First Prev
of 2
Next Last
muzack

Kuala Lumpur, Malaysia

#29 Jan 8, 2011
ade sapex ak jula lesen kelas A
farhan

Puchong, Malaysia

#31 Feb 17, 2011
sapa ada nak jual lesen kelas F,col aku k,
0123440123
nikman

Johor Bahru, Malaysia

#32 Feb 21, 2011
aku pun nak beli lesen kelas f..kalau boleh area johor..sesiapa yg nak jual boleh contact aku 0129362404..
shahrul

Malaysia

#33 Feb 24, 2011
ada sapa2 nak jual lesen class F area KL bgtau
shahrul

Malaysia

#34 Feb 24, 2011
contac no.010 4032133
kamal johor

Taman Mount Austin, Malaysia

#35 Mar 1, 2011
ade sape2 nk jual kelas f area johor call aku 0167625908
kamal johor

Taman Mount Austin, Malaysia

#36 Mar 1, 2011
as soon as possible..
kontraktor class f

Kota Kinabalu, Malaysia

#37 Mar 2, 2011
saya ada lesen class F untuk dijual..sbb hendak jual adalah kerna perlukan duit...email k zackry_azman@yahoo.com..yang berminat sahaja.
ahmad

Malaysia

#38 Mar 22, 2011
masih ada lg ke lesen kelas F? sy berminat... boleh hubungi saya di talian 0175373237
din

Seremban, Malaysia

#39 Apr 2, 2011
lesen sepang nk jual 50k sape cepat
din

Seremban, Malaysia

#40 Apr 2, 2011
ahmad wrote:
masih ada lg ke lesen kelas F? sy berminat... boleh hubungi saya di talian 0175373237
lecen sepang 50k
din

Seremban, Malaysia

#41 Apr 2, 2011
lesen bersih area sepang tajuk ok...nh jual 50k segera
din

Seremban, Malaysia

#42 Apr 2, 2011
Ms Zetty wrote:
Sape2 yang ader kelas F n bukan blacklist tuk di jual area melaka..plz text me
kelas f area sepang nk jual segera 50k
kelas F

Malaysia

#43 Apr 2, 2011
sy ada lesen kelas F,ingat nak jual,dah penat men kontraktor ni..
tajuk dlm lesen,gali,landskap,buat jalan,bgnan..
agak2 bp hrga yg sesuai utk sy letakkn hrga??
kalo nak berurusan,msj jew no sy 0136127456
abdul hazlami

Kuala Lumpur, Malaysia

#44 Jul 29, 2011
saya ada lesen clas f..tp arwah ayah saya punya..sy nak jual dlm rm70000..0123050141
fauzi

Malaysia

#45 Jan 10, 2012
sy menawar kn hikmat membina pembangunan di merata tempat perlu kn hikmat kami sila hubungi saya..harga boleh runding....0139576537(fauzi...
sue

Asia/Pacific Region

#46 Sep 23, 2012
Sy nk jual lesen kontraktor sy..lesen johor cawangan selangor..syrkt since 2003..masih aktif,lesen pkk,cideb,kewangan masih hidup..sebab utk jual krn sy dh x ada masa nk tumpukan pd bisnes ni lg sbab dh ada bisnes yg lain..berminat blh sms sy 016-9291330 (sue)
ady

Kuala Lumpur, Malaysia

#47 Oct 11, 2012
sebelah penag ada tak yang nak jual lesen clas F.kalau ada berapa harganya?
broter jb

Asia/Pacific Region

#49 Nov 17, 2012
Ada sesiapa nk jual lesen celas f call 0127069530.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
kenapa suami suka liwat isteri?Apa yg bestnya? (Mar '11) 5 hr lanciau 130
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) 5 hr lanciau 537
minum air mani lelaki (Apr '10) 21 hr Budak Tempus 467
Brunei to build high rise apartment? Nov 25 Zul kampung mentiri 11
Edinen Membuat Skim Penipuan Saham Amas Tipu Du... (Jul '12) Nov 25 Gamen 953
ingin menjual syiling lama (Dec '07) Nov 25 mizan 2,400
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) Nov 25 wan seman pan asian 76,413

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE