Pahlawan Ulung

Kuala Belait, Brunei Darussalam

#9342 May 13, 2012
hj balaman wrote:
<quoted text> napa wg ko manyablahi c karim ane . ko pikir saorg dua ganya b dandam arh nya . nda org paloi kn ngantam c karim dapan2 . pandai org pakai cara lain org mangarjakan yg pihak b kuasa nda dpat mancari bukti nya byk x ah paradian d spitang ah nda pyh tu dri sana ja ia mangantar. paham th ko tu wang
Ind akau sampat kn mbuati CK atu geng2 , CK PR nya d singapura kana lulus kn sdh , membeli Rmah Besar kali CK di ahh..Ilmu mu inda kn kesampaian mun CK sdh pindah ke cna sebab ilmu mu atu inda dpat meyeberangi lautan.Terpaksa th kau minta tolong arh UFO tu ha3.
Pahlawan Ulung

Kuala Belait, Brunei Darussalam

#9343 May 13, 2012
Inda kn slmat Dunia dn Akhirat mun banar CK mkn duit dngan ani biar Allah sja yg menjdi pengadil utk kitani semua yg di zalimi oleh CK Amin40x
Pahlawan Ulung

Kuala Belait, Brunei Darussalam

#9344 May 13, 2012
Kalau nda kna bayar dlm 15hribln ani apa kmu semua kn buat Gigit jari n kuku lh kmu smua ha3

Since: Mar 12

United States

#9346 May 13, 2012
ckojak3 buduh stau...ko yg ampang mbuka crita kmi plang kn ko tuduh2 Woooo...
along

United States

#9347 May 13, 2012
oleh oleh wrote:
bnar bh..tungu ujung blan th lagi..e lain jua...kenapa tia beingsut atu...sabar saja...upline pn berita pn nada ani bh org tel kh..ujung2 lain andayan org..
smpai bila kita kan sbr.smpai mati..

Since: Mar 12

United States

#9348 May 13, 2012
KOJAK3 wrote:
<quoted text>
aaa Lofril me baru balik dari Hong Kong n kami dapat buisness deal very lucritive. Me ada belikan u beg coach 2 buting, Perfume Gucci & Estelauder & Jam tangan briteling. tapi me mahu sleep with u i m asking u with respecfully . so bila u mau me bagi??
Wahahaha angan2...tbli ko kn? bhapa ko ke hong kong ada meting peon kh? Wooooo

Since: Mar 12

United States

#9349 May 13, 2012
COUSIN KOJAK3 wrote:
<quoted text>
BEBAS TIA KARANG...WOOOO,, Bida,, mua pipih udah, isap palir sja..maklumlah...YAGai..
usin busu bila mau bayar..oi... Org kaya konon... keraja peon jua ganya... capi2.. eksen pndai.... pagi2 payah kau kn bangun tidur.. mun nda belatok pintu nda mau kau bangun..
masuk keraja akhir.. mana inda org pjbt marah arah mu...
ngok banar... mcm si bat ah?
~toink~

Since: Mar 12

United States

#9350 May 13, 2012
unjar ckojak3 dlu sal ia yg mbuka hal ane ne anak ampang ah...

Since: Mar 12

United States

#9351 May 13, 2012
KOJAK3 wrote:
<quoted text>
Actually si Aiman & Sapanah tu yang bagitau durang si KArim membayar 15 HB MAY 2012. Tapi lihat tah saja nada berbayar tu schem PONZI ani. Cuba lihat arah Wikipedia scheme ponzi - sama tu dgn skim si karim dan kalau di negeri lain sudah kana ambil tindakan undang2 ni orang mcm si karim ani dan konco2nya . Aku inda takut pasalnya aku ada bodyguard dari indonesia 12 orang semua pekerja bapaku n pandai silat.
indon??!!!! wahahaha yg slalu mnjubur ko a2 kh...

Since: Mar 12

United States

#9352 May 13, 2012
KOJAK3 wrote:
<quoted text>
kau inda tahu sebenarnya si Pencuci krita ck atu orang2 ck yang menyokong ck pasal ia kana bayar tapi orang lain yang melabur beribu2 inda kana bayar. Kalau kau kan tatak ck aku pun kan ikut ok plz bawa aku jua ah...Uncle ku $200,000.00 inda kana bayar sampai ani.
pundan tomboi mcm ko ane mutung bwg pn nda stedi jgnth ikut2an...

Since: Mar 12

United States

#9353 May 13, 2012
KOJAK3 wrote:
<quoted text>
masa ani duit CK tingal 500,000 saja lagi dan inda cukup untuk bayar semua urang. dan ia simpan duitnya di rumah nya ada safe tu dan kadang2 di bawanya kemana-mana thats why ia ada bodyguard sentiasa bersamanya tapi yang pasti kalau bawa duit inda declare finenya bukanya banyak . Pas atu duit kana bagi balik.
bilmu ko ane tau kn duit smpnan urg...aku pn pndai kojak3...msane duitmu dbnk tnggal $53.70...ko msukkn $6.30 dpt ko kluarkn $10...adajua blanjamu mbli mnyak regula...

