Mari Belajar Ilmu Batin Dengan Bang Dukun Agung

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 7)

Showing posts 121 - 140 of658
|
Go to last page| Jump to page:
sayan

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#203
Nov 2, 2010
 
ilmu sulap ado dak cu
sayan

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#204
Nov 2, 2010
 
ilmu sulap
PONGTIKU

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#205
Nov 2, 2010
 
sayan wrote:
ilmu sulap
ko nak belajar sulap apa?
balada rockerz

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#206
Nov 2, 2010
 
bule mnta ajar yg ilmu ke 15 thu kha ?
PONGTIKU TAEK

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#207
Nov 2, 2010
 
dari dulu potingku nag ikut" aje.ngakunya cucu mbah,mbah ape thu.
slalu kata_katanya gugur rmbut perlahan.BOTAK X,hahahaha
PONGTIKU

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#208
Nov 2, 2010
 
PONGTIKU TAEK wrote:
dari dulu potingku nag ikut" aje.ngakunya cucu mbah,mbah ape thu.
slalu kata_katanya gugur rmbut perlahan.BOTAK X,hahahaha
kahkahkah.. Ko nak botak ke pukimak?
fizah

Singapore, Singapore

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#209
Nov 2, 2010
 
Abg,nak minta tolong anak saudara saya dah kina gila dengan pompuan indo usia 37 anak saudara say baru 20 dan pompuan indo ajak bukan2 marah dan pukul ibu,bapa dan adik dia kalau tak restu. bagai mana kita nak buat anak saudara saya dan popuam indo tu putus.Tolong kami dalam delima dan butu pompuan indo tu tak kasi nama di yg ada nama pangilan Fita.Abg Tolong kami dah susah kina musibah ini lagi.
Inign tahu

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#210
Nov 2, 2010
 
saya pun nak tanya.. bagaimana nak lupakan kekasih hati?
PONGTIKU TAEK

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#211
Nov 3, 2010
 
cobelah anak anjing e,,pukimak kau la,puki mak kau merah,abis d sodok pake batang sapu.kwak..kwak...
nag sog_sog jadi dukun.
Ingin Tahu

