Comments
441 - 460 of 2,392 Comments Last updated Jun 19, 2014
unclemok

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#564
Feb 10, 2009
 
ana ada duit syiling wali tujuh,queen victoria th 1889 duit gambar kaabah dengan lafaz syahadah,
berapa nak beli, n byk lg, nilai minimum RM 500K
sapa nak tender ?
hassan

Kuala Terengganu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#565
Feb 10, 2009
 
hambamu wrote:
sesiapa yang ingin mencari syling yasing 9 boleh email saya
saya berminat untuk membeli duit syiling yassin. yang dicari ada perkataan yassin tak kisah berapa jumlah dan org tua yang memegang bungkusan dibelakang dan tangan satu lagi memegang tongkat,

no hp saya : 0146169697
hassan

Kuala Terengganu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#566
Feb 10, 2009
 
naim wrote:
cakap jer jenis syiling lama per yg ko nak..insyaallah aku der..0127204220 (naim)
Naim, kau ada duit syiling yassin tak?
hassan

Kuala Terengganu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#567
Feb 10, 2009
 
saya ada beberapa duit syiling yassin. sesiapa berminat boleh call saya ditalian 0146169697. tapi yang saya cari syiling yassin ada orang tua sedang membawa bungkusan dibelakang dan memegang tongkat ditangan lain.
din

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#570
Feb 11, 2009
 
byk wang kertas lama,syiling lama
saya ader..harga boleh runding..
din

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#571
Feb 11, 2009
 
pelbagai pertanyaan hub.0125711184
hassan

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#572
Feb 12, 2009
 
fire storm -penang wrote:
saper der syiling yassin 5 perak org tua pegang tongkat 2??klu ada bgtau k.
Fire storm, aku ada. leh call aku kat 0146169697
hassan

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#573
Feb 12, 2009
 
diana wrote:
sy ader syiling yassin yang ader gambar org tua bertongkat tuh...pastu 1sen kertas....pastu duit kertas pokok pisang....sape nak?sy jual.....hahahahahha.......dia na:0149412007
Diana, siling yasin sembilan tu, ada gambar org tua bongkok dibelakangnya ada bungkusan dan tangan satu lagi memgang tongkat ke? kalau awak ada saya nak beli. hubungi saya ditalian 0146169697 hassan
karimon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#574
Feb 12, 2009
 
Duit siling emas kurun ke 16 dan 17 ada sesiapa nak tak
karimon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#575
Feb 12, 2009
 
Lupa plak stok yang ada terhad ianya tulen dan asli hubungi 013 3601760
rezza

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#576
Feb 13, 2009
 
sape berminat dgn syiling lama (1 sen) tahun 1919 dan 1945 boleh call.Harga boleh dirunding
rezza 0199460920
18ichwheel

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#577
Feb 14, 2009
 
aku ada syiling wali 9,wali 7 dan wali 5.Kau nak ke?
18ichwheel

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#578
Feb 14, 2009
 
kalu kaorng nak,cal aku 019-4422782.
18ichwheel

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#580
Feb 14, 2009
 
aku ada Straits Settlements 10 cent coin year 1900.
Kepada yang berminat leh cal aku 019-4422782
djariz

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#581
Feb 14, 2009
 
sy mempunyai syiling lame gmbr kaabah dan kalimah syahadah,ada kemungkinan ianya syiling yg beratus tahun dulu...hubungi sy di talian 0139827386
pdaus

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#582
Feb 14, 2009
 
salam,saya ada koleksi duit syiling lama.wali7,wali 9,syiling lama zaman jepun,dan banyak lg,kita tgk apa yg ada,,,,,
pak uda

Butterworth, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#583
Feb 14, 2009
 
lanjoker wrote:
Hellop. Ada sesiapa yang berminat dgn syiling yasin.
ada tak yaasin7 atau yaasin9 dari perak putih bersih. gambar org tua bertongkat.bongkok3 dan diatas bahu ada bawa spt beg/bakul .
pak uda

Butterworth, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#584
Feb 14, 2009
 
aky terengganu wrote:
sesiapa yang berminat ngan duit syiling united state of america 1$.....tahun 1799,....
saper berminat cALL me..
AKY-0129452722
saya nak syiling us tapi muka belakangnya abraham lincon.
Choi

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#585
Feb 15, 2009
 
Aku ader syiling :
5 sen thun 1978 ngan 1988,
10 sen 1967,68, 73, 76,79,81,82,83
20 sen 1967,73.76,77,81,82.88

Duit kertas rm1 pn aku ader 3 keping..

Sape2 berminat blh sms no nie 0199909493
pak uda

Butterworth, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#586
Feb 15, 2009
 
pak uda juga sdg mencari wang sa puluh ringgit di tandatangani oleh Ismail Md Ali dan water mark ialah agong bukan harimau.

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

22 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Title Updated Last By Comments
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 8 hr janda resah 667
HOW TO LIVE IN BRUNEI Advice for Expat by KOJAK3 9 hr PAULA MALAI ALI 33
Bandar Seri Begawan: Robust growth recorded in ... (Jan '14) 11 hr ridhawati 6
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) Tue GuaTempurung telanKS 39,232
don't pray for mh370 Tue anonim 175
Bandar Seri Begawan: Brunei oil production to f... (Nov '13) Tue Bulu idung labat 11
AirAsia flight shoots off runway in Brunei Tue Bulu idung labat 13
•••
•••