suami ganas

Kuala Lumpur, Malaysia

#70 Oct 5, 2010
betul wrote:
<quoted text>
jangan korang contoh malaysia yang tak pakai hotak tu. malas buat budaya dan kreatifitas lepas tu curi budaya indon. korea.china.jepun serumpun tapi tak punya budaya yang sama. mereka pandai buat kreasi lain, tak de ribut2 pasal budaya. sebab bangsa korea,china jepun punya malu. mereka tau hal yang benar.
beza ngan malaysia punye otak tapi tak nak pakai macam binatang jer lepas tu curi2 budaya indon.
kalau malaysia tak curi budaya indon, patilah orang indon tak kan marah.
ala relexlah BABI INDON..org gaji indon umah aku 3 org.aku balun dorang punya puki gilir2.relax jer dorang..siap jilat jubo aku lagi tu..gaji sorg rm250 jer.dorg semua bini org ,laki malas kejer,nak duit bini jer..dorg pun gersang tahap kote aku tak penah kering
IMAN

Batu Caves, Malaysia

#71 Oct 5, 2010
emm aku tengok skrg ni semakin menjadi tegang antra malaysia dengan indonesia.padahal mlaysia indonesia ni serumpun lagi2 seagama islam..kena jaga sesama muslim kita.ingat lah musuh sedang kucar kacirkan keadaan kita untuk memerintah kita.kita sama2 mmpunyai kelemahan kita.antara sesama islam kita lah yang kena tegur menegur.klu kita bermusuhan tk dpt kerehdaan allah.jdi bila tak ada keredhaan dari allah.tunggu masa untuk kita dijatuhkan oleh msuh yg skrg ini sedang gerak aktif.mereka ni sedang guan taktikal yang cekap.yang alpa akan TEWAS..kita jaga sesama muslim.ikatan muslim amat pntg untuk kemajuan ummah.
mat piah

Malaysia

#72 Oct 8, 2010
balak wrote:
Best tak melakukan seks beramai-ramai, contohnya 10 pasangan satu bilik ke?
sapa ada pengalaman, criter la sikit
pengalaman aku...mmg best kepada mereka2 yg kuat sex, kuat kote, kuat tenaga batin dan open minded... kepada mereka2 yg lemah segala2nya tu... jgn lah try nanti korang boleh muntah woooo...
bayang kan kote dan puki bergelimpangan di depan mata... main aci terkam jer...kalau tak kuat iman boleh muntah....hahah....
pantat geli

Mount Morris, MI

#73 Oct 8, 2010
mat piah wrote:
<quoted text>
pengalaman aku...mmg best kepada mereka2 yg kuat sex, kuat kote, kuat tenaga batin dan open minded... kepada mereka2 yg lemah segala2nya tu... jgn lah try nanti korang boleh muntah woooo...
bayang kan kote dan puki bergelimpangan di depan mata... main aci terkam jer...kalau tak kuat iman boleh muntah....hahah....
ramai2 pn x best gak..x da privcy lngsung...2 org ok la..geli aku ngan air mani lelaki.wekk
echoy

Santa Clara, CA

#74 Oct 9, 2010
ina wrote:
<quoted text>
itu perangai setan,laknatulah! segera bertobat bro!
betul apa yang ina kata tu.ina nak kenalan leh tak..
noor syazwani abdulrahman

Kuala Lumpur, Malaysia

#75 Oct 9, 2010
ni no phone betina yg dah main dgn ramai jantan.

nama penuh, noor syazwani abdul rahman,
nama pena dalam facebook noor syazwani melati.

dulu keje csr celcom. pastu keje kerani gov kat putrajaya,duduk putrajaya.skg kat uluklang dah!

byk jantan dah rembat betina nih.

boleh check kat frienster muka dia dgn family dia.
cuba cari fullname dia.

orang pahang!

muka cam sampah, tapi gatal macam pelacur!

skang ni dia duduk area ulu klang dgn boyfriend dia.

aku tak ingat bf dia nama apa, adam ape tah!