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#212
Nov 3, 2010
 
itu petua nak mampos! orang seriyes bkn main2 wo!
Amr

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#216
Nov 5, 2010
 
Ilmu untuk naik seri muka ada? supaya orang sayang dan suka kat kita
shah

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#217
Nov 5, 2010
 
abg agung mintak tolong ajarkan saya no3,6,8,20
liza

Singapore, Singapore

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#218
Nov 5, 2010
 
Dukun agung wrote:
asalamualaikum tuan2 dan puan2 semua, hamba dukun agung kali jati memperkenalkan diri, tujuan bang agung ke forum ini kerana ingin mengajar anak2 muda kita sekarang tentang ilmu perdukunan warisan jawa, bugis, sunda, melayu dayak dan selainnya..,,
antara ilmu2 yang bang agung ajar ialah
1.Ilmu santet= ilmu pedajalkan org(boleh kasi mampus, atau terseksa seumur hidup)*danger (mentera boleh dukun bagi via email saja)
2. Ilmu pukulan angin = boleh pedajaikan org dr jarak jauh,*danger (mentera boleh dukun bagi via email saja)
3. ilmu pukau = ilmu cam mana nak bodohkan orang, indon slalu guna untuk merampok, nasib baik bang agung sempat blajar *danger (mentera boleh dukun bagi via email saja)
4. ilmu melihat alam ghaib
5. ilmu melihat jin
6. ilmu merawat orang yg kena rasuk
7. ilmu pemanis
8. ilmu merawat kenser payudara
9. ilmu perindu dari bantal
10. ilmu bersetubuh dalam mimpi...*danger...(mentera boleh dukun bagi via email saja)sebab pompuan yg kena ilmu ni akan mimpi bersetubuh dengan anda selama 7malam, dan malam ke lapan insyaallah dia akan menghambakan dirinya kepada anda, tetapi dengan maksud supaya anda menikahinya
11. ilmu memuaskan nafsu suami/isteri.
12. ilmu cepat mencari jodoh
13. ilmu merawat siflis
14. ilmu merawat bau yg kurang menyenangkan kat area faraj
15. ilmu pedajaikan perempuan(biar pompuan stim sampai keluar air puki dia meleleh kat cela kangkang, sedangkan dia tak tau pun siapa yg buat dia stim giler, sampai biru bibir dia tahan nikmat, yg ni bang agung paling suka buat, utk pompuan yg sombong biar dia rasa) ilmu ni kena guna biji lada or cili api or batang mancis, ikut suka korang, tapi menteranya tak ikut suka korang, ada mentera untuk mancis, ada mentera untuk, biji lada sula, ada mentera untuk cili api.. syaratnya benda2 yg korang perlukan ni mesti korang curi, bukan curi kat kebun main petik je oi..., tapi ni korang kena curi live kat pasar tani,*danger...(mentera boleh dukun bagi via email saja)
16. ilmu awet muda
17. susuk islam
18. ilmu pemanis dari minyak rambut
19. ilmu pemanis dari mandian
20. ilmu pemikat dari pandangan
21. ilmu pemikat dari asap rokok..*danger...(mentera boleh dukun bagi via email saja)
dan byk lagi yg tertulis dalam kitab bang agung ni, cepatlah.. kalau korang nak nanya menteranya dan belajar,...bang agung masih ada mood nak ajar ni, nanti kang korang nyesal... diharap anda series, jangan main2
.
kalu ilmu yg ringan2 tu bang agung ajar kat sini je, tp kalau ilmu pemikat pembunuh dan perangsang tahap tinggi, bang agung kasi dalam email je ..sebab takut di salah guna
Tolong ajak ilmu no 2,3,17,11& 16 terima kasih
liza

Singapore, Singapore

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#219
Nov 5, 2010
 
Dukun agung asalamualaikum tuan tolong ajarkan ilmu no.2,3,11,17 7 16..email: izan2264@yahoo.com...w,sala m
liza

Singapore, Singapore

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#220
Nov 5, 2010
 
Datuk Agung ada ilmu pembenci tak
muhd naim

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#221
Nov 6, 2010
 
dekat perak ni mane bleh sye belajar silat...
daerah kuala kangsar...
Syamlee Kg Tanah Merah

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#223
Nov 6, 2010
 
Saya pandai panggil raja jin
PONGTIKU

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#225
Nov 6, 2010
 
Syamlee Kg Tanah Merah wrote:
Saya pandai panggil raja jin
"bangsa jin datang tak diantar, pulang tak dijemput"
ki jabrik wanara

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#226
Nov 7, 2010
 
hai dukun/bang agung,gw paranormal asal indon menantang kamu baik hidup mau pun mati,siap kah kau dgn ilmu mu?
atau hanya ilmu contekan mu aja?
ilmu cuma di catat doang mengaku punya byk ilmu.
itu ilmu semua dari indon

GW MAU MENANTANG LOE!!!!!!!!!!
tali barut

Dallas, TX

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#227
Nov 7, 2010
 
ki jabrik wanara wrote:
hai dukun/bang agung,gw paranormal asal indon menantang kamu baik hidup mau pun mati,siap kah kau dgn ilmu mu?
atau hanya ilmu contekan mu aja?
ilmu cuma di catat doang mengaku punya byk ilmu.
itu ilmu semua dari indon
GW MAU MENANTANG LOE!!!!!!!!!!
indon yg gila, jgn sok2 hebat ya, bantuin aza korban2 merapi sono, kagak usah ribut mulu disini, najis ah lu, indon anjing dasar negara tukang nyontek

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 121 - 140 of658
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Other Recent Brunei Discussions

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 3 min Tun Perak 127,933
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 1 hr Pemakan Babi di brunei 119
MALAYSIA PALING BANYAK PELIHARA BABI...kenapa?? (Mar '12) 3 hr Cina Kulup 16
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 4 hr spandex boy 728
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 8 hr fick666 313
Chinese plans for world domination 9 hr Salam Sejahtera 4
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 10 hr Raja Bomoh Malaysia 113
•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••