Local News: Croatia 

| 

Sign Up

| 

Sign In

Advertisment

Ovo je Hrvatski Forum. Ko nezna pisat Hrvatski neka odjebe.....

Posted in the Croatia Forum

Comments (Page 17)

Showing posts 321 - 340 of2,285
|
Go to last post| Jump to page:
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

JANEZ wrote:
<quoted text>
Dragi pojebek matere narave, ta tvoj Karadzic,(tako zvani pravi SRBIN ), ce je tak junak kakor govoris zakaj se je pa toliko casa skrival supak jedan, kukavica...., pa se to, mi smo vas Srbine polovil ko zajce, ker ste se usral. Aja, pa pozdravlja te tvoja Mama ko jo glih JEBEM U SUPAK.
JESTE PRAVI JE SRBIN....KAO I SESELJ,MLADIC...!!!
TEBI JE KRIVO STO NEMAS HEROJA KAO MI...!!!
TI SE JADAN IMA SPOONOSITI SAMO TVOJIM GOVNIMA KOJA STALNO SERES!!!
E JANJEZU VRATI SE TI KURASADZIJAMA.....TAMO SI GLUPI PEDERCINA.....ALI OVDE SI JOS GLUPLJI!!!
E JANJEZU MOGAO BI DA BUDES MALO KULTURNIJI..........JEBI GA MOJA MAMA JE ZENA U GODINAMA NIJE SKLONA MLADICIMA KAO TVOJA......SAMO SE SATIRE.......JADNA SE SVA NAMREZGALA OD POSLA!!!
PRESTANI DA MI PRICAS O MAMI:JER PRVO BI TREBAO DA ZNAS DA IMA LJUDI KOJI NEMAJU MAMU!!!!!
A NEMOJ DA TI JA POCNEM VREDJATI TVOJU PA CES VIDETI SVOGA BOGA!!!
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>hehehehe srbe na vrbe.ubi kolji da srbin ne postoji hehe.
E decko ispao si iz elementa.....tu recenicu jadnu "srbe na vrbe" citam svakodnevno....nije mi jasno kako takopisete gluposti.....!!!
Jos nisam cula na vestima da je neko obesio Srbina na vrbu!!! pa ajde obesite da cujemo da ste to uradili pa se onda shupcino kurci!!!!

Koga ti koljes? svoju kevu!!!!
Ustasa

Melbourne, Australia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
E JANJEZU VRATI SE TI KURASADZIJAMA.....TAMO SI GLUPI PEDERCINA.....ALI OVDE SI JOS GLUPLJI!!!
E JANJEZU MOGAO BI DA BUDES MALO KULTURNIJI..........JEBI GA MOJA MAMA JE ZENA U GODINAMA NIJE SKLONA MLADICIMA KAO TVOJA......SAMO SE SATIRE.......JADNA SE SVA NAMREZGALA OD POSLA!!!
PRESTANI DA MI PRICAS O MAMI:JER PRVO BI TREBAO DA ZNAS DA IMA LJUDI KOJI NEMAJU MAMU!!!!!
kaj seres kujo jedna barem janezi zive puno bolje od vas hehehe srbija zemlja treceg svijeta,al oni su u eu i vi samo serete primitivci .vi neceti viditi europsku uniju za jos 50 godina hehehe .cigani tko vam jebe majku.
Ustasa

Melbourne, Australia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
E decko ispao si iz elementa.....tu recenicu jadnu "srbe na vrbe" citam svakodnevno....nije mi jasno kako takopisete gluposti.....!!!
Jos nisam cula na vestima da je neko obesio Srbina na vrbu!!! pa ajde obesite da cujemo da ste to uradili pa se onda shupcino kurci!!!!
Koga ti koljes? svoju kevu!!!!
hehehe kurvo sugava nisi cula za medacki dep,Divo selo Gospic,Licki Novi,Knin.hehehe nemas pojma .
JANEZ

Ljubljana, Slovenia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
Najprej en lep dober dan, da ne bos reku kolk sem nekulturen. To o kulturnosti tvojega in pa mojega naroda bi se dalo se lep cas razpravljati, saj tako kot je napisal Ustasa vemo kdo kje sedaj zivi in pa kaksen standart nosi. Vi pa ste sami krivi ko ste svojo zemljo prodali izdajalcem ki nimajo toliko srca, da se pokazejo pred narodom kaj sele pred kamero. Za tvojo MAMO je meni vseeno, kaj dela in kako izgleda, prav tako lahko PSUJES kolikor te je volja, sej samo to znate budale jedne. To da pa eni nimajo MAME ste pa veliko krivi tudi vi, ki podpirate MLADICA, KARADZICA, SESLJA..., ki si zatiskate oci pred resnico. SUPKI ste vsi ki to podpirate.

