Comments
121 - 140 of 390 Comments Last updated Feb 22, 2013

“masterRey.STIFOR PPRO.com”

Since: Aug 07

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#173
Nov 4, 2008
 
teloqpenang94 wrote:
saya penah lancap... tapi tu sebelum kahwin.. lepas kahwin saya kuat romen ngan bini.. bini badan mantap... tetek punyelah besar.. kote saya pun besar.. dier kater kulum kote saya pun sedap... rasa macam aiskrim...pastu dier kulum telur saya.. nikmat dier toksah discuss lah... dijamin sedap... saya meraung kuat kuat lepas tu... pastu saya klimaks dan keluar la air putih... iaitu air mani..
lu punyer citer sebijik cam dak tadika...

wakkakakakakka
ishwor

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#177
Nov 30, 2008
 
kulum kote memang best tapi kote yang di kulum la hahahah
perak

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#178
Feb 9, 2009
 
Spe nak kote aku........0125845516

Since: Oct 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#179
Feb 9, 2009
 
dalam islam boleh ke kulom kulom nih???
akmal

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#180
Feb 15, 2009
 
oit ni polis mendapati kamu semua bersalah !
MUHD-2743

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#181
Mar 4, 2009
 
ASTARGFIRULLAHHALAZIM, BERTAUBATLAH KORANG NI. KALAU DENGAN SUAMI TAKPE LAH JUGAK
MUHD-2743

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#182
Mar 4, 2009
 
Astargfirullahhallazim. bertaubatlah bagi yang Islam. kalau dengan suami takpelah jugak
apis

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#184
Mar 29, 2009
 
woi..nak kulum kote shaye?

Since: Jun 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#185
Mar 30, 2009
 
apis wrote:
woi..nak kulum kote shaye?
ape no tel ko
apis

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#186
Mar 31, 2009
 
aku nak pompuan..ko jantan nottyboy

“Ganyang Similikity Palsu”

Since: Jan 08

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#187
Apr 1, 2009
 
KOTE gue harum dan nikmat.

Siapa nak cuba?

Jikakakakaka
POSMEN_MANJE

Cheras, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#188
Apr 10, 2009
 
NAK JOIN JGK LH X?

Since: Jun 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#189
Apr 12, 2009
 
POSMEN_MANJE wrote:
NAK JOIN JGK LH X?
meh la join posmen manje..duk mane?ley la jpa
mal

Bukit Mertajam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#190
Apr 17, 2009
 
xena wrote:
sesungguh ianya satu nikmat. nak cuba hubungi saya .........pastinya ia sangat paling indah buat anda.
camne nak jumpa u
mal

Bukit Mertajam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#191
Apr 17, 2009
 
camne nak jumpa u
nana

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#192
Apr 24, 2009
 
nk2..kote awk bsar ke.?
arm

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#193
Apr 24, 2009
 
nk kulum kote arm x..bsar n sdap..
sibanjingan

Tawau, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#195
May 3, 2009
 
Sedihnya wrote:
STUPID LOTS.... Kata berugama... Ugama yang terbaik di dunia pulak tu... tapi minda....lebih teruk dari jin dan syaitan...
Dah check anda makan makanan dari pendapatan halal ke???
Orang yang makan makanan haram je cakap macam ANAK HARAM ni....
kalo nak negok cm mana perangai anak haram ni ko pi cari cikgu mohd sahfuddin hussien kat smk bandar tenggara 1,pastu ko pi umah die kat taman sayong pinang..negok cm mana perangai anak2 die ..tu bru anak haram sbb bapak die tipu org bg anak makan duit haram!!pelakon paling terror dlm kawasan tu!!
Erisya

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#196
May 6, 2009
 
Thread ape ni? notty nyer..ahaks!
Tapi kan, for me...best..
nak2 kalau dpt yg panjang, besar n keras..
best betul hisap n kulum..ahaks! hehe..
lagi best tgk man pancut byk2..=P
kulim

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#197
May 12, 2009
 
kulum2 ni baik untuk lambat pancut gitu, tambah stim, dan kepuasan kpd semua

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••