adakah awek cun kentut bau strawberry???

Posted in the Brunei Forum

Comments

Showing posts 1 - 20 of22
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
PUTERA LEMAN

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Dec 17, 2010
 

Judged:

2

2

1

Hahahahaha

Since: Dec 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Dec 17, 2010
 
sape punya thread ni?? anak sapa lah yang pandai sgt bubuh tajuk camni?? hahaha!

Since: Dec 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Dec 17, 2010
 
ala yang tak cun pun leh bau strawberry.. dok sembur dlu strawberry tu kat muntut nya.. baru kentut!
alahai kassim.. kassim..:P

“psst..aja aja fighting!!”

Since: May 07

Heart...

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Dec 18, 2010
 

Judged:

2

lahai, tomei nye tajok thread ni :p
LOBONG

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Dec 18, 2010
 

Judged:

2

1

1

Ni ada sedikit maklumat aku amik dr wiki,aku cuma translate:

Hasil kajian yg dilakukan di University Of Brasilia mendapati gadis yang mempunyai rupa paras cantik dan menarik, 98% daripadanya apabila kentut,akan mengeluarkan bau amat busuk dan meloyakan tekak,eksperimen itu dibuat dengan mengambil sampel bau kentut mereka dan diuji didalam makmal oleh saintis,"Hasil ujian itu di luar jangkaan dan ia dpt membetulkan perpepsi salah org ramai yang mngatakan kentut gadis yang mempunyai rupa paras cantik dan menarik ini berbau harum" kata Dr David(Ketua Saintis UoB)
Reuterrrs
LOBONG

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Dec 18, 2010
 

Judged:

2

1

1

kengkadang bila aku menyontot awek aku...tetiba angin kuar bau sampah...cam lahanat
Tungau

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Dec 21, 2010
 
aq pnah ar tciom bau kntut sorng pramugari cun..nk muntah aq dwatnye..bau berak negro..uwekkkk

Since: Dec 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Dec 21, 2010
 
Fuh mengata orang bukan main sedapnyeee jari menaip! macamlah kentut korang semua banyaaak wangi?! korang semua tu makan rumput aja ke?:P

“Tahyul Guru”

Since: Nov 09

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Dec 22, 2010
 
kentut pompuan silent
but deadly

cuba tanya casandra
mesti dia cakap iye
casandrah

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Dec 22, 2010
 
busuk gilerrr...bau cam lahanat gampang.....
Zubo

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Dec 22, 2010
 
Tak baik la korang ni,bukan awek cun je kentut bau bangkai,yg tak cun pun sama la,awek kentut takde bunyi sbb ade filter..tapi kalau awek kentut berbunyi tu,filternya dah rosak..
Bau kentut awek ade 5jenis;-
1)bau bangkai
2)bau longkang
3)bau kari
4)bau rojak
5)bau tempoyak
6)bau unta

Since: Dec 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Dec 23, 2010
 

Judged:

1

Pablo_ wrote:
kentut pompuan silent
but deadly
cuba tanya casandra
mesti dia cakap iye
macam tahu jer...

yang senyap tu bukan apa.. menunjukkan dan melambangkan kesopanan seseorang wanita itu.. hihihi...

Since: Dec 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Dec 23, 2010
 
Zubo wrote:
Tak baik la korang ni,bukan awek cun je kentut bau bangkai,yg tak cun pun sama la,awek kentut takde bunyi sbb ade filter..tapi kalau awek kentut berbunyi tu,filternya dah rosak..
Bau kentut awek ade 5jenis;-
1)bau bangkai
2)bau longkang
3)bau kari
4)bau rojak
5)bau tempoyak
6)bau unta
ala brader.. setidak2nya ada bau tau.. yang takde bau tu lagi bahaya! bahaya pada si penghidunya sebab indera baunya.. hilang! tersumbat daaah! hehe..

(cet! macam lah orang lelaki kentut bau wangi ke pa???)

“psst..aja aja fighting!!”

Since: May 07

Heart...

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Dec 24, 2010
 

Judged:

2

1

Casandra_ wrote:
<quoted text>
ala brader.. setidak2nya ada bau tau.. yang takde bau tu lagi bahaya! bahaya pada si penghidunya sebab indera baunya.. hilang! tersumbat daaah! hehe..
(cet! macam lah orang lelaki kentut bau wangi ke pa???)
org laki mana la nak ngaku dorg kentut lg busyuk sandra ;)

Since: Dec 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Dec 27, 2010
 
BuRbErRy wrote:
<quoted text>
org laki mana la nak ngaku dorg kentut lg busyuk sandra ;)
hehee...
Abang Macho

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Dec 28, 2010
 
Awek aku dulu punya la busuk kentut..sampai aku demam,tragedi berlaku masa ngah date kt taman,aku ingatkan bau lori sampah yg lalu,pastu kan leh dia dgn selamber leh senyum2 sambil say sorry,ayang terkentut....

“psst..aja aja fighting!!”

Since: May 07

Heart...

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Dec 28, 2010
 
Abang Macho wrote:
Awek aku dulu punya la busuk kentut..sampai aku demam,tragedi berlaku masa ngah date kt taman,aku ingatkan bau lori sampah yg lalu,pastu kan leh dia dgn selamber leh senyum2 sambil say sorry,ayang terkentut....
hahaha adoii, caket pewot gelak ni :p :D
mr bubble oOo

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Dec 28, 2010
 
alaa awek aku aritu bau durian...

bila aku tanya dia tuduh aku pulak ...

emm xpe la pasal aku pun mmg ada teketut masa tu.. tapi sikit je
Mat Jiwang

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Dec 28, 2010
 
KISAH BENAR

Awek aku lagi la terok,ni citer masa aku on the way drive nak antar awek aku balik rumah,tetiba aku bau macam taik lembu yg dah kering dalam kete,korang boleh imagine kan baunya camna??,aku tahu ni mesti awek aku yang buang angin.Sbb juz aku n dia ada dalam kete ni..Yang aku tak tahan nya,boleh awek aku ni buat2 sendawa dgn kuat lepas tu..dia ingat aku ni bodow ke,tak tau beza bunyi kentut dan sendawa????
Tapi aku ok je,buat2 tak tau,bagi aku kentut busuk no hal lah,asalkan cun dan bergetah,mungkin aritu awek aku tak sengaja nak kentut kot..

“Tahyul Guru”

Since: Nov 09

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Dec 28, 2010
 
Casandra_ wrote:
<quoted text>
ala brader.. setidak2nya ada bau tau.. yang takde bau tu lagi bahaya! bahaya pada si penghidunya sebab indera baunya.. hilang! tersumbat daaah! hehe..
(cet! macam lah orang lelaki kentut bau wangi ke pa???)
standard la kentut beb..
mmg la busuk..
tapi at least laki kentut bunyi kuat..
tapi pmpuan..
kentut diam jer..pastu nk cover2..:setan:
tau2 da busuk!:p

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 20 of22
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

12 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
MALAYSIA PALING BANYAK PELIHARA BABI...kenapa?? (Mar '12) 2 hr Pemakan Babi 17
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 5 hr Tun Perak 127,933
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 7 hr Pemakan Babi di brunei 119
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 10 hr spandex boy 728
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 13 hr fick666 313
Chinese plans for world domination 15 hr Salam Sejahtera 4
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 15 hr Raja Bomoh Malaysia 113
•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••