pinjaman untuk kakitangan swasta (confirm lulus)

Posted in the Malaysia Forum

Encik Banker

Kuching, Malaysia

#1 Mar 7, 2011
pinjaman peribadi untuk kakitangan swasta....CONFIRM LULUS...syarat kelayakan

Pernah membuat sebarang pinjaman seperti berikut

Pinjaman perumahan

Pinjaman Kereta

Pinjaman peribadi

Kad Kredit

Tiada Ctos..Ccriss atau Blacklist...kelulusan pinjaman dalam sehari.....berminat untuk mengetahu lebih lanjut sila hubungi

Arie - 0172840309
Nak tau

Kuching, Malaysia

#2 Mar 7, 2011
betul ke confirm lulus...
semangat46

Malaysia

#4 Mar 7, 2011
rhb easy loan ek?
Encik Banker

Malaysia

#5 Mar 8, 2011
semangat46 wrote:
rhb easy loan ek?
yup tapi ikut pintu belakang...
dein

Kuala Lumpur, Malaysia

#6 Apr 4, 2011
brape boleh pinjam???
lan otai

Bukit Mertajam, Malaysia

#7 Apr 26, 2011
nak pinjam rm 20k boleh ke
brape kominsyen
SYED

Asia/Pacific Region

#8 May 25, 2011
saya col en arie xdapat pun
kimi

Anonymous Proxy

#9 May 25, 2011
kalau cris & ctos mcm mane plak?
jumlah yg saya nak pinjam dalam 40k,gaji 2k permoth..
saya nak ikat 60 bln permoth byr 1k.boleh ke?
hutang betimbun

Mount Morris, MI

#10 May 25, 2011
hutang lg,ak nak cr wng bersh j lah,x nak hutangpon..ngr kt labyk htang jgn nak tmba lg..sadar ko sklian buyan..
hutang betimbun

Santa Clara, CA

#11 May 26, 2011
kerajan pon suke sgt hutang..n nak bepijak sorang..
nk pinjam

Petaling Jaya, Malaysia

#12 May 28, 2011
Encik Banker wrote:
pinjaman peribadi untuk kakitangan swasta....CONFIRM LULUS...syarat kelayakan
Pernah membuat sebarang pinjaman seperti berikut
Pinjaman perumahan
Pinjaman Kereta
Pinjaman peribadi
Kad Kredit
Tiada Ctos..Ccriss atau Blacklist...kelulusan pinjaman dalam sehari.....berminat untuk mengetahu lebih lanjut sila hubungi
Arie - 0172840309



betul ke ni nk apply camne??
bani

Santa Clara, CA

#13 Jun 15, 2011
gaji campur ot cume rm 1400-1500..boleh ke wat pinjaman,nak settle kan hutang..biar byr hutang 1jenis je,tak yah pening2 lg..
bani

Santa Clara, CA

#14 Jun 15, 2011
kalo boleh nak wat 50k..selama 20thn..boleh ke,utk bayaran bulan2 tak kisah,gerenti boleh punye,masalah skrg ni nak cume nak kelulusan je dr pihak anda.
wariel

Mount Morris, MI

#15 Jun 21, 2011
Encik Banker wrote:
<quoted text>
yup tapi ikut pintu belakang...
klu gji kasar rm1200 lps x buat prsnal loan?
KHAIRUL ANUAR

Santa Clara, CA

#16 Aug 16, 2011
klu kerja felda bleh apply ke
san

Europe

#17 Sep 4, 2011
sy guru gaji dlm 1100 p'bulan..blm pernh buat mane2 loan..blh lps ke?
hutang bertimbun

United States

#18 Jun 5, 2013
mcm mn nak loan ni ah

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
Cewek SMA udah ga ada yg PERAWAN 3 min Ady Abdullah 4
Apakah telah tiba masanya KETUANAN PRIBUMI di i... 7 min Henrie 27
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 15 min irawan 2,678
Lebih terkenal indonesia atau malaysia di mata ... (Dec '13) 27 min malayahudi 84
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 28 min Penggembara 107,727
Low IQ, Punca Indon Dijajah Asing? 37 min mas bagus 335
tante,ibu kesepian bekasi yuk masuk!! (Jan '14) 43 min Iwa Ka 47
Sabah sudah mampu ikut mengeruk minyak Indon!! 3 hr Chevron 57
KASlHAN KPD M'SIA TAK BOLEH BELI HELICOPTER,BRU... 3 hr noto 114
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 6 hr Bravoer 2,870
Indonz bangga menjadi babu,TKI dan kuli orang S... 7 hr Raden 65
More from around the web