Pa lep dan se naprej.
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>hehehe kurvo sugava nisi cula za medacki dep,Divo selo Gospic,Licki Novi,Knin.hehehe nemas pojma .
Ha.ha.ha ti to mene pokusasavas zasmejavati?

E slusaj decko poznajem Knin kao svoj mali prst!!!!!!!!

Kurva ti keva sto te okotila takvog debelog........decko previse se kurcis..........sto ne zivis onda u hrvatskoj nego si zbrisaop iz nje pizda ti strinina!!!!

Ma ti nemas pojma o zivotu klincu prdljivi smrdljivi vrag ti srecu odnjo!!!
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>kaj seres kujo jedna barem janezi zive puno bolje od vas hehehe srbija zemlja treceg svijeta,al oni su u eu i vi samo serete primitivci .vi neceti viditi europsku uniju za jos 50 godina hehehe .cigani tko vam jebe majku.
Kaj si ti lud picka ti strinina!!!!

Ovde ti jedino seres sav si se zalitao jadan ne bio!!! Nije mi jasno ko te okotio tako sugavog i glupavog ....jel neka fukara?
E sve mi se cini da se ti predstavljas i kao Mr Smrad!!! bas smrdis

Dodji kod mene u goste pa ces videti kako zivim i kako cu te lepo ugostiti ....samo sljamu jedan zamolila bih te pre nego sto dodjes da se okupas da mi ne zaudaras toliko i da ne otpada ta tvoja guba po kuci svuda ipak moja familija je cista!!!!

Boli me dupe za evropsku uniju sto se mene tice ne moramo nikad ni uci u nju i bolje nam je bez nje sta cemo sa drzavama koje su nas bombardovale 99.!!!!!!!!!

Nauci da razlikujes Rome od Srba!!!!!!
A vi ste gori od cigana pogotovi ti jadan i preko kompa zaudaras!!!!
Ustasa

Melbourne, Australia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
Ha.ha.ha ti to mene pokusasavas zasmejavati?
E slusaj decko poznajem Knin kao svoj mali prst!!!!!!!!
Kurva ti keva sto te okotila takvog debelog........decko previse se kurcis..........sto ne zivis onda u hrvatskoj nego si zbrisaop iz nje pizda ti strinina!!!!
Ma ti nemas pojma o zivotu klincu prdljivi smrdljivi vrag ti srecu odnjo!!!
ja nisam zbrisao od nikoga.ja sam ovdje na biznes glupaco sugava.sto si ti napravila u kninu? pobjegla si i ja sam vase cigane dobro sredio nemas pojma naj bolje mi bilo u Divo selo nismo mi ostali ni stakoru zivog.hehehe
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

JANEZ wrote:
<quoted text>
Najprej en lep dober dan, da ne bos reku kolk sem nekulturen. To o kulturnosti tvojega in pa mojega naroda bi se dalo se lep cas razpravljati, saj tako kot je napisal Ustasa vemo kdo kje sedaj zivi in pa kaksen standart nosi. Vi pa ste sami krivi ko ste svojo zemljo prodali izdajalcem ki nimajo toliko srca, da se pokazejo pred narodom kaj sele pred kamero. Za tvojo MAMO je meni vseeno, kaj dela in kako izgleda, prav tako lahko PSUJES kolikor te je volja, sej samo to znate budale jedne. To da pa eni nimajo MAME ste pa veliko krivi tudi vi, ki podpirate MLADICA, KARADZICA, SESLJA..., ki si zatiskate oci pred resnico. SUPKI ste vsi ki to podpirate.
Pa lep dan se naprej.
Ma jebem ti tvoj jezik taj shugavi...!!!
A ti se pravis pametan...jujuju....sta sio sve nasrao.....prvi se poceo da vredjas moju mamu.......i prvi si poceo da psujes tako da kad mene nejko vredja vracam istom merom ...tj.duplo vecom merom!!!!

Pa naravno da su Mladic Karadzic i Seselj heroji naravno da jesu!!!!!!!! A videcete svoga Boga kada Seselj izadje 2009 iz Haga!!!
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>ja nisam zbrisao od nikoga.ja sam ovdje na biznes glupaco sugava.sto si ti napravila u kninu? pobjegla si i ja sam vase cigane dobro sredio nemas pojma naj bolje mi bilo u Divo selo nismo mi ostali ni stakoru zivog.hehehe
Uhuhuhu kako ti volis da lazes.....pa jadan ne bio nos ti je vec kao babura nemoj vise lagati jer ti je kao pinokio!!!!
Nisam ja pobjegla ja tamo zivim ali dosla sam kod sestre malo da posjetim moju najbolju drzavu....

sugava ti keva sto te okotila takog jadnog debelu gorilu!!!

