Comments
1 - 20 of 29 Comments Last updated Monday Jul 21
First Prev
of 2
Next Last

Since: May 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
May 24, 2010
 
Siapa pernah curi bra atau panties? kenapa?
Dee

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Oct 18, 2010
 

Judged:

1

Aku suka melancap dengan bra yang ade pad tebal. Kne lak yang dari jenis satin, bepinau mata aku tahan sedap bila gesel kat kepala konek aku. Panties kdg2 je.

Since: May 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Nov 6, 2010
 
Dee wrote:
Aku suka melancap dengan bra yang ade pad tebal. Kne lak yang dari jenis satin, bepinau mata aku tahan sedap bila gesel kat kepala konek aku. Panties kdg2 je.
Yes la bro. Aku pun sama. Pad tebal jenis licin mmg sedap sgt buat lancap. Kalau dpt yg belum basuh, perrgh! terangkat2 masa lancap tu bro. Panties yg satin best jugak. Tapi susah dpt.
toceng

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Nov 12, 2010
 
yep bro aku pon sama.. hobi aku curi bra yang mahal2.. tambah lagi curi student punya dan amoi.. lepas aku lancap aku simpan dan ulang balik.. sampai berkarat aku buang... baju dalam panties semua aku sapu

Since: May 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Nov 14, 2010
 
toceng wrote:
yep bro aku pon sama.. hobi aku curi bra yang mahal2.. tambah lagi curi student punya dan amoi.. lepas aku lancap aku simpan dan ulang balik.. sampai berkarat aku buang... baju dalam panties semua aku sapu
Aku pon sama la... Bra yg mahal mmg best, tapi bile dah berkenan atau lama tak dpt, yg biasa2 pun aku belasah je... Byk dah koleksi aku. Dah byk jugak yg aku dah buang.
Panties

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Dec 3, 2010
 
Aku lak tiap2 malam tido pakai topeng panties.Best gile woooo. Part cipap tu memang aku park betul2 kat lubang idung aku. Bau dia memang takleh nak cerita la

Since: Dec 10

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Dec 14, 2010
 
aku paling suka lancap bra kakak ipar aku, sebab dia cun dan bra dia cantik cantik. nyam nyam.
Penyamun-Bra

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Dec 27, 2010
 
ada siapa yang nak jual bra canggih2 tak... aku beli tapi send gambar
Psychiatist

Anonymous Proxy

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Dec 27, 2010
 
Meh, ikut saya.Dah teruk sgt dah sakit kamu ni.
maskulin

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Dec 31, 2010
 
Penyamun-Bra wrote:
ada siapa yang nak jual bra canggih2 tak... aku beli tapi send gambar
bodoh... amik je panty mak ko 2...
agogo

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Jan 3, 2011
 
aku suka ambik cousen aku punya bra dan panties,dia masih student.tu yg aku suka tu.tiap2 ari guna dia punya untuk melancap..sedap gilee bebbb..
mat bra bau msm

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Jan 22, 2011
 
aku palaing stim bile aku pi umah kakak nih pastu pinjam bilek air die,kemudian aku buka mesin basuh byk yg bra panties tak basuh pastu aku amik sehelai dua

Since: May 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Jan 30, 2011
 
mat bra bau msm wrote:
aku palaing stim bile aku pi umah kakak nih pastu pinjam bilek air die,kemudian aku buka mesin basuh byk yg bra panties tak basuh pastu aku amik sehelai dua
Wuuiihh...besh nye kau...setakat ni dah brapa byk [panty dgn bra dia ko dah ambik? Saiz apa?
hehehe

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Jan 30, 2011
 
hahaha.. lawak sial..
Remy

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Jan 30, 2011
 

Judged:

1

suka_coli wrote:
Siapa pernah curi bra atau panties? kenapa?
aku pernah curi bra awek sblah umah aku. aku bau bra tu ade bau masam2 ckit pastu aku terus melancap.
wan

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
May 8, 2011
 
aku pn mmg suke curi bra..bnyak dh koleksi aku ni
didi

Sweden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Jun 25, 2011
 
panties dan bra student paling best..
sis bra

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Jun 28, 2011
 
aku selalu melancap bra sis aku umur dia 26, lepas dia balik dari jalan.. aku ambik bra dia.. maseh hangat lagi dan aku gilat kemudian aku melancap.. best gileee....
sis bra

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Jun 28, 2011
 
hari tu sis aku bawa kwn2 dia tdo rumah kami..6 orang..puas aku melancap bra diorang atas katil sis aku lagi aku melancap
agogo

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Jul 18, 2011
 
panties n bra student paling best.. d^.^b

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 2
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

408 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 2 min Urang Minang Murtad 67,649
aGAMA kRISTEN tERBUKTI aJARAN sESAT (Jan '13) 5 min Anak Manusia 81
kenapa anak2 perempuan palestin tak berhijab? u... 7 min Ajudan Insan3 7
Malaysia Airlines flight MH17 shot down over Uk... 10 min Myth Buster 812
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 21 min Real Handsome 2,232
PiLIH PRABOWO, TANDA BODOH SUKU ACEH,MELAYU,MIN... 24 min fikri 3
Malaysian Airlines plane shot down over Ukraine... 32 min Pro-Ukraine 609
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 2 hr tara 9,187
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 3 hr sert 3,467
CARA NGENTOT CEWEK ISLAM SECARA GRATIS """""""... (Apr '13) 6 hr YESUS bertopeng Kancut 2,114
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 9 hr agil 12,855
•••
•••