alyA

Malaysia

#21 Apr 9, 2010
sape2 nk jilat pantat I..col r..
konek besar dan panjang

Shah Alam, Malaysia

#22 Apr 9, 2010
sesiapa awek yang nak main atau nak rasa konek besar dan panjang 8 inci..... aku mamat kacukan melayu middle east.... bagi lah no phone... nanti aku contact.... utk awek je
RCN

Santa Clara, CA

#23 Apr 9, 2010
Call 03701168915 bagi yg mau jilat pantat babi ku, best giler!
hafiq

Petaling Jaya, Malaysia

#24 Apr 10, 2010
alyA wrote:
sape2 nk jilat pantat I..col r..
ape no fon u alya???
i nk sangat jilat pantat u......
mamabang

Malaysia

#25 Apr 13, 2010
hafiq wrote:
<quoted text>
ape no fon u alya???
i nk sangat jilat pantat u......
Bro jilay pantat lembu je lah sbb dia x bg no. tel ni.
ilyana_hot

Itam, Malaysia

#26 Apr 14, 2010
hai smua, puki yana ni gatal sangat dua tiga menjak ni... dh lame x membohsiakan diri ni, sesekali rindu lak zaman2 bohsia ms form 5 dolu... teringat kan konek abang jambu n abang akram... sedap konek dorang, jus konek dorang enak... kol lar yana yer... yana dh kebuluran batang nih... sangapppp x tau nak jolok dgn ape dh puki ni... 012719630, owh ye, yana ni mix chinese sebenarnye... call lar ye.
hafiq

Petaling Jaya, Malaysia

#27 Apr 14, 2010
ilyana_hot wrote:
hai smua, puki yana ni gatal sangat dua tiga menjak ni... dh lame x membohsiakan diri ni, sesekali rindu lak zaman2 bohsia ms form 5 dolu... teringat kan konek abang jambu n abang akram... sedap konek dorang, jus konek dorang enak... kol lar yana yer... yana dh kebuluran batang nih... sangapppp x tau nak jolok dgn ape dh puki ni... 012719630, owh ye, yana ni mix chinese sebenarnye... call lar ye.
kalo mcm 2 ni no sye, 0194933486 sye pon da lme x dpt puki ni..........
hafiq

Petaling Jaya, Malaysia

#28 Apr 14, 2010
ilyana_hot wrote:
hai smua, puki yana ni gatal sangat dua tiga menjak ni... dh lame x membohsiakan diri ni, sesekali rindu lak zaman2 bohsia ms form 5 dolu... teringat kan konek abang jambu n abang akram... sedap konek dorang, jus konek dorang enak... kol lar yana yer... yana dh kebuluran batang nih... sangapppp x tau nak jolok dgn ape dh puki ni... 012719630, owh ye, yana ni mix chinese sebenarnye... call lar ye.
yana no awk bg x ckop stu no. la.........
bronoks

Bentong, Malaysia

#29 Apr 19, 2010
betul ke ko org sema ni,, no phone sapa yg ko pamir
mamabang

Ipoh, Malaysia

#30 Apr 20, 2010
jgn pecaya lah no yg dia bg tu???????
zaxx

Johor Bahru, Malaysia

#31 Apr 27, 2010
gurl yg nk sexx sms num nie 0176555707
area ipoh-tepeng..
edy gersang

Seremban, Malaysia

#32 May 1, 2010
klau ayu sudi pe salah nye..sy memenag suke jilat pantat nie lebih2 lagi kalau pantat ayu tembam dan bebulu lebat..bg la no awk kat sy..
edy gersang

Seremban, Malaysia

#33 May 1, 2010
bg la no u kat i..nnt leh la i tlong jilat pantat u..smpai trpancut air pantat u..
kapur barus

Malaysia

#34 May 1, 2010
mai laaa hisap puki beramai rmai
kapur barus

Malaysia

#35 May 1, 2010
sedap hngga mnjilat pantat.....
riema

Malaysia

#36 May 1, 2010
haiii..i dah kawin.tp masi still tak puas sbb hubby i tak pernah jilat puki i.i teringin dia jilat, hisap, kelentit i tp dia tak reti.dengan bf lame i dulu, dia slalu jilat pepek i smpi i ngerang2..pls...tolong i...dah gersang ni..badan i montok, putih, tinggi 160 cm..tetek size 36..
batang hot

Petaling Jaya, Malaysia

#37 May 1, 2010
riema wrote:
haiii..i dah kawin.tp masi still tak puas sbb hubby i tak pernah jilat puki i.i teringin dia jilat, hisap, kelentit i tp dia tak reti.dengan bf lame i dulu, dia slalu jilat pepek i smpi i ngerang2..pls...tolong i...dah gersang ni..badan i montok, putih, tinggi 160 cm..tetek size 36..
i bleh puas n jilat2 pepek u, tu pon kalo u nk..........
mamabang

Ipoh, Malaysia

#38 May 2, 2010
riema wrote:
haiii..i dah kawin.tp masi still tak puas sbb hubby i tak pernah jilat puki i.i teringin dia jilat, hisap, kelentit i tp dia tak reti.dengan bf lame i dulu, dia slalu jilat pepek i smpi i ngerang2..pls...tolong i...dah gersang ni..badan i montok, putih, tinggi 160 cm..tetek size 36..
Senang je U kangkang je U punya kat muka dia pas tu suruh dia jilat pelahan-lahan kena paksa taruh one drop perfumes sikit celah peha......
roy

Ipoh, Malaysia

#40 May 5, 2010
i love to jilat pantat call me at 0123017275
natasya

Neubiberg, Germany

#41 May 5, 2010
roy wrote:
i love to jilat pantat call me at 0123017275
memang pun muka pantat...hahaha....

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
memalukan: malaysiall tolak kembalikan medali e... 5 min si tommy 13
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 7 min Wong Lie Eur 78,631
Body of five-year-old boy found in plantation 10 min IBU KARTIKA 1
NKRI KETIPU, Dl JERMAN LEOPARD ADALAH RONGSOKAN 10 min Indon sialan 74
mustahil bagi malaysia untuk menjadi NEGARA MAJU (Sep '12) 12 min si tommy 65
2020,malaysia menjadi provinsi ke-34 di indonesia (Jan '12) 16 min si tommy 59
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 25 min rezman 3,672
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 3 hr Takiya 13,134
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 4 hr Zaamrud21 27,560
Makan TAHI BERLENDIR..wow..Sedap nyer (Mar '09) 5 hr akira01 6,160

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE