lelaki lemah tenaga batin

Posted in the Brunei Forum

Comments

Showing posts 1 - 20 of158
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
batang lembik

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Sep 9, 2007
 
betul ker???cam ner nak contact lu bro....gua pon igt nak jugak laa...dah lama pantat bini gua x melecet ni...sekali-sekala melecet mst die suke....
minah gatal

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Sep 9, 2007
 
bang i pun dahaga..dah lama tak rasa yang mamapat.tak lama lagi bulan puasa ,,,nak cuba bagi kat abang le..kot kot dio boleh power renger
maksu penang

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Sep 9, 2007
 
memang power ubat ichiban tu. ari tu suami saya makan. teruk saya nak layan dia. saya dah sampai klimaks tapi dia belum lagi. subuh2 pun nak mintak. tak larat bang oiii.....
PARIT BUNTAR

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Sep 9, 2007
 
minah gatal wrote:
bang i pun dahaga..dah lama tak rasa yang mamapat.tak lama lagi bulan puasa ,,,nak cuba bagi kat abang le..kot kot dio boleh power renger
minah gatal hubungi 0194149162
punai kecik

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Sep 9, 2007
 
ni prdk ada jual kat kedai ker atau tru MLM?
PARIT BUNTAR

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Sep 9, 2007
 
punai kecik wrote:
ni prdk ada jual kat kedai ker atau tru MLM?
ni produk MLM. pasal tu jadi ahi ada income. lepas tu ubat habis order lain sykt pos kat rumah
wanita Ipoh

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Sep 9, 2007
 

Judged:

1

kauorang lelaki ni kerja nak makan ubat kuat aje... kami perempuan ni tak larat nak tahan. Laki aku makan ubat ichiban punya pasal le pantat aku dah melecet. mana tidaknya konek dia keras dan membesar. Power juga ubat ni. Lama tak rasa konek laki aku macam tu.Aku suruh dia makan 3 hari sekali. Kalau tiap-tiap ari rosak pantat aku, mau tidaknya yg masuk keras macam kayu
punai kechik

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Sep 9, 2007
 
PARIT BUNTAR wrote:
<quoted text>
ni produk MLM. pasal tu jadi ahi ada income. lepas tu ubat habis order lain sykt pos kat rumah
blh aku prdk ichiban ni brp regenya n d pasarkan melalui Company MLM mana? Ada website tak? Blh gak nengok

“tuo ponoh gayo”

Since: May 07

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Sep 9, 2007
 
apola ekau somuo moncarut ni... cakap makk aiii bukan main bosa lagi.. padahal hampeh... lantak ko la..
batang lembik

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Sep 9, 2007
 
wanita Ipoh wrote:
kauorang lelaki ni kerja nak makan ubat kuat aje... kami perempuan ni tak larat nak tahan. Laki aku makan ubat ichiban punya pasal le pantat aku dah melecet. mana tidaknya konek dia keras dan membesar. Power juga ubat ni. Lama tak rasa konek laki aku macam tu.Aku suruh dia makan 3 hari sekali. Kalau tiap-tiap ari rosak pantat aku, mau tidaknya yg masuk keras macam kayu
hai....nak tau kat ner nak beli ubat ichiban 2???
konek abg dah lembik laa.....kalau keris macam kayu balik ok laaa.....baru laa bini senyum kalau nak kangkang
KULUB

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Sep 10, 2007
 
ADA SESAPE TAU KATMANE NAK BELI BAGILAH TAU.....hari2 bini aku marah lah..kate nya lembik mcam keropok leko....
PARIT BUNTAR

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Sep 10, 2007
 
KULUB wrote:
ADA SESAPE TAU KATMANE NAK BELI BAGILAH TAU.....hari2 bini aku marah lah..kate nya lembik mcam keropok leko....
NAK UBAT TU HUBUNGI 0194149162
suami perkasa

Kuala Kangsar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Sep 10, 2007
 
apalah kao nie ...kao pie tanam pokok mas cotek...khasiat dia bagus untuk tenaga batin..beli mas cotek jantan....kao amalkan minum mas cotek...campur misai kucing dan sedikit hempedu bumi ...baru ori...herba tradisional...btg kita akan kuat tak leer lembik....hehehe ..buat malu jeer kaum lelaki ...lembik2 nie....
ANIE JB

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Sep 11, 2007
 
saya tengok suami saya makan macam2 ubat, tapi malam minggu lepas kawan dia bagi ubat ichiban 3 biji untuk dia cuba, mulanya dia tak cakap kat saya sebab takut. tapi malam tu saya heran bila saya kemut dia tak pancut2. sampai nak melecit pantat i baru dia pancut. lepas tu baru dia cakap. fuhhh memang power ubat tu, ingat malam ni nak lagi konek laki saya..... tak tahaaaaan
punai kecik

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Sep 11, 2007
 
aku pun nak gak
seciput

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Sep 11, 2007
 
aku tahun 1998 kawin...tahun ni baru bini aku ngandung...bulan 11 ni due...rahsianya.....xxx
aku hensem

Rawang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Sep 11, 2007
 
PARIT BUNTAR wrote:
<quoted text>
NAK UBAT TU HUBUNGI 0194149162
berapa harga?
Tilpoo

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Sep 11, 2007
 
Saya yang lemah tenaga batin,..
senornya korang takde ruang untuk menyuburkan stamina tenaga yang ada.

Tak perlu iciban , viagra atau apa saja,.

cuba korang korban sket duit beli dumbell yang harga RM30 aje satu set. Buat belah kanan n kiri 100kali tiap hari. Tak larat yang 10kg,..beli yang 7.5kg.

body takde la berketul sangat,...tapi aku gerenti korang takde masalah punya. kalau tau dek Dr Tambi yang cerita seks kat Metro sure kena marah aku. Pasal barang dia cincin kanda sure tak laku lepas nie.

Baca statement yang tak saintifik sgt nie; kote perlukan darah untuk mengembang. darah dipam oleh jantung. Untuk jantung yang kuat,..perlukan dumbell untuk membina stamina.
Duda

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#23
Sep 12, 2007
 
Kote aku kalu stim lih angkat dua biji kelapa tau.....tapi kelapa sawit..
PARIT BUNTAR

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#24
Sep 12, 2007
 
HARGA ICHIBAN RM218. SAPA NAK HUBUNGI 019-4149162.BELUM CUBA BELUM TAU...KALAU DAH CUBA BARU TAU....TENGOK LE BUKTINYA DALAM STEATMENT PERBUALAN YG DAH CUBA

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 20 of158
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

19 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 6 hr tok ayah 76,327
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 10 hr fendi 18,950
Video Nurse RIPAS d hamba abdikan olih sebuah k... 10 hr KOJAK3 13
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 11 hr ultrakiad 127,749
UN criticises Brunei over tough new... Fri Lancau 6
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Fri khai 533
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Fri gijon 3,681
•••
•••
•••
•••