budak ingusan lagi dlm 23 or 24 tahun! tapi experience dlm sex bukan main sejak skolah lagi dah memantat sampai kantoi dgn abg dia!

abis kena belasah teruk dgn abang dia!!

kalo korang nak lenjan dia, korang jgn cair dgn ayat2 dia! aku dah contact budak nih, semua info ni aku dapat dari kenalan dia yg tau mcm2 pasal betina nih!

suara dlm fon memang konon cantik la! manja gitu..

dgn aku buat cerita sedih mcm2 supaya aku simpati dgn dia!
korang kalao nak duit lebih boleh la jual betina gatal burit nih kat rumah pelacuran!

suka lari dari rumah, tinggal serumah dgn boyfriend! suka buat sex dengan ramai suami orang.
dengan bf orang,dengan memana jantan la yg dia suka!

0136391387. ni no yg betul!

aku nak kenakan betina gatal burit ni dah lama dah!

tapi aku tak sanggup nak main burit dia! dah keno bolos dgn ramai batang dah! geli aku!

skg ni xsilap aku dia keje kat carrefour wangsa maju!
dekat butik baju tak silap aku!

korang usya la kat sana, korang usya dulu facebook dgn frienster dia dulu, tgk muka betina ni puas2!

betina ni punya peel akan buat cerita sedih utk rembat duit korang! so jgn terpedaya!

kalo korang sanggup main burit betina ni dipersilakan contact dia! op! lupalak, korg jgn terpedaya dengan imej bertudung dia! betina ni pakai tudung tapi burit dah lobos! heheheh

aku xtau dia dah ada hiv ke belum!

tapi kalo nak contact dia,jgn bagi tau yg korang dpt no dia dari forum nih! ok!
selamat maju jaya!!
mat piah

Malaysia

#76 Oct 9, 2010
pantat geli wrote:
<quoted text>
ramai2 pn x best gak..x da privcy lngsung...2 org ok la..geli aku ngan air mani lelaki.wekk
tajuk forum pun seks beramai2...kalau nak sex sorang2 gi masuk forum sex sorang2...apalah...nie jenis gangbang....peduli apa dgn privacy...siapa suruh kau minum air mani lelaki...sibuk geli2...blah lah...
air mani ku

Kuala Lumpur, Malaysia

#77 Oct 9, 2010
noor syazwani abdulrahman wrote:
ni no phone betina yg dah main dgn ramai jantan.
nama penuh, noor syazwani abdul rahman,
nama pena dalam facebook noor syazwani melati.
dulu keje csr celcom. pastu keje kerani gov kat putrajaya,duduk putrajaya.skg kat uluklang dah!
byk jantan dah rembat betina nih.
boleh check kat frienster muka dia dgn family dia.
cuba cari fullname dia.
orang pahang!
muka cam sampah, tapi gatal macam pelacur!
skang ni dia duduk area ulu klang dgn boyfriend dia.
aku tak ingat bf dia nama apa, adam ape tah!
budak ingusan lagi dlm 23 or 24 tahun! tapi experience dlm sex bukan main sejak skolah lagi dah memantat sampai kantoi dgn abg dia!
abis kena belasah teruk dgn abang dia!!
kalo korang nak lenjan dia, korang jgn cair dgn ayat2 dia! aku dah contact budak nih, semua info ni aku dapat dari kenalan dia yg tau mcm2 pasal betina nih!
suara dlm fon memang konon cantik la! manja gitu..
dgn aku buat cerita sedih mcm2 supaya aku simpati dgn dia!
korang kalao nak duit lebih boleh la jual betina gatal burit nih kat rumah pelacuran!
suka lari dari rumah, tinggal serumah dgn boyfriend! suka buat sex dengan ramai suami orang.
dengan bf orang,dengan memana jantan la yg dia suka!
0136391387. ni no yg betul!
aku nak kenakan betina gatal burit ni dah lama dah!
tapi aku tak sanggup nak main burit dia! dah keno bolos dgn ramai batang dah! geli aku!
skg ni xsilap aku dia keje kat carrefour wangsa maju!
dekat butik baju tak silap aku!
korang usya la kat sana, korang usya dulu facebook dgn frienster dia dulu, tgk muka betina ni puas2!
betina ni punya peel akan buat cerita sedih utk rembat duit korang! so jgn terpedaya!
kalo korang sanggup main burit betina ni dipersilakan contact dia! op! lupalak, korg jgn terpedaya dengan imej bertudung dia! betina ni pakai tudung tapi burit dah lobos! heheheh
aku xtau dia dah ada hiv ke belum!
tapi kalo nak contact dia,jgn bagi tau yg korang dpt no dia dari forum nih! ok!
selamat maju jaya!!
cara kou cakap cam kau penah kena kikis ngan pompuan tu je..
mat piah

