sapa nak jual tanah ?? aku nak beli ni

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 44)

Showing posts 861 - 880 of1,636
|
Go to last page| Jump to page:
rahimi bin idris

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1102
Jan 8, 2009
 
Ada rumah teres lot tepi end lot dikawasan Saujana jaya selangor.Rumah cantik Harga Rm 150,000 aja.Sesiapa berminat pls contact Shekynraimi@yahoo,com.Status tanah leasehold.
abg z

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1103
Jan 8, 2009
 
riza wrote:
sape ade tanah agriculture dekat JOHOR (tak kesah sangat daerah mane2) janji TEPI LAUT lebeh kurang 6-7 ekar plz call me at 0122253477 (riza)
aku ada kt ulu tiram 5 ekar tanah prtanian nak jual 40k 1 ekar .cal 0192801441

Since: Dec 08

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1105
Jan 9, 2009
 
saya ingin mencari tanah sawit disekitar Labis segamat, harga lebih kurang 15k/ekar.. ada siapa dapat tolong saya?

Since: Dec 08

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1107
Jan 9, 2009
 
saya nak dalam 10-15 ekar.. tq..
GeGe

Ampang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1109
Jan 10, 2009
 
Tanah di Rusila, Terengganu untuk dijual
Size: 25 ekar
Status: Bangunan
Harga: RM65000 per ekar (RM65K x25 ekar)
Berminat tepon Mat @019-9419109
GeGe

Ampang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1110
Jan 10, 2009
 
Tanah di Dungun, Terengganu
Lokasi: Seberang Pintasan
Tanah mengadap Laut.Tepi Jalan Tar Anak
Size: 6 Ekar, Harga: RM400,000.00 (boleh dirunding)
Status: pertanian, Geran Kekal
Keadaan Tanah: 4 ekar berbukit, 2 ekar tepi sungai
Berminat Tepon Mat @019-9419109
GeGe

Ampang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1111
Jan 10, 2009
 
Tanah di Paka, Terengganu
Menghadap Laut Cina Selatan, sesuai dibuat chalet
Size: 7.4 Ekar
Syarat: Pertanian
Harga: RM100,000.00 per ekar
Berminat Tepon Mat @019-9419109
Adie

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1112
Jan 10, 2009
 
Ada tanah yang nak dijual di Rantau Panjang Klang. Keluasanya 62 kaki X 60 kaki.(satu lot) tapi masih ada 5 lot. satu lot harganya 358 rbu sahaja. sesuai utk tanah pertanian. kalau berminat hubungi saya -Adie di 019-3253776
GeGe

Dengkil, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1113
Jan 11, 2009
 
Tanah di mukim Marang, Terengganu untuk dijual
Tanah tepi jalan Bukit Payung ke Gondang.
Keadaan tanah berbukit.
Size: 5.4 Ekar
Syarat: Pertanian ( dipenuhi durian dan duku)
Geran Kekal
Harga: RM210,000.00
Berminat Tepon Mat @019-9419109
Parang Puting

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1114
Jan 11, 2009
 
Lokasi : Guchil (KB)- 5 MINIT DARI HUSM
SAIZ : 1/4 EKAR
HARGA : rm 330,00 (RUNDING SENDIRI DENGAN TUAN DIA LAH - KALAU NAK.
SEBAB NAK JUAL : aDIK BERADIK RAMAI PAYAH NAK BAHAGI.
SESUAI BUAT BANGLOW.
BERMINAT HUBUNGI : 0136728347
alfred

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1115
Jan 17, 2009
 
Ladang kelapa sawit berumur 7 tahun di daerah beaufort dijual segera.
ada laluan kereta
1 jam memandu dari kota kinabalu.

