Teringin sangat nak hisap puting jantan

Posted in the Malaysia Forum

Comments
1 - 20 of 32 Comments Last updated Sep 23, 2012
First Prev
of 2
Next Last
Malaysiaku

Jakarta, Indonesia

#1 Mar 12, 2011
Aku ni teringin sangat nak hisap puting jantan atau dihisap jantan puting aku. aku ni Malaysia asli sekarang tinggal kat jakarta. pusing sangat aku bile tengok jantan2 indon ni, aku akui mereke ni hensem2lah berbanding kite ni. bile kutengok jantan2 endon ni kat mall atau kat cafe teringin sangat aku nak tonggengkan jubor aku kat endon2 ni. sangap sangat aku nak dikongkek mat indon ni.
bintang

Melaka, Malaysia

#2 Mar 12, 2011
warhaha!!!
uwekkk!!!
Malaysiaku

Jakarta, Indonesia

#3 Mar 12, 2011
Kenapa ko ? nak join aku dikongkek mat endon ?
Indon

Houston, TX

#4 Mar 12, 2011
Pandai Babu TKI ni wat fitnah, mau gempa di tempat loe, mampus kan keluarga loe

“Main Lumpur di Parit-Parit”

Since: Feb 11

KOLONG JEMBATAN

#5 Mar 12, 2011
Hooeekkk... Cuiiihh... Najis..!! Dasar malon HOMBRENG...
Malaysiaku

Jakarta, Indonesia

#6 Mar 12, 2011
korang tahu tak, kalau tki tu memang low class la, beza mamat indon kat jakarta buat aku nak menonggeng terus muehehehe

“NO GUTS NO GLORY”

Since: May 10

__ORIGINAL NEMESIS__

#7 Mar 12, 2011
kahkahkah...!! macam2 penyakit zaman sekarang ni..;p
mlon gigi rongak

Australia

#8 Mar 12, 2011
malon gigi rongak ramai pula yg gay!!!
bintang

Melaka, Malaysia

#9 Mar 12, 2011
Malaysiaku wrote:
korang tahu tak, kalau tki tu memang low class la, beza mamat indon kat jakarta buat aku nak menonggeng terus muehehehe
wow!! mamat indon kat jakarta layan ko tak? hahaha!!
:p
Malaysiaku

Jakarta, Indonesia

#10 Mar 12, 2011
David octav wrote:
Hooeekkk... Cuiiihh... Najis..!! Dasar malon HOMBRENG...
nape korang mat endon ? nak kongkek aku hah ? kutonggeng ni jubor aku muehehe
Malaysiaku

Jakarta, Indonesia

#11 Mar 12, 2011
bintang wrote:
<quoted text>
wow!! mamat indon kat jakarta layan ko tak? hahaha!!
:p
best la mat indon ni bro, sedap sangat muehehehe
bintang

Melaka, Malaysia

#12 Mar 12, 2011
Malaysiaku wrote:
<quoted text>
best la mat indon ni bro, sedap sangat muehehehe
hahaha!! artinya Malaysiaku & Indonesiamu punya selera yg sama donk..kekeke
bukan aku yg bilang ya..:p
Malaysiaku

Jakarta, Indonesia

#13 Mar 13, 2011
sesiapa mat endon nak kongkek aku ? jom join kat sini
Panzer

Jakarta, Indonesia

#14 Mar 31, 2011
Ni lagi satu contoh malingsialan munafik, ternyata nyari2 laki di Jakarta, mulut tiap hari memaki2 kayak sampah tapi ternyata doyan laki Indo. Dasar lu bangsa setan. ini orang pasti berkeliaran di mal2. kl ketemu orang ini gebukin sampe mampus !
Malaysiaku

Asia/Pacific Region

#15 May 7, 2011
Pagi ini aku tengok askar2 indon kat bangunan asean summit, tetiba aku sangap tengok askar indon ngan uniform militery. Aku teringin sangat dikongkek askar indon tu. Sesiape nak kongkek aku ni mat indon. Aku nak konek besar, sodaaapnyer. huhuhuhu
Malaysiaku

Asia/Pacific Region

#16 Jun 4, 2011
Time ni aku kat plaza senayan, aku teringin sangat mat indon. Aku ngan shirt merah. Sesiapa berminat bole kejap2 mata sbg sign
Malaysiaku

Asia/Pacific Region

#17 Sep 18, 2011
Oh mat indon rasanye aku teringin sangat dihenjut kote besar kat jubor aku, oh come on indon
Fahri

Santa Clara, CA

#18 Sep 18, 2011
Malaysiaku wrote:
Oh mat indon rasanye aku teringin sangat dihenjut kote besar kat jubor aku, oh come on indon

Dasar lu...malonte...,mangnya di malaysial kagak ada kokek ya besar,keras lagi panjang macam milik laki2 indonesia,jangan2 laki2 malaysial homo semua kali,sampai betina malon ni cari mangsa laki2 di indonesia,ya udah datanglah sini nonggenglah biar aku sumbat pake terong ungu gadang,najizz....
Malaysiaku

Asia/Pacific Region

#19 Sep 18, 2011
Fahri wrote:
<quoted text>
Dasar lu...malonte...,mangnya di malaysial kagak ada kokek ya besar,keras lagi panjang macam milik laki2 indonesia,jangan2 laki2 malaysial homo semua kali,sampai betina malon ni cari mangsa laki2 di indonesia,ya udah datanglah sini nonggenglah biar aku sumbat pake terong ungu gadang,najizz....
Hehehe ko minat ke ngan aku ? Wow sodapnyer, ko tinggal kat mana ker? Jubor aku dah lobos, kalau dikongkek oh sodapnyer hehe aku ni jantan ko nak try ke ? Hihihi
Apam balik

Santa Clara, CA

#20 Sep 18, 2011
Meh aku sontot bontot ko guna kukur kerambil nak ke ?

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 4 min PRADITA 72,167
Malaysia Airlines flight MH17 shot down over Uk... 1 hr Dimitri100 1,085
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 1 hr johannes_pandu 12,989
Acara HOAX "DUA DUNIA" Trans 7 (Jan '12) 2 hr Be Smart 139
Club tante girang (Aug '10) 2 hr ayut 3,836
islam anjingggggggg keparat semua kalian!!!!! I... (Dec '12) 2 hr Indonesia 629
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 2 hr bud 9,332
MALAYSlA = NOBEL PRIZE, INDONESlA = POWER RANGER 3 hr Kesian Leopard 372
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 3 hr marii 3,504
Lamborghini Huracan LP 610-4 launched in Malays... 6 hr EdgarMacan2000 461
•••
Enter and win $5000
•••

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••