Comments
1 - 20 of 80 Comments Last updated Jan 6, 2014
First Prev
of 4
Next Last
laut

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Jan 13, 2010
 

Judged:

1

tau tak mcm ne nal buat bina kita or awek kita pancut???
watie

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jan 13, 2010
 
pasang air pancut depan umah
hadi awang

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Jan 14, 2010
 
Pancut ghairah ke atau pancut kencing!!!
NGO

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Jan 14, 2010
 
oiii apa daaa...tak der bende lain ker
Kaki Pancut

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Jan 14, 2010
 
watie wrote:
pasang air pancut depan umah
betul tu..
suruh awek ko pasang air pancut depan umah,
pastu suruh awek ko duduk kat tgh2 air pancut tu,
jadi la awek air pancut,
bukan takat awek ko jek,
ngan ngko skali nak pancut pun boleh.
no hal.

Since: May 09

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Jan 14, 2010
 
Ada tengok clip 3gp.
perempuan tu main nak kelimex dia cabut dan
memancut cam kencing lak...menyimbah air..
betul ke gitu....

###R/Setan lum pernah jumpa lagi la...wkhakakakaka.

“Bebas bagai Burung”

Since: Feb 09

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Feb 23, 2010
 
Betul ke...isk...isk..isk
janda resah

Setapak, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Feb 28, 2010
 
u orang nak nengok ke?..buatlah kat i sampai i pancut....
awang kasa

Rawang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Feb 28, 2010
 
janda resah wrote:
u orang nak nengok ke?..buatlah kat i sampai i pancut....
apa pancut-pancut ni? i pancut kat muka u baru tau. bil air i pun dah lama tertunggak tau..
janda resah

Setapak, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Feb 28, 2010
 
awang kasa wrote:
<quoted text> apa pancut-pancut ni? i pancut kat muka u baru tau. bil air i pun dah lama tertunggak tau..
mmm..bestnnye...pancutlah kat tetek i..takpun dalam lubang i
DuDa

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Feb 28, 2010
 
janda resah wrote:
<quoted text>
mmm..bestnnye...pancutlah kat tetek i..takpun dalam lubang i
I PANCUT KT LOBANG IDUNG U BOLEH???
pancut dalam

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Feb 28, 2010
 
pancut dalam ler, tak nampak air pancut pun. bergerak-gerak kat dalam aje. hehe
pancut lg

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Feb 28, 2010
 
pancut jer kat dalam mulut janda resah hilang resah
a_world_alone

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Feb 28, 2010
 
kuang asam tol.. igtkan forum serius jer.. upanya ada gak yg x btol2 kat sini.. lol.. ;p
albar

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Mar 1, 2010
 
a_world_alone wrote:
kuang asam tol.. igtkan forum serius jer.. upanya ada gak yg x btol2 kat sini.. lol.. ;p
Kuang asam tambah limau atau cuka baru ler masam .... hehe
lantek

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Mar 1, 2010
 
janda resah wrote:
u orang nak nengok ke?..buatlah kat i sampai i pancut....
betul ke bole buat kat u???...bagi le no hp, bole kontek u.
rindiani

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Mar 1, 2010
 
a_world_alone wrote:
kuang asam tol.. igtkan forum serius jer.. upanya ada gak yg x btol2 kat sini.. lol.. ;p
ko tu yg bongok ko baca tajuk thread ni pun dah xbetul..serius mcm mana ko nak? kena pancut lah kau ni..kena kencing
betul punya pancut

Miri, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Mar 1, 2010
 
mmg betul pancut, aku dah try kat bini aku tiap-tiap malam, mula-mula susah gak nak kuar. skrg senang je, baru cuit sikit je dah memancut-mancut ooo.... korang kena cari G-SPOT dia dulu la... ada kat bhgn atas sebelah dalam anu dia (kira belakang biji la).. try jgn x try... mmg mengelupur bini korang nanti..
NGO

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Mar 3, 2010
 
betul punya pancut wrote:
mmg betul pancut, aku dah try kat bini aku tiap-tiap malam, mula-mula susah gak nak kuar. skrg senang je, baru cuit sikit je dah memancut-mancut ooo.... korang kena cari G-SPOT dia dulu la... ada kat bhgn atas sebelah dalam anu dia (kira belakang biji la).. try jgn x try... mmg mengelupur bini korang nanti..
KENA BELAJAR NIEE
Pancutttt

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Mar 5, 2010
 
janda resah wrote:
<quoted text>
mmm..bestnnye...pancutlah kat tetek i..takpun dalam lubang i
pancut dalam mulut u la best cayang...

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 4
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Other Recent Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 1 hr onar 128,014
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 2 hr Halim Asnawi 1,660
pesugihan ghoib tanpa tumbal 2 hr unknown 2
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 7 hr zxl 732
don't pray for mh370 7 hr rudi 228
TERASA GIAN pada KAKAK BILA melihat TV bersama ... (Sep '12) 11 hr KOJAK3 best 23
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 12 hr KOJAK3 best 3,258
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Mon suka_coli 3,745

Search the Brunei Forum:
•••