petua bagaimana nak merampas suami orang dgn cara yang mudah

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 8
Next Last
sue

Bukit Mertajam, Malaysia

#1 Jun 28, 2009
1- baca buku ni ---> "How To Steal a Husband" boleh beli secara online.
2- cari kenalan yang pernah merampas suami orang, tak kiralah sama ada isteri pertama berjaya diceraikan atau bermadu.
3- pikat lelaki berkenaan dgn menggunakan segala teknik dan kelebihan yang ada pada sendiri.
Tester

Itam, Malaysia

#2 Jun 28, 2009
test
Laki org

Itam, Malaysia

#3 Jun 28, 2009
hai sue
sue iskandar

Bukit Mertajam, Malaysia

#4 Jun 28, 2009
"Even if the person is totally content and in love with there wife there will be times when they are more vulnerable than others.

This is when you crank their levels of dopamine. In a lab rats will crawl across a hot plate for it but they will not do this for food even if they are starving. You want to turn to them in to a dopamine addict. Give them an oxytocin fix when they are around you. This calmness will be their reward.

Also find out what his criteria for compatability is and tick as many boxes as you can. For say the husband loves Rugby but his wife can't stand it. Say you love it too. Become a mirror to him. Most men love mirrors. LOL. Hint at a better future but don't directly offer him it. Get to know the wife. If she likes you - she will sing your praises for you. Lend him movies you know he will love.

Soon as they are out of sight crank the dopamine levels back up.

Back home with the wife they will be aggitated, moody, restless and unhappy. Do things to keep you on their mind from morning until night. This will litterally drive them crazy. Be illusive. Send mixed messages.
Say you went out a lunch and bought an obscene amount of sexy clothes.

When he starts to bite. Tell him its just for you. You also bought a huge toy. Give him enough visual clues to imagine it! The mind is sex organ!

In no time at all his marriage will be wrecked and you will be the amazing woman he has to have." www.answerbag.com
miss virgin

Kuala Lumpur, Malaysia

#5 Jun 28, 2009
i bagi pepet je....gerenti dapat
Laki org

Itam, Malaysia

#6 Jun 28, 2009
hehehe...
miss virgin ni leee...
sue

Bukit Mertajam, Malaysia

#7 Jun 28, 2009
miss virgin wrote:
i bagi pepet je....gerenti dapat
hai miss virgin, you juge bole cube teknik2 yg telah diberikan di atas... gerenti dapat
sue

Bukit Mertajam, Malaysia

#8 Jun 28, 2009
Laki org wrote:
hehehe...
miss virgin ni leee...
dan hai juga laki orang, amacam interesting tak thread yang sue buat ni?
Laki org

Itam, Malaysia

#9 Jun 28, 2009
laaa...sue tak tdo lg. ingat dh berdengkor krohhh krohhh krohhh...

sombong le sue. tegur tak nyahut pun...heheeee...

“Bebas bagai Burung”

Since: Feb 09

Kuala Lumpur, Malaysia

#10 Jun 28, 2009
Klu ko berjaya merampas suami orang bermakna ko dah bersedia untuk suami kau pula akan dirampas wanita lain atau ko akan ditinggalkan....Muhehehehe..

Lelaki tak rugi....lagi sedappp..
eh eh

Putrajaya, Malaysia

#11 Jun 28, 2009
ape punye petua daa..ape pon saya suami orang..sape nak rampas saya angkat kaki..hehe
Pablo

Seri Kembangan, Malaysia

#12 Jun 28, 2009
daripada ko rampas suami orang
baik ko rampas tali pinggang WWF
abis cite
tak yah nak pening-pening
mrlabiu

Ipoh, Malaysia

#13 Jun 28, 2009
sue wrote:
1- baca buku ni ---> "How To Steal a Husband" boleh beli secara online.
2- cari kenalan yang pernah merampas suami orang, tak kiralah sama ada isteri pertama berjaya diceraikan atau bermadu.
3- pikat lelaki berkenaan dgn menggunakan segala teknik dan kelebihan yang ada pada sendiri.
Bukan RAMPAS SUAMI tapi KONGSI SUAMI atau join ISTERI LAIN. Skrg ini, wanita mahu KAHWIN dengan LELAKI KELAMIN karena LELAKI BUJANG dah punah, PUNAH MINDA dan punah pelir.