pravi si stakor!!!
Ustasa

Melbourne, Australia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
A ti se pravis pametan...jujuju....sta sio sve nasrao.....prvi se poceo da vredjas moju mamu.......i prvi si poceo da psujes tako da kad mene nejko vredja vracam istom merom ...tj.duplo vecom merom!!!!
Pa naravno da su Mladic Karadzic i Seselj heroji naravno da jesu!!!!!!!! A videcete svoga Boga kada Seselj izadje 2009 iz Haga!!!
ti sada pokazes kako su srbi primitivni covjek ima svoj jezik,so what does that matter to you .You primitive serb whore that lives in a third world shithole.I understand Janez and he lives in a developed country with a better living standard and human rights unlike you animal serbs.Those war criminals that you mention will rot in prison and the world looks at them as beasts.This shows your serb mentality that you look at these murderers as heroes.I hope croatia as a part of NATO bombs you Serbs LMAO.
Ustasa

Melbourne, Australia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
Uhuhuhu kako ti volis da lazes.....pa jadan ne bio nos ti je vec kao babura nemoj vise lagati jer ti je kao pinokio!!!!
Nisam ja pobjegla ja tamo zivim ali dosla sam kod sestre malo da posjetim moju najbolju drzavu....
sugava ti keva sto te okotila takog jadnog debelu gorilu!!!
pravi si stakor!!!
9 brigada Vukovi.To bi trebala znati ako si bila u kninu u vrijeme oluje smrad sugava.Samo pitaj onima koji su prezivjelu za nas hehehe.
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>ti sada pokazes kako su srbi primitivni covjek ima svoj jezik,so what does that matter to you .You primitive serb whore that lives in a third world shithole.I understand Janez and he lives in a developed country with a better living standard and human rights unlike you animal serbs.Those war criminals that you mention will rot in prison and the world looks at them as beasts.This shows your serb mentality that you look at these murderers as heroes.I hope croatia as a part of NATO bombs you Serbs LMAO.
E ti se puno pravis pametan,......a u stavri si glu kao tocilo!!!
Pa tvoji tekstovi pokazuju da si ti jedan obican retard......koji se pravi da je ustasha a i ne zivi u svojoj drzavi......to je najsmjesnije...jujujuju!!!!!!! !!!

Slusaj klinac mnogo se ti bre kurcis..........aj dodji u Srbiju pa se kurci da te vidimo!!!

PA NARAVNO DA SU HEROJI I MLADIC I KARADZIC I SESELJ ONI SU HEROJI....I NISU UBICE PIZDA TI STRININA......VIDECES KAD PUSTE SESELJA 2009....
NISI GLEDAO SUDJENJE SESELJU........PA NEMAS BLAGE VEZE O ZIVOTU.......

ZNAM DA SE NA PROSLOST NE GLEDA......ALI NIKADA SE NE TREBA ZABORAVITI....TAKO DA BIH TE ZAMOLILA DA UZMES NEKU ISTORIJSKU KNJIGU DA MALO CITAS O JASENOVCU.....MISLIM NEPISMENI STVORU AKO ZNAS O CEMU TI PRICAM BALAVCE!!!
Cupi

Novi Sad, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>9 brigada Vukovi.To bi trebala znati ako si bila u kninu u vrijeme oluje smrad sugava.Samo pitaj onima koji su prezivjelu za nas hehehe.
e AJ NE SERI LUDAKU BOLESNI!!!
E MOLIM TE RECI KEVI DA TI PROMENI PELENE!!!
ZNAM DA SI RODJEN U AUSTRALIJI TI NE ZNAS NISTA O HRVATSKOJ NI H OD NJE!!! OVDE SI SE NASAO PALITI!!!
JADAN NE BIO STA SE PALIS KAD TE VODA GASI!!!!
NISAM SE JA JUCE RODILA TAKO DA NE PROSIPAJ MI GLUPAVE PRICE!!!!

HVALIS SE TIME STO JE TVOJ NAROD UBIJAO LJUDE....HVALIS SE ,A???? BAS SI BOLESTAN......SAD SE HVALITE A KADA NA TV NESTO GOVORITE ONDA SVE PORICETE!!!!! VRLO DOBRO JA ZNAM O OLUJI TAKO DA NEMOJ DA SE KURCIS PONOVO TI KAZEM RECI KEVI DA TI PROMENI PELENE JER SI SE UKENJAO A I OSETI SE KAKO SMRDI.....I DA TI STAVI DUDU U USTA DA PRESTANES DA KMECIS VISE!!!!!

SMRAD SUGAVI TI JE KEVA STO TE OKOTILA KLEMPAVOG!!!

KURCIS SE SVOJOM HRVATSKOM A NI NE ZNAS PRAVILNO HRVATSKI JEZIK.......BOLJE JA ZNAM OD TEBE!!!

