loan kereta lulus walau blacklist

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 2)

Showing posts 21 - 40 of1,276
|
Go to last page| Jump to page:
suzuki

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#25
May 14, 2008
 

Judged:

1

aku leh tolong buatkan loan kalau black list syaratnye..
1.dokument ok
2.beli kereta yg berharga lebih dari rm100k
3.dpayment 10% dari harga keta(standard prosedur nak keluar keta mewah)
4.tak ada lain2 caj
5.pertanyaan call 0166787736
miss_ayu

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#28
Jun 22, 2008
 
fauzi wrote:
saya nak buat loan sila hubungi saya segera 0195532553<quoted text>
mr ajai...i pun blacklist tp blum bankrap lg.nak beli keta pls sms me asap 0122944497
zam

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#29
Jun 24, 2008
 
aku nak beli myvi jerk..

blacklist bang..leh tulun call aku

zam 0192822892
zam

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#30
Jun 24, 2008
 
bro bg no atau sms aku

0192822892

aku nak try gakk
Tengok Jauh2

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#31
Jun 24, 2008
 
semua rasuah!dari atas ke bawah semuanya sama.mana tak korup.
Tengok Jauh2

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#32
Jun 24, 2008
 
untuk lepaskan diri sanggup merasuah...
malaysia korup..sedih amat sedih...
CatWoman

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#35
Jun 26, 2008
 
blacklist saviour,
ye ke,,, no charges... betol ke?? tq
Chucko

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#36
Jun 26, 2008
 
blacklist savior, can u help me? want to buy honda city aje can?pls pls waiting for your reply 0193875817
zam

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#37
Jun 29, 2008
 
blacklist saviour
my no ere 0192822892
miSez_jelita

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#38
Jun 29, 2008
 
"blacklist saviour"

btl ke awaq..ramai mgharap neh..tmasuklah sy nie..
xde info,camane nk contact awaq??
Faizal

Kulim, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#39
Jul 22, 2008
 
blacklist saviour wrote:
aku pun bole tolong...leave ur contact no and i will call u back asap t&c apply
1.no charges
2.no bankrupt
3.kereta bawah 100k pun bole atas 100k pun bole
I pun nak minta tolong beli kereta,blacklist jugak
asyraaf

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#40
Jul 22, 2008
 
bagi la contact no
semua jenama kete ke
PENING08

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#42
Jul 23, 2008
 
ajai wrote:
<quoted text>
kena bayo sikit pasal nak release blacklist la tu tapi nama kita ok masa tu aje .pas tu black list balik.janji loan lulus
AJAI LOKASI MANA KL KER?
miSez_jelita

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#43
Jul 23, 2008
 
nape bukak forum..
tp,org tanyer..x reply pon..
yg tanyer tu,mengharap..
nuvo

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45
Jul 25, 2008
 
plse do ctc me..0126769661..
nama blacklist sbb jadi gerentor..
nak beli waja 2nd..urgent..plse...
PENING08

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#46
Jul 25, 2008
 
ajai wrote:
SYARATNYA :
1 )k/tangan krajaan bole guna koperasi sbb tak guna peraturan blacklist
2) swasta guna sykat kredit tapi int tinggi gila
3) Cara akhir guna bank tapi jln belakang dan kena bayar duit kopi untuk tutup blacklist skejap
pilihan ditangan anda....
AJAI KL & SELANGOR KER DEARAH LAIN TAK ADA KER JOHOR .........
Rumaizi

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#47
Aug 6, 2008
 
Nama saya dah black list.
nak beli kereta jenama Proton
Urgent..
Pls hubungi saya
017-2453083

“*Yg suDah tU suDaH La*”

Since: Apr 08

Anak Jati Johor

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#48
Aug 7, 2008
 
blacklist saviour wrote:
aku pun bole tolong...leave ur contact no and i will call u back asap t&c apply
1.no charges
2.no bankrupt
3.kereta bawah 100k pun bole atas 100k pun bole
0197975767 azizam.nak try la, contact saye blh?
tongkat kuat

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#49
Aug 7, 2008
 
sian nyer... k lar, sapa2 yang balacklisted ngan kredit kad SAHAJA aku boleh tulun.. tp syarat kena amik ngan partner aku je. ada keta proton, toyota, merc, BMW, ferrari. semua keta baru.. second tak boleh wooo
ybz

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#50
Aug 12, 2008
 
klau nak pinjam loan nama black list,memang susah.korang jgn terpedaya sangat dgn tawaran tu,99%,semua auta je

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 21 - 40 of1,276
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

19 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
MALAYSIA PALING BANYAK PELIHARA BABI...kenapa?? (Mar '12) 3 hr Pemakan Babi 17
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 6 hr Tun Perak 127,933
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 8 hr Pemakan Babi di brunei 119
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 11 hr spandex boy 728
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 15 hr fick666 313
Chinese plans for world domination 16 hr Salam Sejahtera 4
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 17 hr Raja Bomoh Malaysia 113
•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••