Comments
21 - 39 of 39 Comments Last updated Nov 17, 2012
First Prev
of 2
Next Last
muzack

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#29
Jan 8, 2011
 
ade sapex ak jula lesen kelas A
farhan

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#31
Feb 17, 2011
 
sapa ada nak jual lesen kelas F,col aku k,
0123440123
nikman

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#32
Feb 21, 2011
 
aku pun nak beli lesen kelas f..kalau boleh area johor..sesiapa yg nak jual boleh contact aku 0129362404..
shahrul

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#33
Feb 24, 2011
 
ada sapa2 nak jual lesen class F area KL bgtau
shahrul

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#34
Feb 24, 2011
 
contac no.010 4032133
kamal johor

Taman Mount Austin, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#35
Mar 1, 2011
 
ade sape2 nk jual kelas f area johor call aku 0167625908
kamal johor

Taman Mount Austin, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#36
Mar 1, 2011
 
as soon as possible..
kontraktor class f

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#37
Mar 2, 2011
 
saya ada lesen class F untuk dijual..sbb hendak jual adalah kerna perlukan duit...email k zackry_azman@yahoo.com..yang berminat sahaja.
ahmad

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#38
Mar 22, 2011
 
masih ada lg ke lesen kelas F? sy berminat... boleh hubungi saya di talian 0175373237
din

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#39
Apr 2, 2011
 
lesen sepang nk jual 50k sape cepat
din

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#40
Apr 2, 2011
 
ahmad wrote:
masih ada lg ke lesen kelas F? sy berminat... boleh hubungi saya di talian 0175373237
lecen sepang 50k
din

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#41
Apr 2, 2011
 
lesen bersih area sepang tajuk ok...nh jual 50k segera
din

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#42
Apr 2, 2011
 
Ms Zetty wrote:
Sape2 yang ader kelas F n bukan blacklist tuk di jual area melaka..plz text me
kelas f area sepang nk jual segera 50k
kelas F

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#43
Apr 2, 2011
 
sy ada lesen kelas F,ingat nak jual,dah penat men kontraktor ni..
tajuk dlm lesen,gali,landskap,buat jalan,bgnan..
agak2 bp hrga yg sesuai utk sy letakkn hrga??
kalo nak berurusan,msj jew no sy 0136127456
abdul hazlami

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#44
Jul 29, 2011
 
saya ada lesen clas f..tp arwah ayah saya punya..sy nak jual dlm rm70000..0123050141
fauzi

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45
Jan 10, 2012
 
sy menawar kn hikmat membina pembangunan di merata tempat perlu kn hikmat kami sila hubungi saya..harga boleh runding....0139576537(fauzi...
sue

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#46
Sep 23, 2012
 
Sy nk jual lesen kontraktor sy..lesen johor cawangan selangor..syrkt since 2003..masih aktif,lesen pkk,cideb,kewangan masih hidup..sebab utk jual krn sy dh x ada masa nk tumpukan pd bisnes ni lg sbab dh ada bisnes yg lain..berminat blh sms sy 016-9291330 (sue)
ady

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#47
Oct 11, 2012
 
sebelah penag ada tak yang nak jual lesen clas F.kalau ada berapa harganya?
broter jb

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#49
Nov 17, 2012
 
Ada sesiapa nk jual lesen celas f call 0127069530.

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 14 min Halim Asnawi 1,662
don't pray for mh370 1 hr rudy 237
Malaysia sells Petronas assets to Brunei nation... (Dec '13) 2 hr Tuan Karim Junjungan 36
^^ SABAH & SARAWAK sah milik BRUNEI (Jul '12) 2 hr Tuan Karim Junjungan 420
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 2 hr Pegawai Askar 3,262
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) 6 hr GuaTempurung telanKS 39,313
Burung CENDERAWASIH HIDUP untuk dijual! (Dec '08) 9 hr baden7 140
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••