E AL ZNAS STA MI JE NAJSMJESNIJE OD SVEGA: KAD SE NEKI BALAVAC POTPISUJE KAO USTASHA A ON JADAN NIT ZNA KO SU USTASHE....NIT ISTA ZNA O HRVATSKOJ!!!!!
CHETNIK FROM SERBIA LIVE

Belgrade, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

ma dobro bre bato samo reci gde zivish da ti jebem sve mrtvo na cetnicki nacin,jebacu ti mamu kad te budem nasao, a nacicu te VERUJ MI,nemoj da se vise kurcish jer si picka ona ustashka.za koj cesh moj kurac u Srbiji kad si ustasha????????
CHETNIK FROM SERBIA LIVE

Belgrade, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

PORUKA ZA USTASHU
E DA ZNASH KAKO SMO TI MI SRBI JEBALI SESTRU-PO TROJCA,A ONA SAMO SKICI KO KAD KOLJESH SVINJU,A I LICILA JE MALO NA SVINJU,AL NEMA VEZE SVE SHTO JE USTASHKO TREBA JEBATI DOK NE CRKNE!!!A KAD SMO SE IZIVELI NAD NJOM ONDA JE RADIO KOLAC I TO NEPODMAZANI,DA VIDISH KAKO CEPA NA ZIVO PICKU I CMAR.A KAD TI JE DOSHLA MAMA NA RED...BOLJE DA TI NE PRICAM VISHE,PLAKACES,A PITAJ MAMU I SESTRU,POTVRDICE TI SVE,PICKO IZBEGLICKA!!!
Cupi

Sremska Kamenica, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

CHETNIK FROM SERBIA LIVE wrote:
ma dobro bre bato samo reci gde zivish da ti jebem sve mrtvo na cetnicki nacin,jebacu ti mamu kad te budem nasao, a nacicu te VERUJ MI,nemoj da se vise kurcish jer si picka ona ustashka.za koj cesh moj kurac u Srbiji kad si ustasha????????
JEL TO MENI NAMENJENO?
PA BRE JA SAM SRPKINJA...U CEMU JE PROBLEM?
Cupi

Sremska Kamenica, Serbia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 1, 2008

A.....sad mi je jasno to je namenjeno ustashi........!! Ma on je klinac .....kurci se da je ustasha.....a ni H od Hrvatske nije video!!!!
JANEZ

Ljubljana, Slovenia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 2, 2008

Cupi wrote:
<quoted text>
Dobro jutro vsem, tudi tebi Ustasu. Evo ti kulture, spet psujes, tako kot sem napisal, kaj drugega sploh ne znate. Ce ne razumes kaj pise potem ti svetujem, da gres malo v solo in probas dokoncati, vsaj osnovno (SKOLOVANJE). Ja ja tudi leta 1991 so bili vaši fantje zelo hrabri zato jih je tudi toliko prebegnilo iz JNA, sedaj pa zivijo lepo zivljenje pa se vam primitivcem tam dol smejijo. Kako lahko reces USTASU da je majmun, ko pa ste vi sele dve leti nazaj SISLI IZ DRVETA SUPKI JEDNI BLESAVI. Ko bo Seselj prisel iz HAGA bo itak pedercina ker so mu supak tolk streniral. Drugace pa lahko pride se enkrat pa da mu spet pokazemo kako se pri nas dela z vojnimi zlocinci, jaz pa mu lahko pokazem kako se naredi KOLUMBIJSKO KRAVATO. Sedaj pa se zavleci v svojo jamo in si olupi kaksno banano.
JANEZ

Ljubljana, Slovenia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
Aug 2, 2008

Ustasa wrote:
<quoted text>ti sada pokazes kako su srbi primitivni covjek ima svoj jezik,so what does that matter to you .You primitive serb whore that lives in a third world shithole.I understand Janez and he lives in a developed country with a better living standard and human rights unlike you animal serbs.Those war criminals that you mention will rot in prison and the world looks at them as beasts.This shows your serb mentality that you look at these murderers as heroes.I hope croatia as a part of NATO bombs you Serbs LMAO.
Dobro jutro USTASO, kako smo?
Tell me when this thread is updated!
(registration is not required)
Showing posts 321 - 340 of2,285
|
Go to last post| Jump to page:
Type in your comments to post to the forum
Name
(appears on your post)
Comments
Type the numbers you see in the image on the right:

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Put a lid on it

Get your topix hats, t-shirts & more!

Shop our store now!

Daily Horoscope for January 6

Capricorn

Don't let anyone stand in the way of your progress and don't reveal personal secrets. You could very easily become run down at the moment. An empty promise could leave you feeling sad. If you're working today, there could be some problems: stick to your own work and make sure that someone doesn't try to take credit for your efforts.

Get your Horoscope »