Olih itu, wanita bujang belajar lah jadi ISTERI KE-2, ISTERI KE-3 dan ISTERI KE-4 kalau mahu damai didalam dunia.

Since: May 09

Malaysia

#14 Jun 29, 2009
sue wrote:
<quoted text>hai miss virgin, you juge bole cube teknik2 yg telah diberikan di atas... gerenti dapat
Ini macam punya ppoan pun ada...suka nak merobohkan mesjid orang lain..

Gua fikir sue ni dah melalui semua ini,mungkin suami dia dah dirampas ppoan lain so dia bertekat untuk merampas suami orang lain lak...he..he..he.

Betul tak ????

Yg pasti jangan berkawan ngan setan..wkhakakakak
Pepaya

Kota Kinabalu, Malaysia

#15 Jun 29, 2009
sue wrote:
1- baca buku ni ---> "How To Steal a Husband" boleh beli secara online.
2- cari kenalan yang pernah merampas suami orang, tak kiralah sama ada isteri pertama berjaya diceraikan atau bermadu.
3- pikat lelaki berkenaan dgn menggunakan segala teknik dan kelebihan yang ada pada sendiri.
kesian....! suami ko dah kena rampas dgn cara yg mudah yo!
sue

Klang, Malaysia

#16 Jun 29, 2009
Duda wrote:
Klu ko berjaya merampas suami orang bermakna ko dah bersedia untuk suami kau pula akan dirampas wanita lain atau ko akan ditinggalkan....Muhehehehe..
Lelaki tak rugi....lagi sedappp..
bukannya ape, skrg ni ramai laki2 suke main affair ngan pompuan lain.. pompuan pun tak rugi... laki yang pening kepala kan?
sue

Klang, Malaysia

#17 Jun 29, 2009
Pablo wrote:
daripada ko rampas suami orang
baik ko rampas tali pinggang WWF
abis cite
tak yah nak pening-pening
i nak kasi can je.. laki2 orang pun bukan sume angel kan?
sue

Klang, Malaysia

#18 Jun 29, 2009
mrlabiu wrote:
<quoted text>
Bukan RAMPAS SUAMI tapi KONGSI SUAMI atau join ISTERI LAIN. Skrg ini, wanita mahu KAHWIN dengan LELAKI KELAMIN karena LELAKI BUJANG dah punah, PUNAH MINDA dan punah pelir.
Olih itu, wanita bujang belajar lah jadi ISTERI KE-2, ISTERI KE-3 dan ISTERI KE-4 kalau mahu damai didalam dunia.
syabas, anda memahami impian thread ini, laki orang pun kena belajar mendekati wanita bujang juga!
sue

Klang, Malaysia

#19 Jun 29, 2009
Rawan Setan wrote:
<quoted text>
Ini macam punya ppoan pun ada...suka nak merobohkan mesjid orang lain..
Gua fikir sue ni dah melalui semua ini,mungkin suami dia dah dirampas ppoan lain so dia bertekat untuk merampas suami orang lain lak...he..he..he.
Betul tak ????
Yg pasti jangan berkawan ngan setan..wkhakakakak
kenapa ko fikir nak salahkan pompuan je, kan aku dah kata laki2 bukan sume baik di mata masyarakat tapi diorang ni baik sebab fikirkan masa depan pompuan bujang..
fair lady

Penang, Malaysia

#20 Jun 29, 2009
salam kengkawan.. kdg2 bukan kita nak rampas suami orang, tapi depa yang datang menyerah diri.. ini pengalaman tau..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 8
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 3 hr Biru muda 816
keje kontrak di Pelantar Minyak (Jun '10) 18 hr A_FZN 25
Brunei sangat biadab!! Bangsat brunei!!!!!! (Nov '09) 19 hr Jamal mirdad 53
Perang INDON VS SINGAPORE who win? Fri Asean defence 4
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) Fri macha al perumal 76,507
benarkah kebanyakkan indon kaki gaduh dan tak r... Fri sayup 8
BERPINDAH KE KB -adakah lebih baik dari Brunei ... (Jan '14) Fri Younus mahmood 12
More from around the web