Si Azrinaz menyindir Sultan Brunei

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 2
Next Last

Since: Jun 12

Location hidden

#1 Jun 28, 2012
Si pelacur Azrinaz menyindir Brunei melalui talk time/audition baru dia yang bertakjuk "on-air" yang di persiarkan di Astro Ria sekarang. Salah satu persertanya bernama Hassanal Bolkiah. Bukankah ani menyindir kedaulatan negara Brunei?
Sultan Hassanal Bolkiah

Kuala Lumpur, Malaysia

#2 Jun 29, 2012
negara kita mana ada daulat...TAIK PALAT ade la..
Taiko

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#3 Jun 29, 2012
Sultan Hassanal Bolkiah wrote:
negara kita mana ada daulat...TAIK PALAT ade la..
Bodoh lah kau mamak...
SAS

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#4 Jun 30, 2012
Sultan Hassanal Bolkiah wrote:
negara kita mana ada daulat...TAIK PALAT ade la..
Ko amput mamamu la...
Sultan Hassanal Bolkiah

Ampang, Malaysia

#5 Jun 30, 2012
Beta bangga bila azrinaz kutuk beta di mata dunia...skrg beta sultan yg moden,bukan sultan ayahnda beta yg bodoh hina dan kuno babi..

negara brunei tiada daulat..yg ada hanyalah DAUPANTAT..
ROSLI BUGAR

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#6 Jul 10, 2012
TAHI PALAT MU HANCHING....BABI HUTAN.....PUI..PUI....BAGI MAKAN RACUN LAGI BAGUS...
Sultan Hassanal Bolkiah

Petaling Jaya, Malaysia

#7 Jul 12, 2012
daulat brunei hanya di muncung babi...
mrs secret

United States

#8 Sep 26, 2012
wei apa kan ni menghina raja kami!! mun kau kdptan mampus kau wang!
mrs secret

United States

#9 Sep 26, 2012
mcm sial ehhh urg menghina ah !' kau yu babi sialll!
coolman

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#13 Nov 23, 2012
mrs secret wrote:
mcm sial ehhh urg menghina ah !' kau yu babi sialll!
kau atu sempurna, kn menghina cermin dulu muka sendiri baru meghina org
kurapak saja

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#14 Nov 24, 2012
Dont worry masa ani ia ani sedang d trace...nda lagi batah ni...masa ani sedang berunding dgn kdn negara jiran...
gabriel11

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#15 Nov 25, 2012
auueeh, kan ku tau jua tu siapa urg nya ha?
KOJAK3

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#16 Nov 25, 2012
SIAL URang MALAYSIA ANI SELALU MENGACAU BRUNEI !!!! MUN KU JUMPA URANG MALAYSIA KU TAMPAR MEREKA PAKAI DURIAN KUNING !!!! SIAL
Cool hand Luke

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#17 Nov 26, 2012
KOJAK3 wrote:
SIAL URang MALAYSIA ANI SELALU MENGACAU BRUNEI !!!! MUN KU JUMPA URANG MALAYSIA KU TAMPAR MEREKA PAKAI DURIAN KUNING !!!! SIAL
penipu! kau yang kana tampar.
nda sadar diri

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#18 Nov 26, 2012
Azrinaz ani amah keraja di istana kah?
siam chick

Yala, Thailand

#19 Nov 26, 2012
why condemn each other? no good la. we asian citizen must respect each other ma..
shukur

Swindon, UK

#20 Nov 26, 2012
sesunguh nya Raja Kami menikah Azrinaz dengan cara yang Halal. Azrinaz sudah lah tu, dapat duit. balik melaysia. semua tau dah. curi barang kemas jolok dalam bag. nasib Raja Brunei tidak mau maki caci kau Azrinaz. sudah lah. u ada duit. pergi lah cari pemimpin maloaysia kaya raya lagi ok.
SALIMBADA

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#21 Nov 29, 2012
Sultan Hassanal Bolkiah wrote:
daulat brunei hanya di muncung babi...
Orang malisial andangnya tu- kan minta duit ? adeh balum balurih ia kale - kalau udah balureh snyap tia - andangnya abis dia orang atu tamakan bai udah kale !!!
Kojak Lampuh Berat 158 Kg

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#22 Nov 29, 2012
shukur wrote:
sesunguh nya Raja Kami menikah Azrinaz dengan cara yang Halal. Azrinaz sudah lah tu, dapat duit. balik melaysia. semua tau dah. curi barang kemas jolok dalam bag. nasib Raja Brunei tidak mau maki caci kau Azrinaz. sudah lah. u ada duit. pergi lah cari pemimpin maloaysia kaya raya lagi ok.
Masalahnya, di Malaysia tidak ada pemimpin yang kaya raya melalui perniagaan halal. Pemimpin yang ada tu pun sikit-sikit datang menjunjung sembah kaki minta sponsor di Brunei. Yang kaya pun bukan bangsa melayu dan kafir.
indonesia

United States

#23 Nov 30, 2012
jadi org brune baru tau negara malingsia (malaysia) negri pencuri?, malaysia mun jua banyak curi pulau indonesia :ambalat, sipadan, ligitan, trus pulau jemur, negri malaysian singer juga suka mencuri musik2 from indonesia, kamu tau kah? The malaysian national anthem lagu kebangsaan malaysia hasil curi lagu tradisional indonesia cuba you search di google dg keyword "negara ku hasil mencuri lagu indonesia terang bulan", malaysia negara memalukan, yupz you know yesterday supporter malaysia berbuat tak elok mereka menghina singapore you can search in youtube, negara malaysia ni mcm israel ye suka curi milik orang, dont forget brunei, indonesia and malaysia adalah negara serumpun tapi brunei and indonesia inda bisa berkawan dengan negri pencuri malingsia (malaysia)

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Janji steve kean! 20 min Sukbhir singh 1
Ah long disini, sapa mau pinjam duit ? (Jun '08) 55 min putrie 16
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 2 hr abang open 344
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 2 hr Irdina 3,776
mencari kenalan orang brunei (Jan '10) 8 hr rizal 229
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 21 hr amr 796
nak cari awek area ipoh (Oct '07) Wed ayie 263

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE