Indonesian peace keeping mission awarded UN medals - Globaltimes.cn

Sep 5, 2012 | Posted by: JoKem | Full story: www.globaltimes.cn

Indonesian soldiers in peace mission under the United Nations coordination in Haiti received award for their professionalism in carrying out duty, local media quoting military officer reported on Wednesday.

Comments
1 - 20 of 38 Comments Last updated Dec 23, 2012
First Prev
of 2
Next Last

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Sep 5, 2012
 
hala yang mustahil banget kalau ATM bisa dapat medali dari PBB
super tukino

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Sep 5, 2012
 
sebentar lagi keluar texi taxi... Biasa iri tanda tak mampu
safeei sapi

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Sep 5, 2012
 
good job...i wait the same news from MALBAT..but, is there malbat in haiti?

Since: Sep 12

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Sep 5, 2012
 
klo ada yg bahas taxi jawab aja...

.. taxi nya bermerk PROTON, larinya kencang (merk ini penakut kayanya), nama driver johari (malbatt)karena bawa riffle vITA BERAK API, disuruh mendekat ke arah IDF, malah melarikan diri katanya lagi lapar..... waduh...!!

Since: Sep 12

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Sep 5, 2012
 
tetapi ingat... malaysia punya bom nuclear, buat ngadepin china di spratly......

/*bom nuclear.... di rumah saya juga ada, cuman tulisannya nu clear pembersih keramik, apa mungkin ini yg dimaksud maloners ya..???!!!*/
SHINBET

Bekasi, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Sep 5, 2012
 
ATM disuruh upacara saja semaput di lebanon kok mimpi dapat award

Since: Sep 12

Semarang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Sep 5, 2012
 
dpt award nu clear
super tukino

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Sep 5, 2012
 
samtputra wrote:
tetapi ingat... malaysia punya bom nuclear, buat ngadepin china di spratly......
/*bom nuclear.... di rumah saya juga ada, cuman tulisannya nu clear pembersih keramik, apa mungkin ini yg dimaksud maloners ya..???!!!*/
itu nu clear rekan sejawatnya pro¤tex

Since: Aug 12

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Sep 5, 2012
 
numpang tawa sikit oom,

xixixii

Since: Sep 12

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Sep 5, 2012
 
waduh... bahaya tuh..... bisa mengkilapkan lapisan "keramik" anoa v.2

Since: Sep 12

Semarang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Sep 5, 2012
 
sundul ah....
jarak cina

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Sep 5, 2012
 
Wong Waras wrote:
<quoted text>360 Malaysian Company 7 receives UN Medal After One Year Tour of Duty in UNIFIL
http://www.mindef.gov.bn/MOD_Brunei/index.php...
KAWKABA, LEBANON, Saturday 23 June 2012 – A total of 360 personals commanded by Lt Col Hassim Mat from MALCON 7 contingent consisting of Malaysian Armed Forces and Royal Brunei Armed Forces, officers, men and women have been awarded with United Nations Medal after one year tour of duty in UNIFIL from 21 July 2011.
The ceremony was held at MALCON Camp Parade Square on the 23rd June 2012. The Commander for the parade was Major Rahmat Shah Razif bin Haji Roslan and consists of 3 detachments.
The first detachment was Quick Reaction Force Platoon led by Maj Mohd Fairoz Mat Jusof. Second Detachment was Force Protection Platoon led by Maj Nazri Mat Rosli and the third detachment was Mobile Reserve Platoon led by Major Muhd Suwardi bin Haji Abd Latiff.
The Guest of Honour was Brigedier General Julio Herrero Isla, UNIFIL Sector East Commander. The ceremony started with the parade marching in, continued with the flag rising ceremony of UN, Lebanon, Malaysia and Brunei. Subsequently, the medals was awarded to the contingent led by SecEast Commander, His Excelency Malaysian Ambassador, Qaem Makam Hasbaiya and Deputy Commander of South Litani.
The contingent demonstrated Silent Drill, Unarmed Combat and War Dance before proceed to the break. During the break, the contingent performed Malaysian cultural and traditional dance.
selamat ya atas perjuangan 2 thn nya...
Bro Manjoi

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Sep 5, 2012
 
Ni kira kena check mate la ni sampaikan TSnya dah merajuk

Since: Aug 12

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Sep 5, 2012
 
kalau malon dapat award itu karena ATM rajin bikinkan kopi untuk pasukan PBB, pijit-pijit pasukan PBB, dan suka jilat burit pasukan PBB.

berita hoax tuh, jangan percaye lah dengan kabar yang dibuat umngok,

hahahaha...
Bro Manjoi

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#23
Sep 5, 2012
 
TS dah hilang semangat dah

Since: Sep 12

Semarang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#25
Sep 6, 2012
 
reply-nya koq nyambung yah..???
keseringan OOT, macam gak bisa konsentrasi gak bisa fokus gitu ya..?? apa memang disana semua orang mengalami hal tersebut..??
mungkin terlalu ditekan govt nya, jadinya pada kayak gitu... macam cari-2 kepuasan sendiri..

Since: Sep 12

Semarang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#26
Sep 6, 2012
 
reply yg selalu "nyambung" seperti menunjukkan kapasitas intelektual yg telah tidak mampu memahami permasalahan, sehingga berusaha "menyambungkan" sendiri versi mereka
meledek malingsia

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#27
Sep 6, 2012
 
samtputra wrote:
reply-nya koq nyambung yah..???
keseringan OOT, macam gak bisa konsentrasi gak bisa fokus gitu ya..?? apa memang disana semua orang mengalami hal tersebut..??
mungkin terlalu ditekan govt nya, jadinya pada kayak gitu... macam cari-2 kepuasan sendiri..
biar lah gan dari pada texi2 lebih baik oot...

Since: Sep 12

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#28
Sep 6, 2012
 
saya takutnya ketika mereka menggunakan gadget ato piranti militer mereka yg dibeli dr negara maju, dikarenakan pemamahaman "yang dipaksakan" menyebabkan banyak perlatan militer yg telah mendpt label battle proven menjadi dipertanyakan kualitasnya karena ada pengguna yg sembrono, macam submarine versi apung, vessel versi submerged, ato testing ejection seat menggunakan living personnel dalam hanggar... saya malah kasian dengan produsen perlatan militer yg canggih tersebut....

Since: Sep 12

Semarang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#29
Sep 6, 2012
 
meledek malingsia wrote:
<quoted text>biar lah gan dari pada texi2 lebih baik oot...
yoi masbro.... btw masalah taxi ane udah dapat jawabannya di hal. 1 trit ini..

...tularkan gaya hidup galau ke kawasan...!!!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 2
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••
•••