Malaysia

#78 Oct 9, 2010
noor syazwani abdulrahman wrote:
ni no phone betina yg dah main dgn ramai jantan.
nama penuh, noor syazwani abdul rahman,
nama pena dalam facebook noor syazwani melati.
dulu keje csr celcom. pastu keje kerani gov kat putrajaya,duduk putrajaya.skg kat uluklang dah!
byk jantan dah rembat betina nih.
boleh check kat frienster muka dia dgn family dia.
cuba cari fullname dia.
orang pahang!
..........
korang usya la kat sana, korang usya dulu facebook dgn frienster dia dulu, tgk muka betina ni puas2!
betina ni punya peel akan buat cerita sedih utk rembat duit korang! so jgn terpedaya!
kalo korang sanggup main burit betina ni dipersilakan contact dia! op! lupalak, korg jgn terpedaya dengan imej bertudung dia! betina ni pakai tudung tapi burit dah lobos! heheheh
aku xtau dia dah ada hiv ke belum!
tapi kalo nak contact dia,jgn bagi tau yg korang dpt no dia dari forum nih! ok!
selamat maju jaya!!
ni betul2 punya balas dendam...dahsyat lu mat...apa kata lu bagi link gambar bogel dia ker video sex dia ker lagi best...
syazwani abdul rahman

Telok Panglima Garang, Malaysia

#79 Oct 9, 2010
air mani ku wrote:
<quoted text>
cara kou cakap cam kau penah kena kikis ngan pompuan tu je..
aku xpernah kena kikis dgn betina nih..

cuma aku ada hutang penumbuk dgn boyfriend dia tuh!

2 2 laki bini 2 x 5, cam gampang!

bf dia nama adam konon gengster kaki pukul.

aku bertumbuk dgn bf dia, dari situ aku selidik pasal laki bini 2 ekor nih!

dulu bf dia gegar budak aku!
ramai2 belasah kawan aku sorang! cam kimak je!

bila budak2 aku datang bawak parang, lari mencicit!

mulut boleh tahan gak cam gampang betina nih dgn laki dia adam tuh!

aku tgk profile, cam lahanet! sorang puteri umno sorang belia umno!

ape kejadah gengster join politik! cam sial je!
syazwani abdul rahman

Telok Panglima Garang, Malaysia

#80 Oct 9, 2010
mat piah wrote:
<quoted text>
ni betul2 punya balas dendam...dahsyat lu mat...apa kata lu bagi link gambar bogel dia ker video sex dia ker lagi best...
asalnye aku nak kena kan betina nih sebab ni awek dia sehidup semati!

bolehla lepastu aku lunyai budak adam tuh!

selidik punya selidik! 2 2 ekor bohsia bohjan xde masa depan, perangai cam gampang.
syazwani abdul rahman

Telok Panglima Garang, Malaysia

#81 Oct 9, 2010
kalo betina tu baik, aku xkan kacau pun.
tapi dah 2 2 cam anak haram, memang patut aku lunyai awek dia dulu!

member aku sorang dah main dgn awek dia!
ajak gi memana, confirm dia ikut,siap betina ni beli condom lagi tu!

member aku cakap, lubang awek dia dah longgar asyik kena lenjan dgn si adam ni dgn ramai jantan.

