Since: Dec 08

Doha, Qatar

#80 Jan 6, 2009
Elooo Bro, hang nak tahu pasal Tg Balai Karimun, pi kat link ni, banyak info berguna

http://www.topix.com/forum/world/brunei/TTRKL...

tak pun taip kat lebai goggle "Tg Balai KARIMUN...Best"

Selamat berlayar bro
sefirah

Bukit Mertajam, Malaysia

#82 Jan 13, 2009
ingin tau tg pinang
sefirah

Bukit Mertajam, Malaysia

#83 Jan 13, 2009
mintak gambarnya
mscotfield

Kulai, Malaysia

#84 Feb 19, 2009
leh tak send kat aku gambar kat sana.. nak tengok gak keseronokan disana macam mana..
aku ni dok utara.. selalu pegi betong ngan danok jer..
saya orang cina

Petaling Jaya, Malaysia

#86 Feb 21, 2009
hati hati kena jampi!!!!!!!!!
nizam

Klang, Malaysia

#90 May 5, 2009
sex tanjung balai sangat memuaskan dari masa ke semasa.saya berharap servis di tanjung balai akan meningkat dari masa ke semasa.sekian harap maklum
daniel

Johor Bahru, Malaysia

#91 May 13, 2009
tolong hantar saya gambar saya nak pergi juga
zappa

Malaysia

#92 Jun 27, 2009
ade sape2 tak yang ade gambo mase kat tg balai..nak tgk la tmpt tu cam mana...klu boleh gambo yang ade aweks2 sana..mana tau klu smpi kat sana..sng nak cari ..hohohoho..email kat aku ye zappa_more@yahoo.co.uk
mangkubang perahu

Petaling Jaya, Malaysia

#93 Jul 27, 2009
mahal la ngok kalau 1 hari rm150 aku biasa dapat 1 hari rm80 k rm100 je la dol......
mangkubang perahu

Petaling Jaya, Malaysia

#94 Jul 27, 2009
lain kali jumpa pakar dulu lahabau baru hang tau sapa yang handal.....
kojoi

Melaka, Malaysia

#95 Jul 28, 2009
gua baru semalam balik tanjing balai beb.bagus punya tau.
kojoi

Melaka, Malaysia

#96 Jul 28, 2009
mangkubang perahu wrote:
lain kali jumpa pakar dulu lahabau baru hang tau sapa yang handal.....
otai ke kat sana?
kojoi

Melaka, Malaysia

#97 Jul 28, 2009
mana ada jampi jampi gok.kolot lah ko. jangan pegilah lagi baik ko.
kojoi

Melaka, Malaysia

#98 Jul 28, 2009
mangkubang perahu wrote:
mahal la ngok kalau 1 hari rm150 aku biasa dapat 1 hari rm80 k rm100 je la dol......
ada ke bohong.aku semalam baru balik.rm150 tu betul
debunga wangi

Johor Bahru, Malaysia

#99 Aug 3, 2009
cipap indon best ke?? nak gak rasa
adios

Kota Bharu, Malaysia

#100 Oct 13, 2009
Cavalera wrote:
ada sesapa yang ada pengalaman pergi tanjung balai indonesia.. lokasi geografi, kat bawah selatan singapura : untuk dikongsi bersama.
kepada sesiapa yang belum pernah pergi ke tanjung balai indonesia dan ingin mengetahui dan apakah keistimewaan tanjung balai indonesia... boleh lah tinggalkan email kat sini, nanti kawan aku KUCHAI boleh fwd kan gambar2 menarik kat tanjung balai.
gerenti stim kalu korang tgk gambar2 tu...
tlg email kat aku: wealthkeepcoming@gmail.com...h u2...thanks bro..
ALZ

Malaysia

#102 Nov 5, 2009
bole tolong beri info x kalau aku dr KL nk ke karimun mcm mana? price kat sana mcm mana? fery, hotel makn, tmpt2 y lu suggest.
coihero

Alor Gajah, Malaysia

#106 Jan 5, 2010
Tjg Balai da tak ramai org dtg.....
Cewek da murah tp amek lbh 2x dia mula jiwang tu yg bosan
dol

Kuala Lumpur, Malaysia

#107 Jan 19, 2010
takda sapa2 ke nak pelawa aku gi tg balai. seronok aku dengar pengalaman lu org. aku x pernah lagi pegi. ajak la aku sekali geng.
dol

Kuala Lumpur, Malaysia

#108 Jan 20, 2010
lama menunggu kat kawan2 sumo. tak ingin ko pelawa saya ke sano. nak seronok2 pon ajak la kengkawan sekali. nanti kita bolih la tukar2 pendapat ke, pengalaman ke, cewek ke..em..em..em cewek pulak

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
rezim diktator umno parti oposisi dilarang ikla... 12 min najib botak 141
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 42 min Wong Lie Eur 108,194
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 43 min Islah 2,899
JOHOR BAHRU VS SURABAYA mana lbh keren? (Jun '12) 47 min Firz_Daurens 7
Melayu bangsa sial yang dijajah JAWA 1 hr EmpayarMassa 138
Setujukah Anda Jika MALAYSIA MASUK NKRI..? (Sep '11) 1 hr Indon tak malu 28
[Unique] 9 Keburukan INDONESIA DIMATA DUNIA.. S... (Nov '12) 2 hr Indotoket 479
Adakah Malaysia membenci Indonesia? Undi dan Ko... 6 hr makdatok 82
More from around the web