Cipap ahmoi tembam

Posted in the Malaysia Forum

Comments

Showing posts 1 - 18 of18
suck

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Aug 4, 2009
 
cipap ahmoi tembam main best tapi kemut kurang sikit..ah moi jarang main tapi kalau dah main nak 3 atau 4 round nyer..best oo kalau ah moi dah stim..
Yasmin Ahmad

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Aug 4, 2009
 

Judged:

1

btol ke best? ko penah main ke? puting tetek dorg wane pe weh? pink ke coklat??..aku teringin la nak isap n jilat2 puting amoi..

“hantu”

Since: Jul 09

hantu

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Aug 4, 2009
 

Judged:

1

ok.....tembam pada amoi tu..sangat nikmat..biarpun berbulu tebal hitam...sedap digumul lidah...aaaaaahh...
Nadia

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Aug 5, 2009
 
aku ada bukti,aku penah mandi bogel dgn sorang amoi ni..

“hantu”

Since: Jul 09

hantu

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Aug 5, 2009
 

Judged:

1

tentu kau ni melancap hari2 kan

“Snake Temple (HAKA Heritage)”

Since: Jan 08

Bayan Lepas, Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Aug 5, 2009
 

Judged:

1

cakap apa loe
horny sangat ko cam kuda gila
Nadia

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Aug 5, 2009
 
betul la, aku penah mandi bogel dgn sorg kwn aku ni, dia amoi maa..mase tu aku nampak dia punya tu tembam dan berbulu lebat
suck

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Aug 5, 2009
 
cipap ahmoi tembam main best tapi kemut kurang sikit..ah moi jarang main tapi kalau dah main nak 3 atau 4 round nyer..best oo kalau ah moi dah stim..
Skala

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Aug 6, 2009
 
jgn2 ko menolak cintaku.....
ladiesman

Kulai, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Sep 15, 2010
 
perrh cipap AHMOI the best ar,aq ase je....kwn aq ckp die prnh rse cipap AHMOI......
janda muda

Port Dickson, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Sep 28, 2010
 
tp aku punyer pun tembam gak..lpas cukur rasa selesa ..ssper nak knal ngan aku leh call 0173536001/0137084551..
uncle

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Oct 3, 2010
 
Yeke ni jnda muda..
perogol si ah moi

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Oct 3, 2010
 
aku nak nak juga rogol amoi....tapi hari masa aku nak rogol diA ,dia pulak yang rogol aku...HEBAT!!! 4x sehari dia rogol aku ,cipap dia tembam .colour pink lak 2...huu penat...pergh best siot ...
klau ada ssiapa nak rogol aku ,ctct lah aku....
cxc

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Jan 29, 2011
 
bv
Aril

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Jan 31, 2011
 
Mau knl leh x?
nur baini less

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Feb 18, 2011
 
aku punya pun tembam juga.tapi aku lebih suka kalau girls yg jilat.ada sesiapa less,boleh la call saya.0126088354 lepas off hours.bubye
deng

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Mar 26, 2011
 
Betul ke awk nu nur??cam tak caya je ....
joe satriani

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Sep 7, 2011
 
wah ,,,,,, nikmaaaat...??

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 18 of18
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••