Rm450k harga boleh runding

Pembeli dari Semenanjung dikehendaki segera
hubungi En.Alfred utk bertanyaan lanjut
+60135487531
alfred

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1116
Jan 17, 2009
 
kalau ada pembeli nak cari tanah kat sabah atau sekali dgn kelapa sawit serta saw mill maupun tanah di tepi pantai untuk tujuan resort baru
banyak tanah dilokasi tawau,lahad datu,beaufort dan lain tempat dijual

sila beritahu dimana lokasi kita nak cari
lokasi ada sudah cuma mencari bakal pembeli

kalau nak cari atau tanya bisness lain pun bole tolong cari

sila contact saya alfred +60135487531

“=uptrenders hidop bpura2=”

Since: Jan 09

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1117
Jan 17, 2009
 
di Balik Pulau banyak tanah murah2
azmi

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1118
Jan 17, 2009
 
lokasi: perak,teluk intan (kg gajah)
mukim:janda berhias
keluasan: 5 ekar..
status: rezab melayu
keadaan: tanah rata
syarat: pertanian
harga: rm 135,000
berminat call azmi (0126125684)
pencaritanah

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1120
Jan 20, 2009
 
saya mencari tanah di kawasan anda, untuk itu saya perlukan semua document...

Boleh tolong postkan geran dan plan copy kepada saya..?
saya ada ramai pembeli ni...
Postkan ke alamat : syukri bin lan ,no.29b, kg tun abd razak, 44000 kuala kubu bharu, hulu selangor, selangor darul ehsan..
pencaritanah

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1121
Jan 20, 2009
 
alfred wrote:
kalau ada pembeli nak cari tanah kat sabah atau sekali dgn kelapa sawit serta saw mill maupun tanah di tepi pantai untuk tujuan resort baru
banyak tanah dilokasi tawau,lahad datu,beaufort dan lain tempat dijual
sila beritahu dimana lokasi kita nak cari
lokasi ada sudah cuma mencari bakal pembeli
kalau nak cari atau tanya bisness lain pun bole tolong cari
sila contact saya alfred +60135487531
saya mencari tanah di kawasan anda, untuk itu saya perlukan semua document...

Boleh tolong postkan geran dan plan copy kepada saya..?
saya ada ramai pembeli ni...
Postkan ke alamat : syukri bin lan ,no.29b, kg tun abd razak, 44000 kuala kubu bharu, hulu selangor, selangor darul ehsan..
syukrilan@yahoo.com
pencaritanah

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1122
Jan 20, 2009
 
Adie wrote:
Ada tanah yang nak dijual di Rantau Panjang Klang. Keluasanya 62 kaki X 60 kaki.(satu lot) tapi masih ada 5 lot. satu lot harganya 358 rbu sahaja. sesuai utk tanah pertanian. kalau berminat hubungi saya -Adie di 019-3253776
saya mencari tanah di kawasan anda, untuk itu saya perlukan semua document...

Boleh tolong postkan geran dan plan copy kepada saya..?
saya ada ramai pembeli ni...
Postkan ke alamat : syukri bin lan ,no.29b, kg tun abd razak, 44000 kuala kubu bharu, hulu selangor, selangor darul ehsan..
syukrilan@yahoo.com
pencaritanah

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1123
Jan 20, 2009
 
Salam ada sesiapa yang bpleh bantu saya...?
saya nak cari tanah area kuala selangor....
syukrilan@yahoo.com
nazreen

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1124
Jan 21, 2009
 
bro call sy bleh x. srios nie... klau bleh nk 20k ekar. tujuan utk plantation...
0199579095
sabah wrote:
sape nak beli tanah lusa lebih 5000 ekar tujuan penanaman kelapa sawit...slia hubungi saya..
penjual tanah

Johor, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1125
Jan 21, 2009
 
akum saya ada tanah utk dijual segera.

luas : 7 ekar
tanaman: getah berusia lebuh kurang 12 thn
harga rm 125000 boleh runding lagi. janji jual
location : lenggong perak
direct owner.
hubungi saya 0124344958

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 861 - 880 of1,636
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

23 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Brunei Lawmakers Postpone Violent Anti-Gay Measure 31 min Fa-Foxy 8
62% tanah2 di brunei sudah di miliki cina... (Mar '12) 41 min ISLAM MAN 89
Hukum hudud?? What the hell.. 45 min Science IS KING 49
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 54 min LOKMAN bks AM Intake 14 3,240
KOJAK3 bodoh (Nov '11) 1 hr LOKMAN bks AM Intake 14 370
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 3 hr bond jb 127,761
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 3 hr forumer Brunei 76,340
•••
•••
•••
•••