puki cina apa rasanya.

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 6
Next Last
gila sex

Norway

#1 Jul 9, 2008
aku nak rasa jilat puki cina dan nak tau lemak berkrim x?
Tibai

Shah Alam, Malaysia

#2 Jul 9, 2008
.
.
Saat anda silahirkan ke dunia dahulu... anda melalui lobang vagina ibu anda.
.
.
Kepala anda keluar dahulu.. kemudian bahu anda.. kemudian perut... kemudian kaki anda.... akhirnya... "waaaaaaaaaaaak!" (anda menangis).
.
Saat kepala anda keluar itu, kenapa tidak dijilat sekelilingnya!
.
Mao cuba semula... minta permisi ibumu!
.
.
(Kenapa mao jilat orang lain punya, sedangkan anda ada peluang masa kelahiran dulu?)

“Kangen sama mereka....... ”

Since: May 07

Location hidden

#4 Jul 9, 2008
Tibai wrote:
.
.
Saat anda silahirkan ke dunia dahulu... anda melalui lobang vagina ibu anda.
.
.
Kepala anda keluar dahulu.. kemudian bahu anda.. kemudian perut... kemudian kaki anda.... akhirnya... "waaaaaaaaaaaak!" (anda menangis).
.
Saat kepala anda keluar itu, kenapa tidak dijilat sekelilingnya!
.
Mao cuba semula... minta permisi ibumu!
.
.
(Kenapa mao jilat orang lain punya, sedangkan anda ada peluang masa kelahiran dulu?)
kah kah kah kah
wakPORNO

Petaling Jaya, Malaysia

#5 Jul 9, 2008
rasa ikan asim
gila sex

Norway

#6 Jul 9, 2008
wah ..jwpn yg x bernas, aku nak tuka cadangan, iaitu nak tau rasa puki mak kau plak
gila sex

Europe

#7 Jul 12, 2008
adakah kerana puki cina sama rasa dgn puki indon?
melayu asli

Kajang, Malaysia

#8 Jul 12, 2008
haha.. jawapan yang bagus..
gila sex

Europe

#9 Jul 12, 2008
melayu asli wrote:
haha.. jawapan yang bagus..
tu baru soalan, bkn jwpn bangang, aku nak tau, apa rasanya puki cina.
melayu asli

Kajang, Malaysia

#10 Jul 12, 2008
gila sex wrote:
<quoted text> tu baru soalan, bkn jwpn bangang, aku nak tau, apa rasanya puki cina.
puki cina sejuk.

puki melayu panas.

puki india spicy.

ni ikut pengalaman aku la.
gila sex

Norway

#11 Jul 12, 2008
melayu asli wrote:
<quoted text>
puki cina sejuk.
puki melayu panas.
puki india spicy.
ni ikut pengalaman aku la.
wah, sampai 3 fakta dr pengalaman aku dpt.. tq..puki dayak sarawak mcm mana pulak....
melayu asli

Kajang, Malaysia

#12 Jul 12, 2008
gila sex wrote:
<quoted text>wah, sampai 3 fakta dr pengalaman aku dpt.. tq..puki dayak sarawak mcm mana pulak....
kejap nak cina kejap nak dayak. apa kes?
gila sex

Norway

#13 Jul 12, 2008
melayu asli wrote:
<quoted text>
kejap nak cina kejap nak dayak. apa kes?
sebab ko terer tu la aku tanya. aku gila sex kau pula prof sex. memang masuk akal jga ckp kau ni..
melayu asli

Kajang, Malaysia

#14 Jul 12, 2008
gila sex wrote:
<quoted text>sebab ko terer tu la aku tanya. aku gila sex kau pula prof sex. memang masuk akal jga ckp kau ni..
nak tuntut ilmu buleh.. tapi aku pun nak habuan juga.. hihihh
gila sex

Norway

#15 Jul 16, 2008
adakah puki cina ada batu ais sehinga prof (melayu asli) mengatakan puki cina sejuk? apa kata anda
gila sex

Europe

#16 Jul 20, 2008
korang nak tau, pukimak cina mempunyai puki yg sedap. dan nyaman d amput.
OLD TIMER

Ipoh, Malaysia

#17 Jul 20, 2008
fuh !!!
Dayak no. 1
tak boleh lupa sampai sekarang.

Puki cina...kulit lembut tapi kurang grip/ x panas
Jepun...tak nak tanya ?
gila sex

Norway

#18 Jul 20, 2008
OLD TIMER wrote:
fuh !!!
Dayak no. 1
tak boleh lupa sampai sekarang.
Puki cina...kulit lembut tapi kurang grip/ x panas
Jepun...tak nak tanya ?
wah, kau lebih terer.. dayak? tak dak ikang trubok ke dlm puki dayak. tp mcm ko tau puki dyk best sampai x dpt lupo?
OLD TIMER

Ipoh, Malaysia

#19 Jul 20, 2008
Puki Indon banyak taik Palat....eeeeeeeiii!!!!
gila sex

Norway

#20 Jul 20, 2008
OLD TIMER wrote:
Puki Indon banyak taik Palat....eeeeeeeiii!!!!
ha,ha,ha, ye ke? mampos! last2 kena jangkitan kulat tak pasal2 dok garu je depan org ramai.
Enal

Singapore, Singapore

#21 Jul 21, 2008
Eeeeeeee tak sunat

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 6
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
forum murtadin indonesia (Sep '11) 3 min ayat2 muhamad 31
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 5 min John 98,523
Anak2 beloog banjarmasin masuk ! (Oct '11) 18 min ryani 282
Kristen vs syiah 21 min Pincalang_dewa 1
foto justin bieber pamer kontol,kote/konek liha... (Dec '13) 46 min shamim 20
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 56 min Bravoer 1,113
ISLAM ANJING, MUHAMMAD BABI, AULLOH SWT MoNYET (Apr '13) 4 hr Justin Lee 47
KESIAN, INDONESIA DIPIMPIN Oleh DEWA BADUT JOKOWI 9 hr malonT 4,125
Jokowi PIDATO , Dunia Berdecak KAGUM ada yang I... 11 hr malonT 721
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 21 hr kontoculai 62,911
More from around the web