ceiss! aku kalau baik,xde nye aku nak kenakan!
pantat geli

Santa Clara, CA

#82 Oct 10, 2010
mat piah wrote:
<quoted text>
tajuk forum pun seks beramai2...kalau nak sex sorang2 gi masuk forum sex sorang2...apalah...nie jenis gangbang....peduli apa dgn privacy...siapa suruh kau minum air mani lelaki...sibuk geli2...blah lah...
puki mak ko.bangsat
Teraniaya

Kuala Lumpur, Malaysia

#83 Oct 13, 2010
kepada sesiapa yg menyamar pakai nama sy terima kasih di atas fitnah yg di lemparkn dan sy dah copy web ni utk menjadi bukti. sy dah buat report polis di wangsa maju polis station.. jd siap sedia walau siapa pn anda, dan kpd sesiapa yg penah menghubungi sy, sy dah buat semakan dengan pihak celcom yg mana sy PERNAH bekerja dahulu... siap sedia anda semua. tq
tulip

Hutan Melintang, Malaysia

#84 Oct 13, 2010
Teraniaya wrote:
kepada sesiapa yg menyamar pakai nama sy terima kasih di atas fitnah yg di lemparkn dan sy dah copy web ni utk menjadi bukti. sy dah buat report polis di wangsa maju polis station.. jd siap sedia walau siapa pn anda, dan kpd sesiapa yg penah menghubungi sy, sy dah buat semakan dengan pihak celcom yg mana sy PERNAH bekerja dahulu... siap sedia anda semua. tq
knape ni bang?...i boleh hapi u..oral sek u nk tak?call i 0196060979nana
berani kerana benar

Mount Morris, MI

#85 Oct 13, 2010
ok la tu hana.. Org yg menyamar jadi pempuan ni gila sex!! Xdpt yg terbaik, cri bekas blik!! Cina bukit la katakn!! Biasa la budak setahun jagung! Xpuas ati, sebar fitnah!! Haha ni ke nk dikatakn jadi umat islam??? Lu pikir la sendiri!!! Blum berperang sembang dah kena pukul!!! Wei takut ke???
Ustaz jadi2an

Singapore, Singapore

#86 Oct 13, 2010
Duda wrote:
Bestt..pe..reramai...bergotong royong..
baru ko tahu macam-macam ada....rupa dan rasa...
Muhehehe
Astaghfirullahal'azim korang dorong dah buang tabiat?
berani kerana benar

Mount Morris, MI

#87 Oct 13, 2010
manusia xpernah insaf n puas!!! Selagi xkena batang idung sendiri, xkn serik!!!
daniel hakim

Kuala Lumpur, Malaysia

#88 Oct 13, 2010
teringin??tpon no ni 0145132163....kelantan n terengganu sahaja
betul3x

Kuala Lumpur, Malaysia

#90 Oct 18, 2010
Teraniaya wrote:
kepada sesiapa yg menyamar pakai nama sy terima kasih di atas fitnah yg di lemparkn dan sy dah copy web ni utk menjadi bukti. sy dah buat report polis di wangsa maju polis station.. jd siap sedia walau siapa pn anda, dan kpd sesiapa yg penah menghubungi sy, sy dah buat semakan dengan pihak celcom yg mana sy PERNAH bekerja dahulu... siap sedia anda semua. tq
tak sabar nyer aku nak tunggu kes nie masuk metro. ataupun bro2 kat dalam nie kena tangkap polis ker...kepada teraniaya jgn lupa update kes nie...sebab nak tau jugak bro2 yang menganiaya awak tu kena tangkap polis ke tak...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 3 hr macha al perumal 128,101
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 3 hr macha al perumal 76,419
kenapa suami suka liwat isteri?Apa yg bestnya? (Mar '11) 13 hr lanciau 130
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) 13 hr lanciau 537
minum air mani lelaki (Apr '10) Wed Budak Tempus 467
Brunei to build high rise apartment? Nov 25 Zul kampung mentiri 11
Edinen Membuat Skim Penipuan Saham Amas Tipu Du... (Jul '12) Nov 25 Gamen 953

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE