 Apr 1, 2009
KOTE gue harum dan nikmat.

Siapa nak cuba?

Jikakakakaka
POSMEN_MANJE

Cheras, Malaysia

#188 Apr 10, 2009
NAK JOIN JGK LH X?

Since: Jun 08

Location hidden

#189 Apr 12, 2009
POSMEN_MANJE wrote:
NAK JOIN JGK LH X?
meh la join posmen manje..duk mane?ley la jpa
mal

Bukit Mertajam, Malaysia

#190 Apr 17, 2009
xena wrote:
sesungguh ianya satu nikmat. nak cuba hubungi saya .........pastinya ia sangat paling indah buat anda.
camne nak jumpa u
mal

Bukit Mertajam, Malaysia

#191 Apr 17, 2009
camne nak jumpa u
nana

Kuala Lumpur, Malaysia

#192 Apr 24, 2009
nk2..kote awk bsar ke.?
arm

Kuala Lumpur, Malaysia

#193 Apr 24, 2009
nk kulum kote arm x..bsar n sdap..
sibanjingan

Tawau, Malaysia

#195 May 3, 2009
Sedihnya wrote:
STUPID LOTS.... Kata berugama... Ugama yang terbaik di dunia pulak tu... tapi minda....lebih teruk dari jin dan syaitan...
Dah check anda makan makanan dari pendapatan halal ke???
Orang yang makan makanan haram je cakap macam ANAK HARAM ni....
kalo nak negok cm mana perangai anak haram ni ko pi cari cikgu mohd sahfuddin hussien kat smk bandar tenggara 1,pastu ko pi umah die kat taman sayong pinang..negok cm mana perangai anak2 die ..tu bru anak haram sbb bapak die tipu org bg anak makan duit haram!!pelakon paling terror dlm kawasan tu!!
Erisya

Shah Alam, Malaysia

#196 May 6, 2009
Thread ape ni? notty nyer..ahaks!
Tapi kan, for me...best..
nak2 kalau dpt yg panjang, besar n keras..
best betul hisap n kulum..ahaks! hehe..
lagi best tgk man pancut byk2..=P
kulim

Kajang, Malaysia

#197 May 12, 2009
kulum2 ni baik untuk lambat pancut gitu, tambah stim, dan kepuasan kpd semua

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 4 min Wong Lie Eur 76,003
UMAT iSLAM TIDAK MAKAN DAGING BABI AKIBAT JADI ... (Jul '13) 4 min Bratajaya Simbolon 32
Malaysia Vs Lombok, perang era baru bermula (Aug '12) 10 min sasak 9
VlDEO YOUTUBE: JAWA AKRAB DENGAN YESUS 11 min Mat Malaysia 16
JAKARTA VS KUALA LUMPUR , Menurut agan Gimana ? (Jul '12) 12 min Garuda Indonesia ... 339
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 37 min sg buloh 3,599
CHINA-INDONESIA sekutu abadi (Aug '13) 41 min ryan 96
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 7 hr robguss 13,081
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 13 hr malon 62,802
•••

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••