Petua besarkan dan panjangkan zakar

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 2
Next Last
PAK TABIB 7

Kuala Lumpur, Malaysia

#1 Dec 2, 2010
jom bercerita tentang penis besar panjang dan kuat
azura

Malaysia

#2 Dec 3, 2010
PAK TABIB 7 wrote:
jom bercerita tentang penis besar panjang dan kuat
hai pjg sagt ke zakar abg tabib sampai ajak bercerita ni.ade ke sepanjang zakar my hubby 9 inci lebih ha2.time kene x sedar dunia ha2
hb_gagah

Butterworth, Malaysia

#3 Dec 3, 2010
9inc...hehe, my saiz tu..
puhkee

Rawang, Malaysia

#4 Dec 3, 2010
PAK TABIB 7 wrote:
jom bercerita tentang penis besar panjang dan kuat
kalau kau nak sangat besar batang kau yang kecik tu elok kau sumabat batang kau tu dalam sarang trbuan memang kompom besar gilerr punya.. takde topik lain nak bincang

Since: Nov 10

Kuala Lumpur, Malaysia

#5 Dec 4, 2010
azura wrote:
<quoted text>
hai pjg sagt ke zakar abg tabib sampai ajak bercerita ni.ade ke sepanjang zakar my hubby 9 inci lebih ha2.time kene x sedar dunia ha2
konek laki ko pun nak cite ke.da dpt kontol besor tu da ler.kalau ko x ingat dunia maksudnye nak meninggal tu huhuhuhu........
ali

Pontian, Malaysia

#7 Dec 4, 2010
apa la kouorang ni cite la pasal ikan laga ka,pasal lembu laga ka,,,,,ini cita pasal anu.. ish2...
Bumbung Pemangkis

Malaysia

#8 Dec 4, 2010
burit betina melayu bukan beso pun lah, nak besokan watpe sangat.. kehkehkeh
sham40kl

Kuala Lumpur, Malaysia

#9 Dec 5, 2010
batang besar la best...forum ni ...untuk berkongsi masalah bagi yang batang kecil...yang batang besar tu dah nasib kau baik...yang batang kecil tu kesian la mereka ..biar mereka berkongsi masalah....
bewok

Kuala Lumpur, Malaysia

#10 Dec 5, 2010
ala..cerite jela..bukan cakap yg dirty pun...
4kepingkadkredit

Kuala Lumpur, Malaysia

#12 Dec 6, 2010
link atas tu tok ustaz yg urut batin... bukan urut batin lancap tau...huhu....
gemini gurlz

Malaysia

#14 Dec 17, 2010
PAK TABIB 7 wrote:
jom bercerita tentang penis besar panjang dan kuat
yup..ap no fon awk ea??hehe..tlg bg...
pangeran

Brunei, Brunei Darussalam

#15 Dec 17, 2010
yo yo jew..hehe
Pak tabib 7

Kuala Lumpur, Malaysia

#16 Dec 19, 2010
gemini gurlz wrote:
<quoted text>
yup..ap no fon awk ea??hehe..tlg bg...
014 6332307 tabib man
tolol

Kuala Lumpur, Malaysia

#17 Dec 23, 2010
besar pajng x guna kalu main x smpai sminit dah pancut hahahaaaa
ekal93

Malaysia

#18 Jan 14, 2011
tolol wrote:
besar pajng x guna kalu main x smpai sminit dah pancut hahahaaaa
hahaha
izam pahang

Kuantan, Malaysia

#19 Jan 14, 2011
hhahahahahah,,,mcm2 topic dah aku tgokk....yg ni lawak siot,,,tp oklah le sembg2 lepaskan bosan,,huahuahua
Kijul

Kuala Lumpur, Malaysia

#20 Jan 14, 2011
petua nak bagi zakar besar & panjang nie kena buat masa kanak-kanak lagi.. Ayah aku tak bagi aku pakai seluar dalam sejak aku kecik sampai umur aku 20 tahun. Dia kata seluar dalam yang ketat boleh membantutkan anu.. Betul la, terima kasih ayah..:)
daff

Penang, Malaysia

#21 Feb 20, 2011
apa guna zakar panjang tapi otak tolol cam kaldai
kidi kuci

Mount Morris, MI

#22 Jun 16, 2011
alaah bru 9inci..sy pnye 10 inci xhran pown..
Sentil38

Puchong, Malaysia

#23 Jun 18, 2011
senang ja klu nak beso,bagi penyengat suntik, heeee..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 2 hr Ravenclaw 296
jihad dedah bahaya syiah bkn bermusim 3 hr bahayanya syiah 1
73% gadis BRUNEI TIDAK LAGI DARA sebelum kahwin... (Feb '12) 5 hr selayun bertagar ... 221
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 15 hr azmir 18,991
don't pray for mh370 (Mar '14) 23 hr Tidak ada nama 326
ingin menjual syiling lama (Dec '07) 23 hr klang 2,397
racun syiah dimalaysia Fri sedih 6
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••