Since: Mar 12

United States

#9354 May 13, 2012
KOJAK3 wrote:
<quoted text>
Atas scheme ponzi . Sila lihat wikipedia on Ponzi Scheme - sama tu dgn skim si Karim. Di luar negeri banyak udah terjadi penipuan ponzi mcm ani dan banyak udah di penjarakan. so Kalau Brunei kan charge Karim ia bulah di charge mengunakan seksyen Cheating dalam Penal code. Dan buleh jua di charge dalam Akta KDN-menjejaskan kestabilan negeri dan anasir2 luar.
blik2 cbuduh ane...tau sdah urg critamu mnipu duit urg kojak3...siap ko..
KOJAK3

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#9355 May 13, 2012
duitku adalah banyak oK!!!! and aku bukan tomboy!!!! SAPANAH GATAL KAU SHUUTTTTTHE HELL UP!!!! OKKKK JUBUR KAU ANI EH!!!
Balau

United States

#9356 May 13, 2012
Dukun wrote:
<quoted text>Cis berani ko kn main cara halus.ni nah kn ku tankis apa saja kn ko antar tu.ko antar talor terbang kn ku tangis kai belanga biar ku masak talor tu dlm belanga.kn ko antar hantu2 toyol kh org munyak kh apa.kn ku sumbat ya dlm botol mari tah ko puiii.klu kn pergi ke disco jgn lupa bawa c ham,klu takut resiko jgn th kn masuk saham.mari tah ko
tangung th resko sendiri.siapa kh yg lebih resiko nya ne.hehehe

Since: Mar 12

United States

#9357 May 13, 2012
KOJAK3 wrote:
duitku adalah banyak oK!!!! and aku bukan tomboy!!!! SAPANAH GATAL KAU SHUUTTTTTHE HELL UP!!!! OKKKK JUBUR KAU ANI EH!!!
au bnr ah bkn tomboi p peon pundan gay...sdah ko byr duit unclemu yg ko tipu ah..
Sabar

United States

#9358 May 13, 2012
Siapakh yg lebih takut menanggung resiko?
Pahlawan Ulung

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#9359 May 13, 2012
Kamu tau kah si Rahman (Bodyguard karim) membaritahu aku siKarim ani inda suka di paksa ulahnya. Kamu semua ani macam memaksa ia. Pasal atu tah si Karim inda mahu membayar kamu. cuba tah kamu hormati si Karim Insya Allah di Bayarnya tu 15hb ani.
Pahlawan Ulung

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#9360 May 13, 2012
Kamu semua jangan takut aku sendiri kan mengaga si Karim ni kalau ia inda membayar pada 15hb ani. Kau sapanah jangan kau talam dua muka udah kana bayar. ku tampar mua mu karang!!!
AIMAN RUMPANG

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#9361 May 13, 2012
eh anak babi kapir haram jadah ani timbul
lagi ia... hahahah.. bah babi puas2 lu ko mefitnah ada ku nyampuk tu karang wuhahaha... KOJAK3 BABI HARAM JADAH sudah ko jual puki mama mu sama adik mu di HONG KONG (ULU KAPIT) ngeh3..!-----> liat F1 sambil kana isap palir ku uleh adik and kaka c kojak3 fuuuuaaaahhh...!!
silent killer

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#9362 May 13, 2012
geng wrote:
<quoted text>
yg kn wang..kna byar kn nama nya 2..alum ku kn ikut g jangan palui ani..yg kna byar ani kna bagi labih..atau untung..ani model nganya..duit kmi sendiri jua 2..org gila kn ikut lagi a..bek g gaji 2 nyamu..cuba jawap klau ko pintar..org nda sabar pasal duit durang 2 jua bkn oleh memutik 2..
kesian.....barangkali biskita ani buii..baru pernah msk skim mcm ani, aku mcm2 udah buii...dina, goldic, lg, lv baru kn masuk udah tia kna scam. Mcm nada udah ku ni.
Syukur udah ni pt ck ani kurang2 mulih jua modal.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 1 hr malaysiafree 781
pengajaran buat pas (Nov '11) 3 hr expas 4
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 4 hr zakaria tun aminah 128,111
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) 5 hr lanciau 539
Brunei yakin jadi negara maju 16 hr zaki bin abbas 5
kenapa aku mufaraqah dari pas? (Jul '11) 17 hr expas 30
brunei is a racist country? (Jun '13) Sat Very easy 35
More from around the web